Çok şükür canim benim.
Siz guzelliklerle karşılaşınca sanki ailemden dostlarimdan birileri yaşıyor gibi hissediyorum.
Rabbim daim etsin.
Zevkle okuyorum

yaaa kahvemsim beni kalbimden vurdunnn
bende de 2tane var mega bilezik ama kesınlıkle bunları daha cok begenıyorum teyzemde de bi degısıgı var güle güle kullan canım benim

ben de bugun kasaya gittim kızlar
oglusumun altınları benım altınlar falan aldım saydım ev için ne kadar paramız oldugunu net ögrenebilmek için.
hasır setim hariç hepsı bozulacak insAllah gönlümüze göre hayırlı bir ev buldugumuzda.
setimi saglık için yada çok zorda kalmadıkca bozdurmak ıstemıyorum kv de takarken benden hatıra kalsın kızım tek gelinimsin heves ettim aldım ama tabi zorda kalırsan yada kendın ıstersen bozdurursn demıstı sagolsun.
çeyrekleri bilezikleri bozarken ne kadar fark alıyorlar bilen varmı kızlar
3 tane bileziğim var toplam, ben bılezıklerimi birlestırıp megalardan yaptırmıstım birini

Uykucum ciddi plânlar başlamış hadi hayırlısı canim
Çeyrekler kuyumcu alirken düşükten aliyor illâ fark koyuyorlar.
Miktarı not aldiysan kuyumcuya gidip sor cnm

Hayırlı olsun canım

Uykucum ciddi plânlar başlamış hadi hayırlısı canim
Çeyrekler kuyumcu alirken düşükten aliyor illâ fark koyuyorlar.
Miktarı not aldiysan kuyumcuya gidip sor cnm
turtişim suan ilk hedefim arabayı sattırmamak ev alana kadar biriktirebıldıgım kadar biriktirmek istıyorum subatta baslıcam ınsAllah
araba 80 bin ediyor esım satalım diyor ama ben arabaya alıstım hem otomatik diye her yere ben gidip gelebiliyorum 2020 güzel gelecek ınsAllah bakalım gün ola hayrola güzel dilekleriniz ins gercek olur canımmm

Uykucum elinde mutlaka bozdurabilecegin sıkıştığında para yada altın olsun ev aldığında otomatik dusuk model de alabilirsiniz ama küçük çocuğu olana araba şart hastalık sıkıntı oluyobbiryere giderken şuan bizim araba yok ev alırken sattik para bulamayınca rabbim ev isteyene ev araba isteyene araba versin bu yıl

ne kadara aldınız çok beğendim güle güle kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…