- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #46.041
Aynısı olmaz tabi ama nasipten öte köy Yok,Nasip değilmiş cnm.
Senin hedefindeki bileziği onun yerine almışsın gibi düşünsen cnm biraz alir mi burukluğunu.
20 tl lik olan öyle cnm, ama karışık attığımız kumbaralar vardi ben daha fazla dayamiiicam açsam miKumbaralar 1 Mart'ta açılacak.
Biz haftalık en az 20 TL olacak şekilde başladık.Bu basliktaki kumbara birikiminin bir kurali var mi? Yazilmissa da gormemis olabilirim. Ben de cocuklugumdan beri kumbaralara bayilirim. En sevdigim birikim seklidir.
Bari yilsonunu bekle.20 tl lik olan öyle cnm, ama karışık attığımız kumbaralar vardi ben daha fazla dayamiiicam açsam mi
Ben sizi takip edeyim o halde. Doldukca aciyorum, sonuncusunu actiktan sonra sanirim burda da paylastim.Biz haftalık en az 20 TL olacak şekilde başladık.
Her hafta pazartesi atıp buradan birbirimize haber veriyoruz.
Üç hafta geçti. Yeniyiz daha.
Maalesef cnm altin alamayacağım, eksi hesaba girmeyeyim diyorum onlari kullanayim.Bari yilsonunu bekle.
Çıkan parayı ne yapacaksın altın alacaksan hemen aç
Herseyde bir hayir vardır tatlucum.Merhaba kizlar yazamadım bugun olmasını cok dilediğim bir şey vardı henüz net değil ama olmadi sanirim...Cok cok üzüldüm kendimce..
2020 hedeflerimi ben de yazayım
Maddi 140 gr altin
Eğitim yabancı dile daha hakim olmak ve bir bolum kazanabilmek istediğim 2 sertifika var onları alabilmek.
sosyal 1 deniz 1 tarihi kültürel tatil yapmak
3 kg daha verebilmek
sene icinde 1 darülaceze 1 çocuk esirgeme kurumuna ziyaret ve yardim.
gel canım bizim gibi pürpaklara anca hamamcılık yakısırBugün işyerinde canim sıkıldı, daha doğrusu bir iş arkadaşım diyelim ufaktan atıştık, haddini bildirdim.
Çok yakinlik yok kimseye, herkes ağzından çıkan söze dikkat edecek.
Hiç pişman değilim, sonuna kadar haketti bu yüzden içim rahat.
Bu akşam yemek yapmadim birazdan kahvaltı hazırlayacağım
Yarin akşam söz, yapacağım inş.
Bu arada Kp bugün su faturalarini ödemeye gitmiş teskiye, 52 günlük su faturam tam tamına 121 tl
kronikuykucu gel hamamci kardeş, ortak olalım ayri ayri olmuyor, zarar ediyoruz
Duşta kronometre açacağım artikgel canım bizim gibi pürpaklara anca hamamcılık yakısır
Ben taa ekstra kuruya atıyorum, epey kuru ve sıcak çıkıyor. Elimle düzleyip katlayıp hemen kaldırıyorum, ütü yapmış gibi oluyor. Bugün baktım kaç saat sürecek diye 3 küsür saatle başladı, 1 saat 50dk da bitirdi.Canım ben 9 kg lık makinayı doldurup yıkıyorum
Hassas
Kırışık önleme ayarlarıyla sözde 47 dk ama daha uzun oluyor
Çok az nemli de olabiliyor
Tam kuruduğu da
Ama nemli de çıksa kuru da çıksa ben çamaşırları ertesi gün katlayıp dolaba yerleştiriyorum
Ewet canım o bilezikdiKizlar iyi aksamlar
Ne guzel konusmussunuz icim açıldı
Nasilsiniz
Kahvemsi hani bi ara alacagim demistin bu o bilezik mi
Ya bende yılbasindan once kk ile alip birikimi oraya mi baglasam diyorum
Altin piyasasi hic hosuma gitmiyor
Ewet canım o bilezikdi
Çok teşekkür ederim canım bu bilgilendirme içinBen taa ekstra kuruya atıyorum, epey kuru ve sıcak çıkıyor. Elimle düzleyip katlayıp hemen kaldırıyorum, ütü yapmış gibi oluyor. Bugün baktım kaç saat sürecek diye 3 küsür saatle başladı, 1 saat 50dk da bitirdi.
Üzülme canım vardır mutlaka bir hayır öyle düşünMerhaba kizlar yazamadım bugun olmasını cok dilediğim bir şey vardı henüz net değil ama olmadi sanirim...Cok cok üzüldüm kendimce..
2020 hedeflerimi ben de yazayım
Maddi 140 gr altin
Eğitim yabancı dile daha hakim olmak ve bir bolum kazanabilmek istediğim 2 sertifika var onları alabilmek.
sosyal 1 deniz 1 tarihi kültürel tatil yapmak
3 kg daha verebilmek
sene icinde 1 darülaceze 1 çocuk esirgeme kurumuna ziyaret ve yardim.
Hakkınızda hayırlısı olsunBirikim hedefimi yazmıştım ama plan değişti yeni hedefimiz içinde oturduğumuz ev satılacak onu almak. Hiç hesapta yokken çıktı bu iş, inşallah nasip olur.
Canım çok acıdıEger ev kendilerininse kit kanaat geciniyorlar. Yok degilse, halleri icler acisi oluyor. Sofralarinda beslenmiyorlar, sanslari varsa karinlarini doyuruyorlar. Duvarlarindan su akan evlerde oturuyorlar. Ev dogal gazli bile olsa, isinmak icin acamiyorlar. Bacasi olan bir odaya basit bir soba kurup, sokaktan topladiklari kaba kagit, atik malzeme falan yakiyorlar.
Adaletin batsin dunya deyip,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?