ya çok geçmiş olsun üzüldüm. Nazar olsun canım ablacım cana geleceğine mala gelsin kalp kırmamak en iyisi ki zaten kasti yaptığını düşünmüyorum yoksa üzülmezdi o kişide

ya çok geçmiş olsun üzüldüm. Nazar olsun canım ablacım cana geleceğine mala gelsin kalp kırmamak en iyisi ki zaten kasti yaptığını düşünmüyorum yoksa üzülmezdi o kişide
Tabi ki kasitli yapmaz, bu ikinci oldu ona cok uzulduk. Daha dikkatli olmasi gerektigini gordu...

ay bende 2020de 28 yaşında olacağım inanamıyorum ben kendimi hala 21-22 falan hissediyorum ama ya
Ay canim ya çok sekersin hakikaten... Çok şükür ben de hep kendi mi hareketli heyecanlı hala üniv yılları gibi hissediyorum..Heralde en önemlisi de bu

Ay canim ya çok sekersin hakikaten... Çok şükür ben de hep kendi mi hareketli heyecanlı hala üniv yılları gibi hissediyorum..Heralde en önemlisi de bu
dimi ya
bende hiç büyüdüğümü hissedemiyorum
birazda minyon tipliyim ya ondan heralde
şöyle boylu poslu heybetli bi kız olaydım yakışırdı 28-30 yaş falan

hahaaaa ya bende minyon.. neşen bol oldun

hepimizinnn tatlumm

Bu arada bugün çok güzel iki gelişme oldu.
Şirket yılbaşı harçlığı verdi. Tarihimizde ilktir. 200 TL ama olsun, Allah bereket versin.

aleykümselam kahvemsim
afiyet olsun akşam yemeğin :)
ay harçlığada pek sevindim güle güle harca :)
gerçi sen atarsın kenara diye düşünüyorum ama :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…