- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #46.381
Eğer adam akıllı ısınıyorsanız çok değil bence zaten ödediğimiz 3-4 ay di mi :) annemler köyde kömüre çok daha fazla ödüyor eziyeti de cabası.Günaydın hanımlar mutlu huzurlu bir gün dileğiyle
Doğalgaz faturam belirlendi
571.80 tl
İç batı egedeyimçok fazla allah ödeme kolaylığı versin doğuda mı oturuyorsunuz
Çok değil canımCanim bu civarlarda bekliyordun değil mi.
Bu aydan itibaren bana da bu kadar gelir.
Seninle aynı fikirdeyim canımEğer adam akıllı ısınıyorsanız çok değil bence zaten ödediğimiz 3-4 ay di mi :) annemler köyde kömüre çok daha fazla ödüyor eziyeti de cabası.
Doğalgaz ,soba kullanip onu temizlemiş doldurmuş insanlar için gerçekten nimet.Çok değil canım
Aylık ortalama 500 tl den 8 ay boyunca 4000 tl yi gözden çıkarmıştım
Bence çok iyi
Çok şükür çok güzel ısınıyorum
Beklentimi fazlasıyla karşılıyor
Gerçekten çok büyük nimet benim için
amin insAllah evet aklımda canım kenarda bi zor gün parası olması lazımUykucum elinde mutlaka bozdurabilecegin sıkıştığında para yada altın olsun ev aldığında otomatik dusuk model de alabilirsiniz ama küçük çocuğu olana araba şart hastalık sıkıntı oluyobbiryere giderken şuan bizim araba yok ev alırken sattik para bulamayınca rabbim ev isteyene ev araba isteyene araba versin bu yıl
banka fıkrı aklıma gelmemıstı hıc canım tsk ederimkronikuykucu cnm kuyumcuya sor bir de bankama sor hangisi daha karliysa zamani gelince ona bozdur cnm...
Benim de zihnimde soyle plan var istediğim ev in para miktarının %35 i falan olsun.. Cocuk büyüyor bunu da hesaba katıyorum
130 metrekareiyi ısınıyorsa eviniz büyükse tabiki çok iyi benim evim küçük olduğu için az geliyor ve herşeyden önemlisi çok şükür var yakabiliyoruz evimiz ısınıyor allah olmayanlara yardım etsin
Kombi 63benim evde 3+1 1 petek kapalı biri arada açık oluyor evim 90 metrekare ancak vardır 175 geldi gündüzleri 30 dereceye alıyorum işe geldiğim için alıyorum ben 2 sene öncesine kadar hataydaydım evim çok büyüktü orda bile bana o zamanlar 200 den fazla gelirdi hep
Tabi ki kasitli yapmaz, bu ikinci oldu ona cok uzulduk. Daha dikkatli olmasi gerektigini gordu...
bende üzüldüm gerçekten ama olsun inşallah daha güzelini alırsın canımYenı evli olduğum için butun altınlarımı bugun bozdum. Alyans ıma kadarborçlar biter de birgun birikime geçebilirim umarım ama alyansı bozmak çok kotu etkiledi
güzel günlerde kullan canım çok güzelDun nikaha gittik herkeste benim hedefim bilzikten vardı.
Aksam eşim dedi ki, senin kendi birikimin var
İlk kez birşeye heves ediyorsun. Yarın git altınlarını ver onu al.
Kaç gram altına geliyorsa ben her ay sana taksit taksit vereceğim.
Sabah soluğu kuyumcuda aldım ben de
O beğendiğim bileziklerin 50 gram olanları güzel duruyordu. Benim şahsi birikimim de o kadar yoktu. 30 gram olanlar inceydi. Koluma takip çıkartırken de çok zorlandım.
Ve bunu gördüm. Kuyumcu mega bilezikler artık demode oldu zaten alıp geri getiren çogunlukta dedi.
Erzurum Burma 22 Ayar Altın Bilezik 30 Gr. | Bilezikci Altın Burmalı 22 Ayar Kelepçe Bilezik
Aradığın göz alıcı Erzurum Burma 22 Ayar Altın Bilezik 30 Gr. modelleri peşin fiyatına taksitle, indirimli fiyatlarla, güvenilir ve kaliteli altın takılar için doğru adres Bilezikci.com dawww.bilezikci.com
Eşimin doğumgünü hediyesi. 21 gramlık olanından.
aminnnn kuzum aminnnnGünaydın altın kızlar
Hepimiz için dileğim sağlık,huzur, mutluluk ve tabiki para
Borcu olani refaha ersin, ev almak isteyene de rabbim nasip etsin
Ozaman bana bir ata çeyrek lütfenYeni yilin ilk ayi birikim listemiz açık kızlar, tertemiz bir sayfa açtım size hadi yazın çizin
Bu konuda kesinlikle haklısın turtis.T tatlu
kronikuykucu
bende borca girerken kendimizi sıfırlamadım
ne olur ne olmaz.
Kenarda bir miktar tutunca o insana güven veriyor.
O miktari yokmuş gibi sayiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?