Duşta kronometre açacağım artik
biz varya kv ile hamama gidince 3 saat kalıyoruz bide dogal kaplıca suyu zaten oh foşfoş annem diyor ki yıkana yıkana keşkeğe döndüz beyazlasınız evde de bıraksan ben hiç çıkmam su cok severımde artık dıkkat edıyorum

aynen be bi konuşayım en iyisi
ama işsizlik falanda alcam ya belki vermezler

kontratlar kiracıyı korumak için yani ev sahibi sözlesme tarihinden evvel sizi cıkaramasın diye, kiracı ıstedıgı vakitte evden cıkabılır, tek sorun su eger depozıto verdıysenız sozlesme suresi dolmadıysa onu alamazsınız, sizinki zaten gecmıs. ıstedıgınız zaman tasınabılırsınız

İlk yildan sonra kontrat yenilenmezse bile artış yapıldı veya oturulmaya devam edildi ve ev sahibi kiraya itiraz etmediy ise otomatikman kontrat yenileniyor.
Sen bu durumda kendi butceni ve rahatını dusunmek zorundasın.
Ev sahibin yasal işlem baslatirsa sen haksız duruma düşüp kalan kirayi ödemek zorunda kalabilirsin.
En mantıklısı uygun bir dil ile çıkacağını söylemek.

Günaydın .. Hayırlı cumalar..
Hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara ödeme kolaylığı sağlasın Rabbim yeni yılda. Yeni seneden beklentim sağlık, mutluluk, huzur, çalışma kuvveti ve sabır. Birikim olarak her ay çeyrek veya gram almak. Kumbaraya cüzdanda kalan parayı atmak. Kızıma aldığım halıyı beğendim. 2.halıyı ocak, şubat gibi sipariş etmeyi düşünüyorum.

canım gunaydın ben kiracı ıstedıgı zman cıkar sadece depozitoyu erken cıkarsa alamaz dıye bılıyorum yanlısmı bılıyorum merak ettim? kalan kirayı ödemek zorunda kalabılırsın yazmıssın ya

kira kontrati iki tarafı da koruyan bir sözleşmedir, olur mu istediği zaman çıkmak :)
kontrat yıllık olduğu için kiracı yıl dolmadan çıkmak isterse evsahibi talep ederse kalan zamanın kirasını ödemek zorunda.
kiracı, haklı neden ile evi boşaltmak isterse, en az 15 gün önceden resmi kanalla ev sahibine haber vermek zorunda.
o zaman sadece kalan kirayı ödemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…