son 2000 tl borcum kaldı ocakta bitiyor kendime yeni bir sayfa açıyorum ben ayda bir büyük altın düşünüyorum senede 10 büyük altın hedef koydum ancak alabilirim belki alamam bile nasip borç verdim 2500 tl oda bana yatırım oldu ama gelirse orası muamma biraz
allah herşeyden önce ruh ve beden sağlığı versin iç huzur maneviyat en büyük isteğim bunlar

Amin hedefi kendimizce yüksek tutmak güzel, insan 10 hedefleyince 7-8 yapıyor ama 5 hedefleyince 7-8 yapamıyor.

Amin canım amin
Rabbim yar ve yardımcımız olsun

haklı neden derken mesela diğer evi daha cok begendı atıyorum bunlar haklı neden mi? nedense yine istedgın zaman cıkabılıyosuna gelmıyormu?
tabiki haber verırsın zaten de. haklı neden kime göre yani ilk defa duydum kalan kirayı ödeme işini canım ondan sasırdım

haklı neden, ev alınması, tayinin çıkması gibi nedenler.

haklı neden, ev alınması, tayinin çıkması gibi nedenler.
K kahvemsi mutluluk şimdi burdan bi arkadasımla da konustum demekki ben yanlıs bılıyorum canım senin dedıgın gibiymıs, ama ilk 1 yıldan sonra da genelde yasal olarakta kiracı haklı bulunuyormus ama ilk bir yıl kiranın geri kalanı ıstenıyormus.
P planli yanlıs bılgı aktarmısım ben de bılmıyordum

kronikcim ben mali müşavirim biliyorsun, şirketin de bu tarz işleri olduğu zaman hukuk departmanı ile birlikte ilerliyoruz
ama esas neden
7 (yedi) yıl dolu dolu kirada oturmuş biri olarak, kira/kontrat/ev boşaltma çok yakınen ilgi alanımdı.
yanlış bilgi olmaz merak etmeyin
Rabbim herkese kendi evini nasip etsin diyorum en son

canım ben yanlıs bıldıgımı ögrenıp ogrenmeye calıstım senin daha ıyı bıldıgıne eminim zaten
ah ah ben babaevınde 27 yıl kirada oturdum 3 yıldırda evli olarak kiradayım ınsAllah görürüz biz de o gunleri amin

Kismet canim inşallah teşekkür ederim
Seninde aylik ödemen fazla ama o da bir nevi birikim
AYNEN KUZUM FAZLA AMA DEDİĞİN GİBİ BİR BİRİKİM SONUÇTA ALLAH NASİP EDERSE KENDİ EVİMDE OTURACAĞIM İNŞALLAH
Kizlar kumbaralari ne zaman açıyoruz?
Yılbaşında açacak olanlar kimdiii
BEEEEENNNNN AMA BEN DÜN AÇTIM AÇMAK ZORUNDA KALDIM ÇÜNKÜ ÇALIŞTIĞIM YERDE AY SONUNDA SAYIM YAPILACAK DİYE BUGÜN GETİRİP TÜMLETTİM VE TAM 3 AY İÇERİSİNDE 135 TL OLMUŞ ALLAH BEREKET VERSİN

Bereketli olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…