Nasip değilmiş cnm.
Senin hedefindeki bileziği onun yerine almışsın gibi düşünsen cnm biraz alir mi burukluğunu.
Aynısı olmaz tabi ama nasipten öte köy Yok,
Bunca yıl bekleyip bu an satılmış olması da bunun göstergesi degilmi.
Belki Rabbim demiştir kahvemsi gitsin o hedef bilezigi alsın.
Alacağım ya, vazgeçtim düşünmekten
O da altın sonuçta.
Rabbim dara düşürmesin yeterki yoksa niye bozmayı düşüneyim,
Dara düştükten sonra da bilzegi düşünmem zaten.
Aliyorum ya alacağım.

Bu basliktaki kumbara birikiminin bir kurali var mi? Yazilmissa da gormemis olabilirim. Ben de cocuklugumdan beri kumbaralara bayilirim. En sevdigim birikim seklidir.
Biz haftalık en az 20 TL olacak şekilde başladık.
Her hafta pazartesi atıp buradan birbirimize haber veriyoruz.
Üç hafta geçti. Yeniyiz daha.

Kizlar iyi aksamlar
Ne guzel konusmussunuz icim açıldı
Nasilsiniz
Kahvemsi hani bi ara alacagim demistin bu o bilezik mi
Ya bende yılbasindan once kk ile alip birikimi oraya mi baglasam diyorum
Altin piyasasi hic hosuma gitmiyor

Merhaba kizlar yazamadım bugun olmasını cok dilediğim bir şey vardı henüz net değil ama olmadi sanirim...Cok cok üzüldüm kendimce..

2020 hedeflerimi ben de yazayım
Maddi 140 gr altin
Eğitim yabancı dile daha hakim olmak ve bir bolum kazanabilmek istediğim 2 sertifika var onları alabilmek.
sosyal 1 deniz 1 tarihi kültürel tatil yapmak
3 kg daha verebilmek
sene icinde 1 darülaceze 1 çocuk esirgeme kurumuna ziyaret ve yardim.

Herseyde bir hayir vardır tatlucum.
Hedeflerin gercek olsuninşallah..

selamlar hatuncanlar;

size danışmam gereken bir şey var. siz bilirsiniz. oturduğum evden taşınmaya karar verdim, bir anda oldu ve bu akşam gittim bir ev tuttum. aradaki kira farkı 400 tl. sorum şu: şu anda oturduğum evin sahibine böyle söylersem yasal bir yaptırımı var mı? yaptığımız kira kontratı bir yıllıktı. kontratta yazılı olan tek şey de buydu ve 1,5 yıldır bu evdeyim.

ev tutma işi aniden oldu fakat bir alt yapısı var. şöyle ki; şu anda oturduğum eve çok masraf yapmıştım, ev sahibi de biliyor ve gördü. kiradan düşmedim, o da düş demedi. kirayı en azından bir yıl artırmaz diye düşünüyordum ve kendisine de söyledim, öyle olmaz bari 50 tl artır dedi. artırdım ama taşınma fikri o zamandan beri kafamın bir köşesinde kaldı.

ne dersiniz?

gel canım bizim gibi pürpaklara anca hamamcılık yakısır

Ben taa ekstra kuruya atıyorum, epey kuru ve sıcak çıkıyor. Elimle düzleyip katlayıp hemen kaldırıyorum, ütü yapmış gibi oluyor. Bugün baktım kaç saat sürecek diye 3 küsür saatle başladı, 1 saat 50dk da bitirdi.

Çok teşekkür ederim canım bu bilgilendirme için
Sevdim bu fikri

Üzülme canım vardır mutlaka bir hayır öyle düşün

Canım çok acıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…