Bizde yarin çalışıyoruz cnm,sali izinliyiz.
Ocak doğum günleri fazla sizde oğlak mi çok cnm
Bizim mart ayi doğum günleri kalabalik
Tam 5 kişiyiz

Bizde yarin çalışıyoruz cnm,sali izinliyiz.
Ocak doğum günleri fazla sizde oğlak mi çok cnm
Bizim mart ayi doğum günleri kalabalik
Tam 5 kişiyiz
Ailede 3 oğlak vardı, gelinle 4 olduk
Babam ve eşim aynı gün, ben ertesi gün. Gelin aralikta. Artık seneye dordumuz birlikte kutlariz.
Annem, kız kardeşim temmuz, erkek kardeşim Haziran.
Şöyle aylara yayilsaymisiz iyiymiş

Kızlar 2020 ye guzel bir giriş yapacağım Allahin izniyle.
2019a hasta girdim, son aya kadar hep dert sıkıntı eksik olmadı. Bu günümüze binlerce sukur tabi ama, şöyle dönüp baktığımda bu yıl maddi, manevi çok yıpratıcı ve stresli geçti.
Eşimle ortak kararımız, artık kendimize yatırım yapmak istiyoruz. Biliyorsunuz bizim çocuğumuz yok, elimizden geldiğince maddi birikime tabiki devam edeceğiz ama çok sıkmak istemiyoruz.
Geride birakacagimiz kimse yok. Çok sukur evimizi aldık, hayırlısıyla da borcunu odersek bizden mutlusu yok. Emekliligimiz düşünerek ayrı bir birikim hesabı açtık. Buraya her ay ikimizde para aktaracağız.
Her ay biraz da altın alırsak yeterli sanki.
Yeni yerler görmek, dil öğrenmek, spora gitmek, dansa yazılmak gibi planlarımız var bu yıl.

Bence super kararlar kendine yatırım yapmak en güzeli... Ben ne zaman kendime bir şey yapsam öğrensem gezsek yeni yerleri huzur veriyor değerli hissettiriyor....Yurt dışı geziler de yapın hayat bu saglik yerindeyken yapmak en guzeli

Hadi hayırlısı olsun 4. Oglaginiz
Baban eşin vesen bir taşla 3 kuş misali

Bizim mart başı görümcem sonra annem,
sonra eşim,3gün sonrasi kp vee kapanış ben
Baliklar onlar hepsi,
Bir ben koç
Bomba gibi plânlar cnm umarim gerçek olsun

Son düzenleme:
En güzeli ya bebeğin annesinin bakımı evimiz çok yakın süt izni falan derken hallederiz araba almak istiyoruz kredi cektik artık ayrılamam bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…