6.5 yasinda, 1.sinifa gidiyor. Bir yil disinda dogdugundan beri ben baktim. Cok iyi anlasiriz, yetiskin bir insan gibi her daldan sohbet ederiz.
maşallah ne kadar şanslı benim üç yaşında bir oğlum var kreşte çok üzülüyorum benim annem vefat etti 43 yaşında kayınvaldem de hasta bakamaz oğluma üzülüyorum bu konuda allah hpesinin bahtını güzel etsin güzel insanlarla karşılaştırsın

Annenize Allah rahmet eylesin, kayinvalidenize de tez zamanda sifa versin. Kres her zaman zorunluluk degil, tercih de olabiliyor. Bir cok arkadasimin torunu, annelerinin tercihi uzre krese gidiyor. Hic uzulmeyin.
Biliyor musunuz, benim annem de calisirdi. O zamanlar kres de yoktu. 4.5 yasima kadar kâh anneannem, kâh halam bakti. Anneannem benimle birlikte 10 torununa bakiyordu. Ben sakinligi seven bir cocuktum, halâ oyleyim. Halamda kalmayi tercih ederdim. Daha sonra halam cok hasta oldu.
Ben komsularimizin gozetiminde evde tek kaldim. Yanlis okumadiniz, 4.5 yasimdan itibaren evde tek kaldim. Komsularimiz sabah gelip evlerine goturmek isterlerdi, ar eder gitmezdim. Onlar da surekli kontrole gelirlerdi.
Hic bir tarafim eksik kalmadi, tam tersi sorumluluk sahibi, olgun bir cocuk oldum.
Sakin uzulmeyin. Ben annem ve babamla hep gurur duydum. Sizin cocugunuz da sizinle gurur duyacak.
Evde oldugunuz zamanlar asgari islerinizi halledin, onu bol bol kucaklayin, opun. Cocuklasip bol bol oynayin.
Saglikla buyusun insaallah...

Sizden öğrenecek çok şeyimiz var, hep yazın ablacım

Allah annene sonsuz rahmet ve merhamet eylesin

gerçekten sizden öğreneceğimiz çok şeyimiz var hep yazın beni mutlu ettiniz...
oğlumla çekyatlarda zıplarım oynarım güzel vakit geçirmeye çalışırım ona karşı içimde hep bir mahcubiyet var sabahları kalkmak istemiyor vicdan azabı çekiyorum daha minicik erkenden kalkıyor ama yapacak bişey yok bende açıkçası herşeyden önce kendim için çalışıyorum kendi ruh sağlığım açısından işe gelmek beni mutlu ediyor çok şükür bir işim var kimseye muhtaç değilim bunun için şükrediyorum

Allah annene sonsuz rahmet ve merhamet eylesin
amin sağolun 15 sene oldu nerdeyse vefat edeli daha 18 yaşında üniversiteye hazırlanıyordum ve herşeyim yarım kaldı içimde ukde kalan o kadar çok şey var ki ve bende bazen erkenden ölmekten korkuyorum oğlum ne yapar diyorum bu korkuya bazen çok kapılıyorum çok şükür yine annemi tanıdım hiç tanımayanlarda var öyle(

Analik zaten ya yapilandan, ya yapilmayandan ic sizlamasi degil midir? Calisirsiniz cocugumu birakiyorum diye iciniz sizlar, calismazsiniz istedigi veya ihtiyaci olani alamadim diye iciniz sizlar... Ve cocuklar, sanilanin aksine sartlara daha kolay uyum saglarlar.

Hemde ne sizlamak ablacim
Gerçekten bir kadın için çalışmak çok iyi birşey de ah o anneligimiz..
O Sucluluk duygusu.
Çok şükür aile büyüklerimiz sizin gibi destek oluyor da çalışabiliyoruz.

Hemde ne sizlamak ablacim
Gerçekten bir kadın için çalışmak çok iyi birşey de ah o anneligimiz..
O Sucluluk duygusu.
Çok şükür aile büyüklerimiz sizin gibi destek oluyor da çalışabiliyoruz.
Evde veya disarida calismak, uretmek iyidir, iyi...Hem ruha, hem bedene, hem keseye. Sadece nelerden feragat edip de calisildiginin bilincinde olunsun ve kazanilan paranin kiymeti bilinsin. Ne demis atalar; "gencliginde tas tasi, yasliliginda ye asi." Genclik her sekilde geciyor, yaslilikta madden bagimli olmak cok zor. Gayret bizden, ikram Allah'tan...

yatırım için aldım canım kullanmayacağım, kardeşimin düğün zamanı üstüne ekleyip takacağım bileziği alırım diye düşündüm
Kardesin ve nisanlisi çok şanslı canim.
Dilerim huzurunuz hep böyle devam eder çok comertsin maşallah rabbim karşına çıkarsın seninde.
Canim mekani cennet olsun anneciginin ..
Kv yede acil şifalar diliyorum..

kitap gibisiniz,
yazdıklarınızı okumak çok keyifli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…