- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #46.001
Kismet canim inşallah teşekkür ederimaylık 2.500 süper valla kuzum inşallah gerçekleşir canım
Amin tatlı inş.planlarıma eşimide ortak ettim. Ne gerek var o kursa diyordu ama hayatını çok etkilicek .tabiki şuan yaşı küçük ama birikime ancak başlasam o parayı ancak toplarım ben.B Bademsekerlerim yaşın ne olursa olsun okumalısın bence. Bunlar senin hayallerin sonucta... Ben kurs seminer ya da kişisel eğitim ne olursa gidiyorum... Yeni üniversite hayallerim de var...
Birikim konusuna gelince ben de oğlumu göndermek istediğim farkli yerler var bu yüzden daha fazla birikim yapmam gerektiğini dusunuyorum...O yuzden ins dilediğin yere gidecektir evladın. Pes etmiyoruz
Wooowww süper bir hedefMiktar olarak 2020 birikim hedefim 30 bin tl
Aylik 2.500 tl
Benim de esim iki gundur yatiyor evde. Onunki soguk alginligi.Termaldeydik, son hafta sonu torun da geldi. Dede torun yuzme havuzundan cikmamislar. Torunda bir sey yok, dede fena. Allah tum hastalara sifa versin.Amin tatlı inş.planlarıma eşimide ortak ettim. Ne gerek var o kursa diyordu ama hayatını çok etkilicek .tabiki şuan yaşı küçük ama birikime ancak başlasam o parayı ancak toplarım ben.
Ayy 2 gündür yatak döşek yatıyoruz oğlumla.
Salgın var herhalde kulaklarım bile duymaz oldu.
Eşim bugün kivi ve başka meyvede almış 65 tl tutmuş.
Bu ay mutfak tuttu baya.stoklar suyunu çekmeye başladı. Kışlıkların duruyor daha sizlerde durum nasıl
Canim geçmiş olsunAmin tatlı inş.planlarıma eşimide ortak ettim. Ne gerek var o kursa diyordu ama hayatını çok etkilicek .tabiki şuan yaşı küçük ama birikime ancak başlasam o parayı ancak toplarım ben.
Ayy 2 gündür yatak döşek yatıyoruz oğlumla.
Salgın var herhalde kulaklarım bile duymaz oldu.
Eşim bugün kivi ve başka meyvede almış 65 tl tutmuş.
Bu ay mutfak tuttu baya.stoklar suyunu çekmeye başladı. Kışlıkların duruyor daha sizlerde durum nasıl
Inşallah canım amin..Wooowww süper bir hedef
İnş. Hedefini gerçekleştirirsin turta
sekerim00 artik evdeysen bol bol dinlen hazirliklarini da yaparsın yavaş yavaş.
Ama özlettin kendini, gel artik geri.
Teşekkür ederim canım, huzurlu mutlu olsunlar inşallahSenin kardeş de yuvadan uçuyor demek cnm :) hayirli olsun.
Ablaya elbise yakışır ama nasil ve nerede olacak nişan, ona göre karar vermek lâzım.
Kolay gelsin canımTURTİŞİMMM VALLA UYUŞUKLUK BASIYO İNSANI EVDE KIZ
ŞİMDİ ÇAMAŞAR MAKİNESİNİ TEMİZLEMEK İÇİN AÇTIM
ay büyük yazıyomuşum ya
beyaz sirke ve tuzla boş çalışıyor
artık yarın bebişin kıyafetlerini atarım makineye yada birazdan
ütülemeyede kızlar gelir
öyle tamamlarız bi şekilde
bu arada benimde içimden geçen 2020 hedeflerim var maddi olarak ama gerçek olup olmayacağını bilmediğimden dile dökemiyorum. artık tek maaşa düştük birikimdende bebeğin ihtiyaçlarını almak için bozmuştuk önce onları yerine koymak istiyorum. çok şükür araba taksidimiz bitti.bu ay eşim hem çift maaş hem yıl sonu ikramiyesi hemde kayda değer bi mesai ücreti alıcak inşallah. kalan eksikleride tamamlayıp çoğunu birikime atmayı hedefliyorum inşallah.
