- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #46.021
Bir gün çıkıp gezeyim bakalım canım, kruvaze de hoş durur.
Canım ben 9 kg lık makinayı doldurup yıkıyorumVaryemez abla çamaşırları 40dk programına attım epey nemli kalmış. Sen az mı çamaşır atıyorsun ? Ben 1 hafta herşeyi biriktirip 1kere açık renkler 1 kere koyu renkler yıkıyorum. Biraz fazla oluyor.
Bomba hedeflerle geliyoruz2020 hedeflerim şöyle olsun benim de;
Diğer seneye kilo sorunu olmadan girmek
Elden olan borcu kapatmak ( eşimin tedavisi için arkadaşından almıştık)
İki bayram, bir Kıbrıs tatili
12 ata altın.
Şahsi hesabıma 27 gram altin.
Memura %4 + %4Asgari ücrete yüzde 15 zam yapıldı.
Cumhurbaşkanının jesti bekleniyor şimdi.
Bu durumda bizim de zam oranı ortalama bu kadar olacaktır.
Doğalgaz zammini hatirlayalim ağustosta yüzde 15 civari,Devletin kendi aldığı vergi ve harçlar için 22,58 zam yaparken çalışana 15 vermesi aklımızla dalga geçmek sadece
Nasipten ote yol yok. Hayirlisi...Bu arada daha önce bahsetmisimdir, annemin aldığı kelepçe bilezigimi evliliğimizin ilk zamanları bozdurmak zorunda kalmıştım.
Ama kuyumcu onu satamamisti.
Bugün aslında önce onu almaya niyetlendim.
Kuyumcuya gittim ve satılmış.
Yılardır duran bilezik satılmış.
İçim cız etti ama nasip tabi
Üzülme cnm herşey kismet.Bu arada daha önce bahsetmisimdir, annemin aldığı kelepçe bilezigimi evliliğimizin ilk zamanları bozdurmak zorunda kalmıştım.
Ama kuyumcu onu satamamisti.
Bugün aslında önce onu almaya niyetlendim.
Kuyumcuya gittim ve satılmış.
Yılardır duran bilezik satılmış.
İçim cız etti ama nasip tabi
Asgari ücretle özellikle büyük sehirlerde nasıl gecinilir anlamak çok zor.Doğalgaz zammini hatirlayalim ağustosta yüzde 15 civari,
Yil sonuna doğru bir 15lik zam daha.
Neyseki tek seferde yapmadi dimi 2 ay ara var
Nerden kisacagimizi şaşırıyoruz biz bunu gören varmi acaba.
Ki asgari ücretli değiliz.
Daha dün vitrindeydi ne ara satıldı dedim kuyumcuya. Kaç yıldır orada biliyormusun dedi, sana tarihi bile söylerim dedim.Üzülme cnm herşey kismet.
Vardir bir hayır.
Nasip değilmiş cnm.Daha dün vitrindeydi ne ara satıldı dedim kuyumcuya. Kaç yıldır orada biliyormusun dedi, sana tarihi bile söylerim dedim.
Adam bakakaldi öyle, kısmet tabi yapacak birşey yok.
Alan güle güle kullansın.
Eger ev kendilerininse kit kanaat geciniyorlar. Yok degilse, halleri icler acisi oluyor. Sofralarinda beslenmiyorlar, sanslari varsa karinlarini doyuruyorlar. Duvarlarindan su akan evlerde oturuyorlar. Ev dogal gazli bile olsa, isinmak icin acamiyorlar. Bacasi olan bir odaya basit bir soba kurup, sokaktan topladiklari kaba kagit, atik malzeme falan yakiyorlar.Asgari ücretle özellikle büyük sehirlerde nasıl gecinilir anlamak çok zor.
Kira, fatura, mutfak masrafı para bitti zaten.
Hele çoluk çocuk varsa daha zor.
Hayat her geçen gün daha da zorlaşıyor.
Allah herkesin yardımcısı olsun.
Sizede çok geçmiş olsunBenim de esim iki gundur yatiyor evde. Onunki soguk alginligi.Termaldeydik, son hafta sonu torun da geldi. Dede torun yuzme havuzundan cikmamislar. Torunda bir sey yok, dede fena. Allah tum hastalara sifa versin.
Biz de yavas yavas dondurucudan gecinmeye basladik. Bu yaz rahatsizligimdan dolayi domates olaylarina giremedim. Ama sebze alip, dondurucuya koydum. Kis sebzelerinden sıkılınca onlardan yapiyorum. Buyuk kolaylik...
Canim geçmiş olsun
Stoklari iyiki yaptik, hem stoktan gidiyorum ben.
Marta kadar da yerine koymam sanırım.
Inşallah canım amin..
Kumbaralar 1 Mart'ta açılacak.Kizlar kumbaralari ne zaman açıyoruz?
Yılbaşında açacak olanlar kimdiii
Birikim hedefimi yazmıştım ama plan değişti yeni hedefimiz içinde oturduğumuz ev satılacak onu almak. Hiç hesapta yokken çıktı bu iş, inşallah nasip olur.Kizlar 2020 hedeflerimizi paylaşalım,merakla bekliyorum
Bu basliktaki kumbara birikiminin bir kurali var mi? Yazilmissa da gormemis olabilirim. Ben de cocuklugumdan beri kumbaralara bayilirim. En sevdigim birikim seklidir.Kumbaralar 1 Mart'ta açılacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?