- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #45.941
çok teşekkür ederim Allah razı olsun amin :)Ne guzel iste, bol bol uyuyun, doguma ve dogum sonrasina enerji biriktirin. Bebeginizi saglikla kucaginiza alin insaallah...
Bol bol dinlenin ama hazirliklar konusunda usenmeyin.çok teşekkür ederim Allah razı olsun amin :)
11e kadar uyuyuncada bu sefer zor kendime geliyorum yaa
gerçi erken kalksam hiç kendime gelemem bu sefer :)
sanki hiç doğurmıcakmışım gibi geliyor son hazırlıkları yapmaya o kadar üşeniyorumki
kıyafetler yıkancak ütülencek doğum çantası falan hazırlancak
gözümde büyüyo valla
teyzeleri var mutlaka gelirler ama ikisininde küçük bebekleri var onlar gelse yine ben yaparım yaniBol bol dinlenin ama hazirliklar konusunda usenmeyin.Bir gun yikama, iki gun utuleme, bir gun de valize yerlestirme. Etti dort gun. Oteleyip, erteledikce zihin yorulur. Baslayinca devami da gelir. Olmadi yakin bir arkadasinizdan veya ayni sehirdelerse, yapacak gucleri de varsa annelerden, teyze veya haladan destek isteyin. Keyif, muhabbet hepsi bir gunde biter gider...
merhaba kızlar nasılsınız bende şükür iyiyim.Çok güzel şeyler yazılmış bende yazayım o zaman 2020 de ki beklentilerimi
2020 öncelikle hepimiz için hayırlı sağlıklı huzurlu boool bereketli bir yıl olur inşallah.
Eşim ve kızlarımla beraber çok güzel bir yıl olması ve deli dolu günler olarak geçirmeyi düşünüyorum.
savaşların ölümlerin olmadığı bir yıl olmasını diliyorum.
yeni yılda birikimi bırakmadan tam gaz devam edip hedefim olarak aşağı yukarı 10 bin tl biriktirmeyi düşünüyorum ki inşallah olur.(her ay 5 bin tl kredi ve 1.500 de çocukların bakıcı parası)
Bir ara ben de torunum icin alip koyayim diye dusunmustum. Evlenirken sag olursam ben takarim, Hakk'a yuruduysem benden hatira diye annesi takar demistim. Torunum ben suslu kadin sevmem, sonra alisir hep oyle bilezikli gezmek ister dedi.benim beğendiğim hedef bileziğin fiyatı 9.600 TL
ama alırken ve satarken gramında epey fark ediyor.
böyle birşey alınca Allah korusun çok zorda kalmazsam satmam tabi ama yine de düşündürdü beni.
normal bileziğin grami ile epey fark var, biraz düşünmem gerek bunu
merhaba kaç yaşında torununuzBir ara ben de torunum icin alip koyayim diye dusunmustum. Evlenirken sag olursam ben takarim, Hakk'a yuruduysem benden hatira diye annesi takar demistim. Torunum ben suslu kadin sevmem, sonra alisir hep oyle bilezikli gezmek ister dedi.Ama icimde kaldi, nasipse halâ aklimin bir kosesinde o fikir duruyor.
allah razı olsunDualariniza butun kalbimle amin diyorum.
Birikim konusunda da 52 yillik tecrubemle sunu diyebilirim.
Insan sosyal bir varlik. Yakin cevresini de amaci, degerleri ve yasam sekline uygun insanlarla belirleme iradesine sahip.
Derdi almak, tuketmek olanlarla surekli bir arada olunca etkilenip, donusebiliyor.
Yerine gore harcayan, mutevazi bir yasam suren, yardimlasma ve paylasmanin huzurunu tatmislarla surekli bir arada olunca yine etkilenip donusebiliyor.
Yakinimizda tuttugumuz insanlara dikkat etmemiz gerek vesselam.
