Kizlar merhaba bugun oyle gizli ve yogun gecti ki okul ve ben ek dersle altin almayı unuttum. Iyice yükselmiş...Hafta sonuna cok isim var...Nasil olduysa yine camasir dolmus ev de dağının dolap vs düzenlenecek...

Çocukla da biraz eğitim anlamında ilgilenen fena olmayacak.

Belki yarim gun bayanı cagirabilrim pazartesi günü icin karar veremedim...
Neyse yarin olsun bakalim

Evi olmayan, ev almaya niyeti olan kızlar bu oran on yıl öncesinin faiz oranıdır, 2008 krizinde bu seviyelerdeymis.
Ödeme imkanı olan gerekirse tamamını kredi çekip ev alsın, mevcut stoklar tükenince konut fiyatları şimdikinden çok çok daha yüksek olur, maliyeti çok arttı malum.
Başka erkek kardeşim olmak üzere tüm ev alma niyetinde olanlara yolladım.
Umarım güzel değerlendirebilir siniz

Kızlar bayagıdır gelemedim nasılsınız geçmişi okuyamadım bizim bebişimiz 7 aylık.ilk hedefimiz onun hastane masrafı akikası ve mevlüt kısmı bide kordon bankasına onun için basvurcam.hamiş kaldıktan beri ona her ay gram altın 500 dolar euro ve sterlin aldım.kendimede 1er ceyrek aldım 2 günüm var toplam 300tl bireysel emeklilik geldi 30000tl altın aldım kredi cekdik araba alıcaz onun haricindede 80gram yaptık iki yurtdışı daha pasaport almadık kıbrıs gürcistan yapcaz yazın kızın eşyalarıda bitti evde bulursak süper olur.her yıl kendimi ödüllendirmeye karar verdim.eşim sigara içiyor bende ya bilezik ya yüzük bişey alcam artık vazgecer belki

Şimdiden iyi eğlenceler turtisim karamelli_turta
Ben de yarın sabah kuaföre gideceğim yeni yıl öncesi biraz imaj tazeleme yapacağım.
Sonra da en yakın arkadaşımla buluşacağız. Geç saate kadar vakit geciririz.
Eşim yarın iş arkadaslariyla yeni yıl yemeği yiyecek. Eşler yok, buradaki şube çalışanları hep erkek. O da geç gelir zaten.
Yarın için listemdeki yemeklerimi hazırladım.
Birazdan sporumu yapar bakım olaylarina geçerim ben de

Sağol canım:)
Bu aralar iyi alistik gece canli müziklere gezmelere ama iyi geliyor o da lâzım bi yerde.
Kolay gelsin canım sana da :)

Kızlar okadar canim sıkkın her altin almaya basliyom dedigimde esim morelimi bozuyor nevar altindada karmida zararmış da falan beni para dursun da sikisonca altiinmi bozcazda hep bunu ediyor kendi isime girdim kendi paramla bile alamiyom ya ilerde onumuze gelir her ay bitanealak diyomne gelcksanki zararsatcaz sanki alip hemen geri satcaz.

Yazdıklarınızı o kadar zor okudum ki...
Nacizane biraz noktalama işareti kullansanız ve klavyeye dikkat etseniz daha rahat okuruz.
Eş konusunda da nerdeyse hepimizin eşleri birikime böyle bakıyor. Benim eşim zamanla bu fikre alıştı. Siz kendi paranızı kazanır hale gelmişsiniz, o ne derse desin bir yerden başlayın, devamı gelecektir.

Ben kb direk dalmışım. Konuya aynen bu ay iki tane alıp basliycam grammi çevrekmi alsam diyorum.

Gunumuz hayirli olsun.
Bankada dolar hesabim var. Bir yil oncesine kadar, dolarla altin alip sattigim icin cok aktif kullaniyordum.
Sonradan "kadin sen artik torun torba sahibi bir hatunsun, birak bu isleri, genclerin onunu ac, onlar yapsin. Yorulmadin mi, al altinini, nineye yakisir sekilde cekil kosene..." Dedim ve hesabi bosalttim.
Artik orasini sadece vadesiz hesaptaki iki basamakli ve 100 kusuratli paralari dovize cevirip kumbara olarak kullanacagim. Bu amacla dun 15.5 dolar aldim. Hedeflerimden biri olan 250$ yardim parasi oyle oyle biriksin.
Herkesin birikimleri bereketli olsun...

Selam kızlar uzun zamandır sayfanızı takip ediyorum çokkkk güzel sohbetleriniz ve birikimleriniz var ❤❤❤❤❤

Bende 14 senelik evliyim ama son 1 senedir birikim yapıyoruz,,, erken evlendiğim için sürekli yedik içtik gezdik ama 2 çocuğumuz var ve artık birikim yapmak istiyoruz bu sene 92 grm altın biriktirdik,,, hatta dün 12.5 gramını aldım 3.400 e

Sizleri de okudukça daha da çok hevesleniyorum

Evimiz yok TOKİ’ye yazıldık inşallah çıkar

Hepimizin yeni yılda bütün dilekleri gerçekleşir inşallahhhhh hepinize mutlu buzulu sağlıklı yıllar diliyorum❤❤❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…