- 19 Aralık 2014
- 447
- 1.060
- 313
- 38
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #46.101
mahepten yapabilirsinizKızlar memurlar netten ocak ve Şubat ayı maaşlarımı hesaplattım
Ocak 4998 tl
Şubat 4801 tl
Kendime nisana kadar orta vadeli kabataslak birikim planı yaptım
Teşekkür ederim canımmahepten yapabilirsiniz
benim olmadı link atabilir misinizTeşekkür ederim canım
O programla da hesaplıyorum
Ekdersimi doğru hesaplıyor
Maaşımı eksik hesaplıyor
Memurlar netin programı maaşımı kuruşuna kadar doğru hesaplıyor
Canım telefondan giriyorumbenim olmadı link atabilir misiniz
sağolun zaten en fazla 4050 alırım şefim bu kadar oluyor mahep 4030 hesapladı allah bereket versinCanım telefondan giriyorum
O nedenle atamıyorum
Maaş hesaplama memurlar net diye google yaz canım
dolar 5.95 ı kırdı
Ben olsam elimdeki para neye yetiyorsa onu alirim. Kuyumcudan alininca ikisi arasindaki makas araligi cok da farketmez.Kızlar gram dahami karlı bende dusunuyomda ceyrekmi alim bitane yoksa 2 grammi buay diyorum.
bu ay ben de 85tl puan aldım canımElimde bir miktar para var. Esime telefon icin israr edecegim acil ihtiyaci var. Insallah ikna ederim
Bugun 1 gr daha aldim. Elimdeki parayi karta yatirip 20 tl puan aldim. Bu ay bu sekilde 80 tl kazandim onunlada bebege hediyeler aldim
Kahvemsi bu ne güzel haber cnm bizim de işimize yarasa bari.KIZLAR KOŞUN T tatlu ,kronikuykucu
inşallah bize de yarar turtişBakan'dan duyurusu: Kamu bankaları konut kredisinde faiz indirimine gidecek
Kamu bankaları 1 Ocak itibariyla sıfır konutlarda kredi faizini yüzde 0.99'dan yüzde 0.79'a indiriyor.www.sozcu.com.tr karamelli_turta
Süper bir haber hadi inşallah hayırlısı nasil sevindim su anKIZLAR KOŞUN T tatlu ,kronikuykucu
inşallah bize de yarar turtişBakan'dan duyurusu: Kamu bankaları konut kredisinde faiz indirimine gidecek
Kamu bankaları 1 Ocak itibariyla sıfır konutlarda kredi faizini yüzde 0.99'dan yüzde 0.79'a indiriyor.www.sozcu.com.tr karamelli_turta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?