- 6 Ağustos 2010
- 40.527
- 72.546
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #45.661
su böreği en sevdiğim, ellerinize sağlıkDün yarım gündü okul
Bugün tam gün
Dün su böreği yapmıştım yanına da içecekle
Akşam yemeğinden bir iki saat önce yiyip akşam da meyve ile geçiştirmiştim
Oğlana da makarna ve şinitzel ayran yapmıştım
Bugün akşam
Pırasa yemeği
Fırında tavuk
Düşünüyorum
Ben küçük bir ildeyim. Burda da yardımcı bulmak sorun. Topla, sil süpür ve bir büyük iş yapıyor( cam silme, perde yıkama vs)Merhaba ben de yardımcı ile anlaştım ama tüm gün geliyor. Ankara'da yarım günü kabul eden yardımcı bulamadım. Siz neredesiniz, yarım günde neler yapıyor ? Fiyatı uygunmuş, burda yarım güne de 130 diyorlar, ona da gelmek istemiyorlar.
Çok iyi gelmiş canım ne güzelmerhaba kizlar nasılsınız
çok şükür bir günü daha tamamladık..
Dogalgaz faturası geldi 120 tl...
Bence muhteşem bir fikirSlm kızlar
Ocak ve Şubat ayını az masraflı geçirelim hep beraber
Ben de Mart Nisan gibi birikim yapabileceğim hedefim 20 çeyrek ve 20 gr altın bilezik hayal gibi ama belli olmaz 20 gr altını bileziğe çeviririz :)
ya ben de iki defa dıyetısyene gıttım kahvemsim biri kontroldu zaten, 15gunde ıkı kılo verdım. sonra devam etmedim halbuki ıs saatlerime gore yeni program da duzenlemıstı emzırmeye de uygun sekılde dıyetım. ama çook ıstahım var bu ara ya resmen doymuyorum yedıkce yıyesım gelıyor. emzırdıgım için ılave almıyorum sanırım en fazla o verdıgım ıkı kıloyu almısımdır ama sonum ıyı degılSelam kızlar, yemegimi yedim duş yaptim. Eşim geç gelecek. Biraz işlerim var halletsem çok iyi olacak.
Cumartesi yeni bir diyet programina başlıyorum. Bu ay 4 kilo vermişim ama motivasyonum düştü biraz takviye olsun diye grup programi aldım.
1 Mart tarihine kadar 12 kg hedef koydum kendime, bakalım nasıl olacak
Haftasonu bir elbise beğendim, kardeşimin düğününde onu giyecegim. Tabii ki onu giymek için de epey fit olmam gerek.ya ben de iki defa dıyetısyene gıttım kahvemsim biri kontroldu zaten, 15gunde ıkı kılo verdım. sonra devam etmedim halbuki ıs saatlerime gore yeni program da duzenlemıstı emzırmeye de uygun sekılde dıyetım. ama çook ıstahım var bu ara ya resmen doymuyorum yedıkce yıyesım gelıyor. emzırdıgım için ılave almıyorum sanırım en fazla o verdıgım ıkı kıloyu almısımdır ama sonum ıyı degılbi an evvel baslamam lazım ya
takılayım valla yaaHaftasonu bir elbise beğendim, kardeşimin düğününde onu giyecegim. Tabii ki onu giymek için de epey fit olmam gerek.
Sağlık sorunlarım da var zaten doktor hep kiloya bağlıyor zorunlu diyetteyim aslında epeydir ama kullandığım ilaçlar engeldi. Artık tedavi de bitti ve acilen eski halime dönem gerek.
Bu sefer çok kararlıyım, hatta öyle ki bir aydır ağzıma tatlı sürmedim desem yeridir.
Bir de kışın hep kilo alıyorum bu sene vereceğim.
Hadi takıl bana birlikte yapalım
beni de heveslendiren kıyafetler bu arada canım eskısı gıbı zayıf olmak ıstıyorum son 6 sene harıcı hep 49 kıloydum o da maxımum sımdı 58imHaftasonu bir elbise beğendim, kardeşimin düğününde onu giyecegim. Tabii ki onu giymek için de epey fit olmam gerek.
Sağlık sorunlarım da var zaten doktor hep kiloya bağlıyor zorunlu diyetteyim aslında epeydir ama kullandığım ilaçlar engeldi. Artık tedavi de bitti ve acilen eski halime dönem gerek.
Bu sefer çok kararlıyım, hatta öyle ki bir aydır ağzıma tatlı sürmedim desem yeridir.
Bir de kışın hep kilo alıyorum bu sene vereceğim.
Hadi takıl bana birlikte yapalım
Senin yeni durumunda düzen kurana kadar biraz zamana ihtiyacın var sanırım.beni de heveslendiren kıyafetler bu arada canım eskısı gıbı zayıf olmak ıstıyorum son 6 sene harıcı hep 49 kıloydum o da maxımum sımdı 58im
sana guvenıyorum canım verırsın hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?