- 6 Aralık 2018
- 2.884
- 5.501
- 158
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #46.241
Garibimin iki bacagındada platin var carsı pazar işi artık çok zor.kollarıda eskisi gibi degil yoruluyor ama çok mutlu bişey yapatken çok becerikli eski kadınlar azıcık bendede olsaydı.oh mas.rabbim bir daha göstermesin kocaman oksun minnoşlarMaşallah canım ilk sarılığı atlattıktan sonra güzel kilo aldıBen sadece ilk 3 ay için kıyafetler almıştım, sonra hep hediye geldi. Seneye kışı da atlatır hediyeler.
Bebek olunca herkesi bir heyecan sarıyor. Benim babaannem de yelek, patik bir de minik lif örmüş, bununla yıka bebeği diyorayrı takım, zıbın falan almış.
Ayyyyy evet yaaaaaaaaaa şaşırmışımmm keşke 300” olsa ama dimiSanırım 500 diyecektin canım
Mrb cnm biraz iş biraz dinlenme modu geçiyor gun. 2019 bitse mi bitmese mi bilemedim. Yaş ilerliyor her geçen yıl.. Sen nasilsinSlm kızlar nasılsınız
Ütü vardı azıcık bitirdim.
akşama buzluktan kıyma çıkardım bakalım ruh Halime göre yapacağım bir şeyler
Azıcık brokoli salatam var dünden de yoğurt çorbası.
bugün evdeyiz para harcamayız büyük ihtimal.
2020 gelsin artık 2019 bitmek bilmedi
Ev temizlemem lazım yarına kalır temizlik yapasım yok
Ya şu an hemen hemen 300 bizim bir sürü akraba dogum yapıcak evlenecek her ay hediye ceyrek alıyım yoksa batarız hele 1.dereceler evlenirse nsparız diye düşünüyorumAyyyyy evet yaaaaaaaaaa şaşırmışımmm keşke 300” olsa ama dimi
53, en yasliniz ben miyim?Hadi bakalım kızlar 2020 de yaşlar kaç olacak ?
Benim 43 olacak 1977 modelim ben .
En tecrübelimiz abla53, en yasliniz ben miyim?
Canım artık çeyrek filan hayal oldu ya kimse takmıyorrrrrrYa şu an hemen hemen 300 bizim bir sürü akraba dogum yapıcak evlenecek her ay hediye ceyrek alıyım yoksa batarız hele 1.dereceler evlenirse nsparız diye düşünüyorum
Bizimkiker hala takıyor canım ya herkese degil ama takanada borc oluyorCanım artık çeyrek filan hayal oldu ya kimse takmıyorrrrrr
Çok küçük evlenmişsin erken evlenen yol alıyor işteBende 31 olucam 1989 doğumluyum
Yokkkk kızzzzzz hiç biley yapamadım bu zamana kadar hep yedik içtik gezdiklkÇok küçük evlenmişsin erken evlenen yol alıyor işte
Saol canım, sen de sağlıcakla kavuş bebeşine inşallahGaribimin iki bacagındada platin var carsı pazar işi artık çok zor.kollarıda eskisi gibi degil yoruluyor ama çok mutlu bişey yapatken çok becerikli eski kadınlar azıcık bendede olsaydı.oh mas.rabbim bir daha göstermesin kocaman oksun minnoşlar
Cok naifsiniz...En tecrübelimiz abla
30 a girdim temmuzda 89modelim ben deHadi bakalım kızlar 2020 de yaşlar kaç olacak ?
Bugün 35 im, haftaya sorarsan 36Hadi bakalım kızlar 2020 de yaşlar kaç olacak ?
Ne yaşlısı, en yaşamış, en tecrübeli, en olgun olursunuz siz ancak53, en yasliniz ben miyim?
Ne yaşlısı, en yaşamış, en tecrübeli, en olgun olursunuz siz ancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?