- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #46.361
Çok şükür canim benim.Bugün o kadar çok şükrettim ki.
Ne günler geçirdik, az çok siz de biliyorsunuz.
Yeri geldi soğukta oturduk, yeri geldi yol parası olmadığı için işten eve yürüyerek geldim. En önemlisi sağlıkla sinandik. Tek kurusumuz kalmadığı çok gün yaşadık.
Ama çok şükür Rabbime hep birbirimize destektik ve ne olursa olsun huzurlu ve inancliydik. Umuyorum ki hepsi geldi ve geçti. İnanıyorum ki artık önümüzde kalan zaman daha sağlıklı ve mutlu olacak.
Bu günümüze binlerce şükürler olsun.
yaaa kahvemsim beni kalbimden vurdunnnDun nikaha gittik herkeste benim hedefim bilzikten vardı.
Aksam eşim dedi ki, senin kendi birikimin var
İlk kez birşeye heves ediyorsun. Yarın git altınlarını ver onu al.
Kaç gram altına geliyorsa ben her ay sana taksit taksit vereceğim.
Sabah soluğu kuyumcuda aldım ben de
O beğendiğim bileziklerin 50 gram olanları güzel duruyordu. Benim şahsi birikimim de o kadar yoktu. 30 gram olanlar inceydi. Koluma takip çıkartırken de çok zorlandım.
Ve bunu gördüm. Kuyumcu mega bilezikler artık demode oldu zaten alıp geri getiren çogunlukta dedi.
Erzurum Burma 22 Ayar Altın Bilezik 30 Gr. | Bilezikci Altın Burmalı 22 Ayar Kelepçe Bilezik
Aradığın göz alıcı Erzurum Burma 22 Ayar Altın Bilezik 30 Gr. modelleri peşin fiyatına taksitle, indirimli fiyatlarla, güvenilir ve kaliteli altın takılar için doğru adres Bilezikci.com dawww.bilezikci.com
Eşimin doğumgünü hediyesi. 21 gramlık olanından.
Uykucum ciddi plânlar başlamış hadi hayırlısı canimben de bugun kasaya gittim kızlar
oglusumun altınları benım altınlar falan aldım saydım ev için ne kadar paramız oldugunu net ögrenebilmek için.
hasır setim hariç hepsı bozulacak insAllah gönlümüze göre hayırlı bir ev buldugumuzda.
setimi saglık için yada çok zorda kalmadıkca bozdurmak ıstemıyorum kv de takarken benden hatıra kalsın kızım tek gelinimsin heves ettim aldım ama tabi zorda kalırsan yada kendın ıstersen bozdurursn demıstı sagolsun.
çeyrekleri bilezikleri bozarken ne kadar fark alıyorlar bilen varmı kızlar
3 tane bileziğim var toplam, ben bılezıklerimi birlestırıp megalardan yaptırmıstım birini
Hayırlı olsun canımSağolun kızlar, daha güzelleri sizin olsun.
Eşim sağolsun nasıl baktiysam demek ki dayanamadı
Sevgiliyken, nisanliyken çok alırdı.
Evlendikten sonra işleri hiç yolunda gitmediği için aldığı ilk değerli hediyesi.
turtişim suan ilk hedefim arabayı sattırmamakUykucum ciddi plânlar başlamış hadi hayırlısı canim
Çeyrekler kuyumcu alirken düşükten aliyor illâ fark koyuyorlar.
Miktarı not aldiysan kuyumcuya gidip sor cnm
Uykucum elinde mutlaka bozdurabilecegin sıkıştığında para yada altın olsun ev aldığında otomatik dusuk model de alabilirsiniz ama küçük çocuğu olana araba şart hastalık sıkıntı oluyobbiryere giderken şuan bizim araba yok ev alırken sattik para bulamayınca rabbim ev isteyene ev araba isteyene araba versin bu yılturtişim suan ilk hedefim arabayı sattırmamakev alana kadar biriktirebıldıgım kadar biriktirmek istıyorum subatta baslıcam ınsAllah
araba 80 bin ediyor esım satalım diyor ama ben arabaya alıstım hem otomatik diye her yere ben gidip gelebiliyorum 2020 güzel gelecek ınsAllah bakalım gün ola hayrola güzel dilekleriniz ins gercek olur canımmm
ne kadara aldınız çok beğendim güle güle kullanınDun nikaha gittik herkeste benim hedefim bilzikten vardı.
Aksam eşim dedi ki, senin kendi birikimin var
İlk kez birşeye heves ediyorsun. Yarın git altınlarını ver onu al.
Kaç gram altına geliyorsa ben her ay sana taksit taksit vereceğim.
Sabah soluğu kuyumcuda aldım ben de
O beğendiğim bileziklerin 50 gram olanları güzel duruyordu. Benim şahsi birikimim de o kadar yoktu. 30 gram olanlar inceydi. Koluma takip çıkartırken de çok zorlandım.
Ve bunu gördüm. Kuyumcu mega bilezikler artık demode oldu zaten alıp geri getiren çogunlukta dedi.
Erzurum Burma 22 Ayar Altın Bilezik 30 Gr. | Bilezikci Altın Burmalı 22 Ayar Kelepçe Bilezik
Aradığın göz alıcı Erzurum Burma 22 Ayar Altın Bilezik 30 Gr. modelleri peşin fiyatına taksitle, indirimli fiyatlarla, güvenilir ve kaliteli altın takılar için doğru adres Bilezikci.com dawww.bilezikci.com
Eşimin doğumgünü hediyesi. 21 gramlık olanından.
çok fazla allah ödeme kolaylığı versin doğuda mı oturuyorsunuzGünaydın hanımlar mutlu huzurlu bir gün dileğiyle
Doğalgaz faturam belirlendi
571.80 tl
Canim bu civarlarda bekliyordun değil mi.Günaydın hanımlar mutlu huzurlu bir gün dileğiyle
Doğalgaz faturam belirlendi
571.80 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?