Eşime 2020 için hedef koyalım dedim, ben zaten parayı sana veriyorum birikim işi sende ama ben tatillerimi yaparım, Kıbrıs'a gidelim ve bayramlarda evde kalmam. Buna göre sen belirle hedefi dedi.
Yarın biraz düşüneyim ben, güzel bir plan proje cizeyim,iİkibayram tatili, bir Kıbrıs tatili içeren

Kizlar 2020 hedeflerimizi paylaşalım,merakla bekliyorum
günaydın canım
2020den manevi dileklerim başta canım oğlumun ailemin tüm sevdiklerimin sağlıklı huzurlu olmasi
daha az stresli olmak, daha cok keyifli vakit gecirmek, geçmişe takılmadan geleceği anı güzelliklerle doldurmak.
Rabbim nasip ederse tabi.
Kurana namaza daha çok sarılmak, yaşamın merkezine alıp, diğer günlük mesgulıyetleri onlara göre planlamak.
Oğlumla esimle kaliteli vakit gecırmeyi hedefliyorum.
Anneme babama kardesıme destek olmaya devam etmeyi, kardesimi imkanlar dogrultusunda kursa yollamayı hedeflıyorum.
maddi olarak ise ilk hedefimiz ev almak. kredimiz çok şükür son iki taksit. ev işinde acele etmeyip gönlümüze göre olsun istiyorum, sonra degıstırırsınız vs dıyolar tekrar tekrar kredi ödemek degıl ıstedıgım, öderken ödüyorum ama gönlüme göre buldum diyip zorlanmayacagım bi ev olmasını dılıyorum.
kredi cekınce de turtişim kahvemsim gibi ara ödemeler yapmak için gayret edecegım.
evi hemen bulamazsakta o zmana kadar birikime devam etmeyi hedeflıyorum. tabi subattan sonra anca.
biraz uzun oldu msjım kusra bakmayın
2021 de mesajımı okuyunca basarmıs cok sukur derim umarım.
mutlu seneler güzel arkadaslarım

dün doğalgaz faturası geldi bana 174 tl geldi benim evim toki evi 3+1 2 peteklerim çok küçük ama ev çok iyi ısınıyor iki peteğim kapalı birini çamaşır odası yaptım çamaşır yıkayınca açıyorum doğudayım iki aydır böyle geliyor ve ben geceleride 45 50 de yakıyorum kısmıyorum gündüz kısıyorum bazen unutuyorum çok mutlu oldum elektrik 124 tl geldi

Allah hakkında hayırlı olanı versin
Dualar hayaller gerçeğe dönsün inşaallah

Allah ödeme kolaylığı versin canım

Hayirli gunler.
Bu ayin ve 2019 yilinin son birikimi, yine banka altin hesabindan nasip oldu. 10 gr altin aldim. Kumbara hasilatindan da yarim altin.
Bu ay harcamam cok oldu. Hepsi de onemli ihtiyacti. Ocak ayi umuyorum ki daha az masraf cikar. Gorunurde oyle, gerci evdeki hesap carsiya cok nadir uyar. Hayirlisi...
Hepimizin birikimleri, en bereketlisinden olsun.

kızlar selam nasılsınız ben işten ayrıldım evdeyim artık 11 lere kadar uyuyorum maşallah nasıl çalışmışım bu zamana kadar bilmiyorum sabahın köründe kalkıp işe gidiyodum
ama evdede canım sıkılıyo valla sonradan çalışcak olsaydım 37.haftaya kadar çalışırdım

siz nasılsınız ne yapıyosunuzz canlarımm ?

Ne guzel iste, bol bol uyuyun, doguma ve dogum sonrasina enerji biriktirin. Bebeginizi saglikla kucaginiza alin insaallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…