- 7 Ocak 2018
- 27.584
- 80.066
- 598
- 36
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #46.281
Bizde yarin çalışıyoruz cnm,sali izinliyiz.Yarın çalışacağız, salı günü için yarım gün diye konusuldu ama bildirim yapılmadi hala.
Umarım şirkette bir yeni yıl kutlaması olmaz.
Hersene yapılır, bu sene çalışanlar istemiyor.
Salı aksami evimizdeyiz.
Geçen sene yeni yila ve doğum gunlerimize hasta girmistik.
Bu sene acısını cikartacagim inşallah.
Haftasonu doğum günü kutlaması olacak, pazar günü kahvaltıya çağırdım ailemi.
Ben, babam, eşim üç doğumgünü, ailenin diğer üyeleri için biraz külfetli bir ay
1 cumhuriyet3 bin tl var birikim için ne alabilirim altın olarak
Hey maşaallah Barekellah afiyet olsun2 tepsi tuzlu kurabiye
2 tepsi şekerli kurabiye yaptım kızlara fazlasının da difrize attım
Günüm mutfakta geçti bugün şimdi de mastershef i izleyeceğim ❤
Ailede 3 oğlak vardı, gelinle 4 oldukBizde yarin çalışıyoruz cnm,sali izinliyiz.
Ocak doğum günleri fazla sizde oğlak mi çok cnm
Bizim mart ayi doğum günleri kalabalik
Tam 5 kişiyiz
3 bin tl var birikim için ne alabilirim altın olarak
Teşekkür ederim elimin altında hazır olunca rahat oluyorumHey maşaallah Barekellah afiyet olsun
Bence super kararlar kendine yatırım yapmak en güzeli... Ben ne zaman kendime bir şey yapsam öğrensem gezsek yeni yerleri huzur veriyor değerli hissettiriyor....Yurt dışı geziler de yapın hayat bu saglik yerindeyken yapmak en guzeliKızlar 2020 ye guzel bir giriş yapacağım Allahin izniyle.
2019a hasta girdim, son aya kadar hep dert sıkıntı eksik olmadı. Bu günümüze binlerce sukur tabi ama, şöyle dönüp baktığımda bu yıl maddi, manevi çok yıpratıcı ve stresli geçti.
Eşimle ortak kararımız, artık kendimize yatırım yapmak istiyoruz. Biliyorsunuz bizim çocuğumuz yok, elimizden geldiğince maddi birikime tabiki devam edeceğiz ama çok sıkmak istemiyoruz.
Geride birakacagimiz kimse yok. Çok sukur evimizi aldık, hayırlısıyla da borcunu odersek bizden mutlusu yok. Emekliligimiz düşünerek ayrı bir birikim hesabı açtık. Buraya her ay ikimizde para aktaracağız.
Her ay biraz da altın alırsak yeterli sanki.
Yeni yerler görmek, dil öğrenmek, spora gitmek, dansa yazılmak gibi planlarımız var bu yıl.
Hadi hayırlısı olsun 4. OglaginizAilede 3 oğlak vardı, gelinle 4 olduk
Babam ve eşim aynı gün, ben ertesi gün. Gelin aralikta. Artık seneye dordumuz birlikte kutlariz.
Annem, kız kardeşim temmuz, erkek kardeşim Haziran.
Şöyle aylara yayilsaymisiz iyiymiş
Bomba gibi plânlar cnm umarim gerçek olsunKızlar 2020 ye guzel bir giriş yapacağım Allahin izniyle.
2019a hasta girdim, son aya kadar hep dert sıkıntı eksik olmadı. Bu günümüze binlerce sukur tabi ama, şöyle dönüp baktığımda bu yıl maddi, manevi çok yıpratıcı ve stresli geçti.
Eşimle ortak kararımız, artık kendimize yatırım yapmak istiyoruz. Biliyorsunuz bizim çocuğumuz yok, elimizden geldiğince maddi birikime tabiki devam edeceğiz ama çok sıkmak istemiyoruz.
Geride birakacagimiz kimse yok. Çok sukur evimizi aldık, hayırlısıyla da borcunu odersek bizden mutlusu yok. Emekliligimiz düşünerek ayrı bir birikim hesabı açtık. Buraya her ay ikimizde para aktaracağız.
Her ay biraz da altın alırsak yeterli sanki.
Yeni yerler görmek, dil öğrenmek, spora gitmek, dansa yazılmak gibi planlarımız var bu yıl.
29 martkaramelli_turta Mart'ın kaçı?
30 Mart benim29 mart
İnternet şubesine nasıl güvenecemHepsine internet şubesinden gram altın
İnternet şubesine nasıl güvenecem
Hesabım var güveniyorum ama hiç yapmadım bişeyBanka hesabınız yok mu.
Ona güvendiğiniz gibi.
Ama bu güne kadar hiç bir banka ile calismadiysaniz hiç bir bankaya güvenmiyorsanız o zaman kuyumcudan altın alın
Onlar da gram altın satıyorlar
Hesabım var güveniyorum ama hiç yapmadım bişey
Siz bankadan mı aldnzAnladım.dedigim gibi siz kuyumcudsn alin
En güzeli ya bebeğin annesinin bakımı evimiz çok yakın süt izni falan derken hallederiz araba almak istiyoruz kredi cektik artık ayrılamam bendeçok şükür canım iyi gidiyor izne ayrıldım hatta bi daha dönmicem işe kendim bakıcam bebeğime inşallah
özel sektör zaten şartları memuriyet gibi değil zor olurdu çalışmam
aynen genetik tamamen bebeğin kilosu o yüzden sağlığı yerindeyse çokta takmıyorum açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?