Yazin her ay, kisin 2 ayda bir utumu yapan cok sevdigim bir gelinimiz var. Ilk baslarda benden cikinca, carsiya gidip parayi harcarmis. Sohbet ettikce, degisimler basladi. Biriktirmeye baslamis, once kurutma makinesi almis. (evi balkonsuz, 6 kisilik bir aile ve gercekten ihtiyac) , sonra elektrikli supurge almis. Simdi de gozunu gram altina dikmis.1 gr almis bile...
Tabi ki kendi ailesinin verdigi harcliklari da biriktirmis hep.
Dun de baktim cok guzel bir yelek oruyor. Kizima da or, emeginin karsiligini ve masrafini vereyim dedim. Belki bende biri gorur, siparis de alirsin dedim, heveslendi.
Ustelik bu genc hanim, sizofreni hastasi. Uretmek, emeginin karsiligini somut olarak gormek, ruhuna da iyi gelmis. Masallah ona...
Bu basliklar hepimize iyi geliyor bence, sonuc olarak yazmaya ve okumaya devam edelim...
Harikasın abla ne güzel düşünüyorsunDualariniza butun kalbimle amin diyorum.
Birikim konusunda da 52 yillik tecrubemle sunu diyebilirim.
Insan sosyal bir varlik. Yakin cevresini de amaci, degerleri ve yasam sekline uygun insanlarla belirleme iradesine sahip.
Derdi almak, tuketmek olanlarla surekli bir arada olunca etkilenip, donusebiliyor.
Yerine gore harcayan, mutevazi bir yasam suren, yardimlasma ve paylasmanin huzurunu tatmislarla surekli bir arada olunca yine etkilenip donusebiliyor.
Yakinimizda tuttugumuz insanlara dikkat etmemiz gerek vesselam.
Yazin her ay, kisin 2 ayda bir utumu yapan cok sevdigim bir gelinimiz var. Ilk baslarda benden cikinca, carsiya gidip parayi harcarmis. Sohbet ettikce, degisimler basladi. Biriktirmeye baslamis, once kurutma makinesi almis. (evi balkonsuz, 6 kisilik bir aile ve gercekten ihtiyac) , sonra elektrikli supurge almis. Simdi de gozunu gram altina dikmis.1 gr almis bile...
Tabi ki kendi ailesinin verdigi harcliklari da biriktirmis hep.
Dun de baktim cok guzel bir yelek oruyor. Kizima da or, emeginin karsiligini ve masrafini vereyim dedim. Belki bende biri gorur, siparis de alirsin dedim, heveslendi.
Ustelik bu genc hanim, sizofreni hastasi. Uretmek, emeginin karsiligini somut olarak gormek, ruhuna da iyi gelmis. Masallah ona...
Bu basliklar hepimize iyi geliyor bence, sonuc olarak yazmaya ve okumaya devam edelim...
hayırlı olsun canımselam kızlar
ben az önce bir çılgınlık yaptım
10 gr burma bilezik aldım. 2.660 TL.
Amiin insaallah.Harikasın abla ne güzel düşünüyorsun
Allah o kızımıza da yardım etsin acil şifalar versin
Hayırlı olsunselam kızlar
ben az önce bir çılgınlık yaptım
10 gr burma bilezik aldım. 2.660 TL.
Neden o kadar farklıymış sordun mu ?benim beğendiğim hedef bileziğin fiyatı 9.600 TL
ama alırken ve satarken gramında epey fark ediyor.
böyle birşey alınca Allah korusun çok zorda kalmazsam satmam tabi ama yine de düşündürdü beni.
normal bileziğin grami ile epey fark var, biraz düşünmem gerek bunu
6.5 yasinda, 1.sinifa gidiyor. Bir yil disinda dogdugundan beri ben baktim. Cok iyi anlasiriz, yetiskin bir insan gibi her daldan sohbet ederiz.merhaba kaç yaşında torununuz
burma bilezik hiç işçilik olmayan tek bilezikmiş,Neden o kadar farklıymış sordun mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?