Varyemez soylemeden gecemeyecegim. 2012 yilinda actiginiz Kirli Cikilar basligi ve icerigi ne kadar guzel ve samimiymis. Eminim oradan cok kisi hayatina artilari doldurmustur...
Ara ara, firsat buldukca keyif alarak okuyorum.
Teşekkür ederim abla
Gerçekten de öyleydi.
Birbirimizden çok şeyler öğrendik orada da.

Teşekkür ederim abla
Gerçekten de öyleydi.
Birbirimizden çok şeyler öğrendik orada da.
Ekonomi konularinda ici dolu basliklar da var, bos teneke misali ses cikaranlar da. Bazilari da gercekten dopdolu. Hepsine yazmak tabi ki mumkun olmuyor. Ama kendilerini bir sekilde okutuyorlar...

Bugün güzel bir gündü benim için çok sevdiğim bir abla aradı börek yapmış çay içmeye davet etti.
Burada belediyede çalışıyor ama köyde yaşamı tercih etti ve eşinin ailesinin verdiği araziye ev yaptılar köye yerleştiler
Geniş bir arazi üzerine kurulu düzenleri var
Envayi çeşit kanatlı hayvan tavus kuşuna kadar
Kedileri var
Sera da var açık alanda üretim de var .
Ben de davete icabet etmesem olmayacak demek gönül arzu etti.
Ufak oğlanı da yanıma alıp gittim
Giderken de eli boş olmaz diyerek 2 pide ekmeği ve mandalina aldım götürdüm.
Bize 3 km mesafede .
Biraz oturup büyük oğlanın karnını doyurup yolcu etmek üzere geri döndüm .
Gittiğim yer benim de köyüm anne tarafından
Köyde kendi 1. Derece akrabam yok ama seviyorum orayı

Hayalim. Atadan, anadan köy yok, keske olsaydi...Toprak olsa, prefabrik veya agac ev bile is gorur. Toprak cok ama cok pahali...Bir de sehirden tamamen kopmaya sartlar musait degilse...

Hayalim. Atadan, anadan köy yok, keske olsaydi...Toprak olsa, prefabrik veya agac ev bile is gorur. Toprak cok ama cok pahali...Bir de sehirden tamamen kopmaya sartlar musait degilse...
Abla neyseki benim eve benim köy yürüyerek ortalama 40 dk
Araba ile ortalama 10 dk
Dilediğim zaman herhangibir sebeple gidiyorum arada
Ya babamın kabrini ziyarete ya bugünkü ablaya ya da balıkçı var orada akrabam balık yemeğe semaverde çay içmeye

Yarın çalışacağız, salı günü için yarım gün diye konusuldu ama bildirim yapılmadi hala.
Umarım şirkette bir yeni yıl kutlaması olmaz.
Hersene yapılır, bu sene çalışanlar istemiyor.
Salı aksami evimizdeyiz.
Geçen sene yeni yila ve doğum gunlerimize hasta girmistik.
Bu sene acısını cikartacagim inşallah.
Haftasonu doğum günü kutlaması olacak, pazar günü kahvaltıya çağırdım ailemi.
Ben, babam, eşim üç doğumgünü, ailenin diğer üyeleri için biraz külfetli bir ay

Cocuklar evdeyken artik nasil bunaldiysam, bir gun kirlileri apartmanin karsisindaki bos arazide yakmayi dusunmustum.

Herkese sağlıklı mutlu huzurlu yaşlar

Hamişlik nasıl gidiyor doğum iznine ayrıldın mı canım

çok şükür canım iyi gidiyor izne ayrıldım hatta bi daha dönmicem işe kendim bakıcam bebeğime inşallah
özel sektör zaten şartları memuriyet gibi değil zor olurdu çalışmam
aynen genetik tamamen bebeğin kilosu o yüzden sağlığı yerindeyse çokta takmıyorum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…