manende yavrumu sağlıklı bi şekilde kucağıma almak ilk istediğim. sağlıklı bi şekilde normal doğumu yaşamak
sonrasındada bebeğime layık annelik yapabilmek. ona ihtiyacı olan sevgiyi şefkati ilgiyi verebilmek ilk etaptaki hedefim
Aile arasi evde bir merasim olacak, kisa şıkbir elbise ile stiletto sana yakışır cnm :)Teşekkür ederim canım, huzurlu mutlu olsunlar inşallahAnnemlerin evinde olacak, kız isteme ve yüzük takma birleşik. Çok kalabalık olmayacak amca, dayı, hala vs. olacak sadece.
Kolay gelsin canım
Yavaştan yaparsin herşeyi:)
Borcunuzun biri bitmiş ne güzel ferahlatir biraz sizi.
Işten komple ayrildin dimi, çıkış vs. Aldin mi o da iyi gelir.
Harika bir anne olacaksin sen inan bana
Allah öyle büyük bir güç veriyor ki anneye sen bile şaşıp kalacaksin cnm
Bu sorunun cevabini K kahvemsi mutluluk en iyi bilir ama bildiğim kadarıyla 4 aylik süre bittikten sonra ya çıkışını verecekler kidemi verirler saniyorum ama ihbari keserler, anlaşmanıza bağlı ısyerin anlayisli ve araniz iyiyse ikisini de verir işsizlik bile verilmesini onaylayabilir.son cümleni okuyunca bi ağlamak geldi içimden :) inşallah canım
işyerinden doğum iznine ayrılıyorum diye çıktım 4 ay sonra toplu para alıcam devletten doğum parası
tazminat hakkım olmadığı için hiç sormadım sence sormalımıydım turtiş
sonuçta 2,5 senedir ordayım acaba 4 ay sonra çıkışımı alıncamı verirler onuda hiç bilmiyorum
aslında beraber çalıştığımız abla yerine koyduğum kız kardeşleri vardı ya ona mesajla sorabilirim
ama ayıp olsunda istemiyorum sence napıyım
4 ay sonrada çıkışımı onlar vericek konuştum
8 ay boyunca işsizlik maaşı alıcam inşallah
Ben de öyle istiyorum da nasıl emzireceğimi bilemedim. Benim bebek memeye yapışık yaşıyor, kesin durmaz. Olmadı etek gömlek olabilir.Aile arasi evde bir merasim olacak, kisa şıkbir elbise ile stiletto sana yakışır cnm :)
Afiyet olsun canimMerhaba iyi akşamlar kızlar
Bugün akşam üzeri hindi aldım
Bu kez de durur muyum onu pişirdim benim kahvaltı sofrası planı yattı
Bir de Tavukçunun birine köylü hindisi sipariş ettim
Parçalayıp dondurucuya koymak için cumartesi belli olacak hayırlısı
31 aralıkta doğalgaz faturası belli olacak bakalım benim fatura mtv ve sigorta işlemlerine ayırdığım paradan ne artacak
Kendime 14 ocak tarihine kadar ayırdığım harçlıktan şu an elimde olan 1185 tl
Bakalım ne kadar artacak
Artan paralarla niyetim altın almak
2020 için aylık birikim hedefim tl olarak
3500 tl ( 500 tl si gün 3000 tl si de zorunlu birikim adı altında birikim)
Ocak Şubat bitince rakam biraz daha artabilir
4000 tl olabilir
Mart itibariyle 500 600 tl lik taksitler de tamamen son buluyor çünkü.
Altın alım fırsatı verdiğinde de tl leri altına çevirmek hedefim
Mayısta gün sırası ben de 5000 tl gelecek nasipse
Bu miktar hakkinda söylenecek çok söz var da.Asgari ücrete yüzde 15 zam yapıldı.
Cumhurbaşkanının jesti bekleniyor şimdi.
Bu durumda bizim de zam oranı ortalama bu kadar olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?