- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #46.341
Nasıl da biliyorsun benihepimizinnn tatlumm
aleykümselam kahvemsim
afiyet olsun akşam yemeğin :)
ay harçlığada pek sevindim güle güle harca :)
gerçi sen atarsın kenara diye düşünüyorum ama :))
Bu modele de bakar dururum.Dun nikaha gittik herkeste benim hedefim bilzikten vardı.
Aksam eşim dedi ki, senin kendi birikimin var
İlk kez birşeye heves ediyorsun. Yarın git altınlarını ver onu al.
Kaç gram altına geliyorsa ben her ay sana taksit taksit vereceğim.
Sabah soluğu kuyumcuda aldım ben de
O beğendiğim bileziklerin 50 gram olanları güzel duruyordu. Benim şahsi birikimim de o kadar yoktu. 30 gram olanlar inceydi. Koluma takip çıkartırken de çok zorlandım.
Ve bunu gördüm. Kuyumcu mega bilezikler artık demode oldu zaten alıp geri getiren çogunlukta dedi.
Erzurum Burma 22 Ayar Altın Bilezik 30 Gr. | Bilezikci Altın Burmalı 22 Ayar Kelepçe Bilezik
Aradığın göz alıcı Erzurum Burma 22 Ayar Altın Bilezik 30 Gr. modelleri peşin fiyatına taksitle, indirimli fiyatlarla, güvenilir ve kaliteli altın takılar için doğru adres Bilezikci.com dawww.bilezikci.com
Eşimin doğumgünü hediyesi. 21 gramlık olanından.
Teşekkür ederim ablacığım.Bu modele de bakar dururum.Mutlu gunlerde kullanin...
Dun nikaha gittik herkeste benim hedefim bilzikten vardı.
O beğendiğim bileziklerin 50 gram olanları güzel duruyordu. Benim şahsi birikimim de o kadar yoktu. 30 gram olanlar inceydi. Koluma takip çıkartırken de çok zorlandım.
Ve bunu gördüm. Kuyumcu mega bilezikler artık demode oldu zaten alıp geri getiren çogunlukta dedi.
Erzurum Burma 22 Ayar Altın Bilezik 30 Gr. | Bilezikci Altın Burmalı 22 Ayar Kelepçe Bilezik
Aradığın göz alıcı Erzurum Burma 22 Ayar Altın Bilezik 30 Gr. modelleri peşin fiyatına taksitle, indirimli fiyatlarla, güvenilir ve kaliteli altın takılar için doğru adres Bilezikci.com dawww.bilezikci.com
wuhuuu ayy ne değişik bişeyy çok beğendim güle güle kullan kahvemsimmNasıl da biliyorsun beni
Güle güle güzel günlerde kullan canımDun nikaha gittik herkeste benim hedefim bilzikten vardı.
Çok güzelmiş bu modelde kahvemsim.Dun nikaha gittik herkeste benim hedefim bilzikten vardı.
Yok canım kamuda uzmanım inş canım allah razı olsunsen belediyedemi çalışıyodun canım
hayırlı olsun rabbim kolaylıkla ödemek nasip etsin canım
hoş geldin turtişim iyi tatiller :)Selâm kızlar,
Nihayet tatil
Otuzlu yaşlara gelmek zoruma gitmiştidimi ya
bende hiç büyüdüğümü hissedemiyorum
birazda minyon tipliyim ya ondan heralde
şöyle boylu poslu heybetli bi kız olaydım yakışırdı 28-30 yaş falan
Gönül kendine benzer gönüle akarmis turtiş.Çok güzelmiş bu modelde kahvemsim.
Eşin ne kadar düşünceli rabbim mutluluğunuzu daim etsin,bu teklifi benim eşimin tekliflerine benziyor
O da öyle der, ben sana aydan aya veririm diye
Biz birbirimize benziyoruz tamam da onlar da mi benziyor:)))
Harçlığını bereketli olsun canım.
Sağol canım benimK kahvemsi mutluluk bence harika ve cok sık güle güle kullan.. Işını ferah tut olumsuz bir şey olmayacak ve takacaksin
Ooo super iyi tatiller cnmmmSelâm kızlar,
Nihayet tatil
30 dan sonram nasıl geçti hiç bilmiyorum.Otuzlu yaşlara gelmek zoruma gitmişti
20ler iyiydi, surdadaha yeni alışmaya başladım 30lara derken 35 oldum
Teşekkür ederim şekerimhoş geldin turtişim iyi tatiller :)
Bizde dört dörtlük değiliz ama 4 3,5 luk olabilirizGönül kendine benzer gönüle akarmis turtiş.
Valla benziyorlar baksana, ikisi de bizim gibi eşleri olduğu için çok şanslı
Enişte beyin gönlü zengin sanaBenim alyansim da yok, çok zorda kalınca ağlayarak bozdurmustum
Sonra da hiç heves etmedim, içimden de gelmedi bir daha almak.
Şimdi eşim diyor ki sana alyans alacağım.
Dur dedim yavaş gel, biraz borcunu öde, bakarız sonraki aylarda.
Tatlum teşekkür ederimOoo super iyi tatiller cnmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?