- 28 Temmuz 2017
- 3.932
- 11.263
- 208
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #45.641
Merhaba ben de yardımcı ile anlaştım ama tüm gün geliyor. Ankara'da yarım günü kabul eden yardımcı bulamadım. Siz neredesiniz, yarım günde neler yapıyor ? Fiyatı uygunmuş, burda yarım güne de 130 diyorlar, ona da gelmek istemiyorlar.Iyi aksamlar kızlar. Nasılsınız? Bugun hem birikim hem harcama yaptım. 1 gr altın aldım. Kızıma 322 tl halı aldım. 180 lira kitap ve kırtasiye masrafım var. Kızımın kumbarasına 100tl ve tüm bozuklukları attım. Haftalık 80 tl temizlik masrafım oluyor.( Yardımcı geliyor)
Selam kızlar
Nasılsınız
Bu aralar canım fena halde sıkkın.
O nedenle fazla girmiyorum
Biran önce toparlanırım inş. 2019 başı ve sonu berbat oldu. Yeni yıldan beklentim çoğalıyor
Gelmeye çalışıcam Esila sağolasın.Sen yinede gel belki kafan dagilir
Hayirdir insallah herseye care olur uzulme
Hayırdır inşallah. Anlatmak istersen dinlerizGelmeye çalışıcam Esila sağolasın.
Bir sürü olaylar olaylar bakalım birkaç güne baharımı görürüz kışımı belli olucak.
Insallah ferahlarsın cnm tez zamandaSelam kızlar
Nasılsınız
Biran önce toparlanırım inş. 2019 başı ve sonu berbat oldu. Yeni yıldan beklentim çoğalıyor
Rabbim hakkınızda en hayırlı olanı versinGelmeye çalışıcam Esila sağolasın.
Bir sürü olaylar olaylar bakalım birkaç güne baharımı görürüz kışımı belli olucak.
Merhaba canım hoşgeldinSelam kızlar
Nasılsınız
Rabbim kolaylık versin canım hayırlısıyla lehlerine sonuclansın ınsAllah,emek verip paranı alamamak çok zor, herkes maasına göre bir yola cıkıyorKızlar sizden dua istiyorum.
Kardeşim, kuzenim, en yakın arkadaşım günlerdi gündemde olan malum kolejde çalışıyor. Satışı yapılacak sanırım sonunda.
4.aya girdiler tek kuruş para alamıyorlar.
Ne olur dua edin de hayırlısıyla sonuclansin
Allah yardım etsinKızlar sizden dua istiyorum.
Kardeşim, kuzenim, en yakın arkadaşım günlerdi gündemde olan malum kolejde çalışıyor. Satışı yapılacak sanırım sonunda.
Ben bir ay maaşımi geç alsam bütün dengem alt üst olur korkusunu yaşarken bu kadar zaman maaş almadan nasıl idare etti o kadar insan hiç bilemiyorum.Rabbim kolaylık versin canım hayırlısıyla lehlerine sonuclansın ınsAllah,emek verip paranı alamamak çok zor, herkes maasına göre bir yola cıkıyor
Gerçekten çok üzücü bir durumBen bir ay maaşımi geç alsam bütün dengem alt üst olur korkusunu yaşarken bu kadar zaman maaş almadan nasıl idare etti o kadar insan hiç bilemiyorum.
Hadi bizimkiler bekar, aile ile yaşıyor, bir şekilde idare ediyor ama diğerleri.
Ev gecindiren, çocuk okutan, borç ödeyen binlercesi vardır.
Maaşını alamayan kişinin iş yapma isteği kalmaz ki diyorum sonra aklıma şey geliyor; herkes sabah evden çıkarken ise gidiyorum der, öğretmenler okula gidiyorum der.
Rabbim yardımcıları olsun.
amin canımBen bir ay maaşımi geç alsam bütün dengem alt üst olur korkusunu yaşarken bu kadar zaman maaş almadan nasıl idare etti o kadar insan hiç bilemiyorum.
Hadi bizimkiler bekar, aile ile yaşıyor, bir şekilde idare ediyor ama diğerleri.
Ev gecindiren, çocuk okutan, borç ödeyen binlercesi vardır.
Maaşını alamayan kişinin iş yapma isteği kalmaz ki diyorum sonra aklıma şey geliyor; herkes sabah evden çıkarken ise gidiyorum der, öğretmenler okula gidiyorum der.
Rabbim yardımcıları olsun.
Söylenecek çok şey var da o kansizlar yüzünden ban yemek istemiyorumamin canım
ya o malum okullar bizim eve cok yakın burda
iş yerınden arkadasın cocukları da orda yıllardır okulla ilgili o tatıl senin bu tatıl benım etkınlıkler bılmemne habıre foto atıyorlar ögretmenın parasını veremıyor bu okul bunları nasıl yapıyorlar anlamadım
Rabbim feraha çıkarsın cnm hayirdir inşSelam kızlar
Nasılsınız
Umarım tez zamanda çözülsün artik.Kızlar sizden dua istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?