Dün yarım gündü okul
Bugün tam gün

Dün su böreği yapmıştım yanına da içecekle
Akşam yemeğinden bir iki saat önce yiyip akşam da meyve ile geçiştirmiştim

Oğlana da makarna ve şinitzel ayran yapmıştım

Bugün akşam

Pırasa yemeği
Fırında tavuk
Düşünüyorum

su böreği en sevdiğim, ellerinize sağlık
bizimde azar azar yemekler kaldı bugün idare ederiz sanırım
haftaiçi yemek yapmak hiç hoşuma gitmiyor

Ben küçük bir ildeyim. Burda da yardımcı bulmak sorun. Topla, sil süpür ve bir büyük iş yapıyor( cam silme, perde yıkama vs)

Bence muhteşem bir fikir

Selam kızlar, yemegimi yedim duş yaptim. Eşim geç gelecek. Biraz işlerim var halletsem çok iyi olacak.
Cumartesi yeni bir diyet programina başlıyorum. Bu ay 4 kilo vermişim ama motivasyonum düştü biraz takviye olsun diye grup programi aldım.
1 Mart tarihine kadar 12 kg hedef koydum kendime, bakalım nasıl olacak

Iyi aksamlar kizlar
Yegenimin 40 i yaklasiyor bugun sepet yaptik
Yumurta corek otu seker un pirinc kahve bozuk para corap tulum patik koyduk susledik cok guzel oldu
Gecen sefer trendyoldan bir urun almistim yine duser yaa demistim cok almamistim dusmemis ya

ya ben de iki defa dıyetısyene gıttım kahvemsim biri kontroldu zaten, 15gunde ıkı kılo verdım. sonra devam etmedim halbuki ıs saatlerime gore yeni program da duzenlemıstı emzırmeye de uygun sekılde dıyetım. ama çook ıstahım var bu ara ya resmen doymuyorum yedıkce yıyesım gelıyor. emzırdıgım için ılave almıyorum sanırım en fazla o verdıgım ıkı kıloyu almısımdır ama sonum ıyı degıl bi an evvel baslamam lazım ya

Haftasonu bir elbise beğendim, kardeşimin düğününde onu giyecegim. Tabii ki onu giymek için de epey fit olmam gerek.
Sağlık sorunlarım da var zaten doktor hep kiloya bağlıyor zorunlu diyetteyim aslında epeydir ama kullandığım ilaçlar engeldi. Artık tedavi de bitti ve acilen eski halime dönem gerek.
Bu sefer çok kararlıyım, hatta öyle ki bir aydır ağzıma tatlı sürmedim desem yeridir.
Bir de kışın hep kilo alıyorum bu sene vereceğim.
Hadi takıl bana birlikte yapalım

takılayım valla yaa
cok asırı yoruluyorum işe git cocuk gece uyan uyu hıc dinlenemıyorum dogru durust halsiz düştükçe yemeğe sarıyorum ben hıc oyle abur cubur alıskanlıgı olan bırı degılım normalde.bu ara boyle oldum ya bıde mısafır cok sukur doldu tastı herkesle masaya otur ye iç iştah tavan oldu.
dıger bı durum evden dogru durust hıc cıkamamam hele hafta içi evden ıse ısten eve marketi bıle esım goruyor ısten cıkarken. yuruyuse dahı fırsatım yok anında aksam oluyor

beni de heveslendiren kıyafetler bu arada canım eskısı gıbı zayıf olmak ıstıyorum son 6 sene harıcı hep 49 kıloydum o da maxımum sımdı 58im
sana guvenıyorum canım verırsın hayırlısıyla

beni de heveslendiren kıyafetler bu arada canım eskısı gıbı zayıf olmak ıstıyorum son 6 sene harıcı hep 49 kıloydum o da maxımum sımdı 58im
sana guvenıyorum canım verırsın hayırlısıyla
Senin yeni durumunda düzen kurana kadar biraz zamana ihtiyacın var sanırım.
Bir de en önemlisi kafada bu işi netleştirmek.
Balık model bir elbise ve o elbisede dümdüz bir karın, bel kivrimlari bu ara hep gözümun önünde, arada da eski fotolarima bakıp gaza getiriyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…