- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #46.121
Sağol canım:)Şimdiden iyi eğlenceler turtisimkaramelli_turta
Ben de yarın sabah kuaföre gideceğim yeni yıl öncesi biraz imaj tazeleme yapacağım.
Sonra da en yakın arkadaşımla buluşacağız. Geç saate kadar vakit geciririz.
Eşim yarın iş arkadaslariyla yeni yıl yemeği yiyecek. Eşler yok, buradaki şube çalışanları hep erkek. O da geç gelir zaten.
Yarın için listemdeki yemeklerimi hazırladım.
Birazdan sporumu yapar bakım olaylarina geçerim ben de
Yazdıklarınızı o kadar zor okudum ki...Kızlar okadar canim sıkkın her altin almaya basliyom dedigimde esim morelimi bozuyor nevar altindada karmida zararmış da falan beni para dursun da sikisonca altiinmi bozcazda hep bunu ediyor kendi isime girdim kendi paramla bile alamiyom ya ilerde onumuze gelir her ay bitanealak diyomne gelcksanki zararsatcaz sanki alip hemen geri satcaz.
Ben kb direk dalmışım. Konuya aynen bu ay iki tane alıp basliycam grammi çevrekmi alsam diyorum.Yazdıklarınızı o kadar zor okudum ki...
Nacizane biraz noktalama işareti kullansanız ve klavyeye dikkat etseniz daha rahat okuruz.
Eş konusunda da nerdeyse hepimizin eşleri birikime böyle bakıyor. Benim eşim zamanla bu fikre alıştı. Siz kendi paranızı kazanır hale gelmişsiniz, o ne derse desin bir yerden başlayın, devamı gelecektir.
Kendine bir hedef koy her ay maaşını alır almaz al, kenara koy.Ben kb direk dalmışım. Konuya aynen bu ay iki tane alıp basliycam grammi çevrekmi alsam diyorum.
Ben açıcaktım turtaKizlar kumbaralari ne zaman açıyoruz?
Yılbaşında açacak olanlar kimdiii
sagol canım benim düşündüğün içinKIZLAR KOŞUN T tatlu ,kronikuykucu
inşallah bize de yarar turtişBakan'dan duyurusu: Kamu bankaları konut kredisinde faiz indirimine gidecek
Kamu bankaları 1 Ocak itibariyla sıfır konutlarda kredi faizini yüzde 0.99'dan yüzde 0.79'a indiriyor.www.sozcu.com.tr karamelli_turta
Haftaya belli olur detaylarsagol canım benim düşündüğün için
sevdiklerimiz haber verıyor hep
insAllah faydalanabiliriz ya bizde süresi varmıymıs acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?