Merhaba ben de yardımcı ile anlaştım ama tüm gün geliyor. Ankara'da yarım günü kabul eden yardımcı bulamadım. Siz neredesiniz, yarım günde neler yapıyor ? Fiyatı uygunmuş, burda yarım güne de 130 diyorlar, ona da gelmek istemiyorlar.

Selam kızlar
Nasılsınız
Bu aralar canım fena halde sıkkın.
O nedenle fazla girmiyorum
Biran önce toparlanırım inş. 2019 başı ve sonu berbat oldu. Yeni yıldan beklentim çoğalıyor

Sen yinede gel belki kafan dagilir
Hayirdir insallah herseye care olur uzulme

Selam kızlar
Nasılsınız
Biran önce toparlanırım inş. 2019 başı ve sonu berbat oldu. Yeni yıldan beklentim çoğalıyor
Merhaba canım hoşgeldin
Kendi adıma şükür daha iyiyim yaralarım iyileşiyor
Gitgide daha iyi oluyorum bunu hissediyorum
Allah yardım ediyor

İnşaallah bir an önce canını sıkan her neyse son bulur ☺

Rabbim kolaylık versin canım hayırlısıyla lehlerine sonuclansın ınsAllah,emek verip paranı alamamak çok zor, herkes maasına göre bir yola cıkıyor

Allah yardım etsin

Rabbim kolaylık versin canım hayırlısıyla lehlerine sonuclansın ınsAllah,emek verip paranı alamamak çok zor, herkes maasına göre bir yola cıkıyor
Ben bir ay maaşımi geç alsam bütün dengem alt üst olur korkusunu yaşarken bu kadar zaman maaş almadan nasıl idare etti o kadar insan hiç bilemiyorum.
Hadi bizimkiler bekar, aile ile yaşıyor, bir şekilde idare ediyor ama diğerleri.
Ev gecindiren, çocuk okutan, borç ödeyen binlercesi vardır.
Maaşını alamayan kişinin iş yapma isteği kalmaz ki diyorum sonra aklıma şey geliyor; herkes sabah evden çıkarken ise gidiyorum der, öğretmenler okula gidiyorum der.
Rabbim yardımcıları olsun.

Gerçekten çok üzücü bir durum
Bir an önce son bulmasını diliyorum

amin canım
ya o malum okullar bizim eve cok yakın burda
iş yerınden arkadasın cocukları da orda yıllardır okulla ilgili o tatıl senin bu tatıl benım etkınlıkler bılmemne habıre foto atıyorlar ögretmenın parasını veremıyor bu okul bunları nasıl yapıyorlar anlamadım

Söylenecek çok şey var da o kansizlar yüzünden ban yemek istemiyorum

Kizlar bazi okullar isim hakkini kullaniyor ve duzenleri devam ediyor problem yok
Insanlarin kafasini karistiranda bu sanirim yoksa uzun zamandir sorun varmis
Sektor degisikligi duymustum ama bilemem
Insallah tez zamanda cozulur.

Selam kızlar
Nasılsınız
Rabbim feraha çıkarsın cnm hayirdir inş
Umarım tez zamanda çözülsün artik.
Borcu olani 4 ay bekler mi hiç banka misal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…