- 1 Kasım 2019
- 6.167
- 22.493
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #46.321
Aa iyi oldu bunu soylediginiz, cikarmak hic aklimiza gelmemisti...bizim basımıza da gelmıstı yzın kanepe petege dayalı vanaya kırdık esım 70e almıstı ama gecen yaz bızımkini. yazları cıkarıyor o vanayı artık cunku dayalı hep
ya çok geçmiş olsun üzüldüm. Nazar olsun canım ablacım cana geleceğine mala gelsin kalp kırmamak en iyisi ki zaten kasti yaptığını düşünmüyorum yoksa üzülmezdi o kişideMerhaba hanimlar...
Bugun evde yarim gunluk temizlik vardi. Cok sukur temizlenip, paklandik. Yalniz 140 tl' lik bir zarari oldu bize. Kanepeyi cekerken petegin termostadli vanasini kirmis. Uzuldum, uzuldu. Yapacak bir sey yok. Cana gelecegine mala gelsin. Parami verme dedi ama, vicdanima sigmaz. Daha dikkatli ol dedim ve konuyu kapattik...
Tabi ki kasitli yapmaz, bu ikinci oldu ona cok uzulduk. Daha dikkatli olmasi gerektigini gordu...ya çok geçmiş olsun üzüldüm. Nazar olsun canım ablacım cana geleceğine mala gelsin kalp kırmamak en iyisi ki zaten kasti yaptığını düşünmüyorum yoksa üzülmezdi o kişide
Ay canim ya çok sekersin hakikaten... Çok şükür ben de hep kendi mi hareketli heyecanlı hala üniv yılları gibi hissediyorum..Heralde en önemlisi de buay bende 2020de 28 yaşında olacağım inanamıyorum ben kendimi hala 21-22 falan hissediyorum ama ya
dimi yaAy canim ya çok sekersin hakikaten... Çok şükür ben de hep kendi mi hareketli heyecanlı hala üniv yılları gibi hissediyorum..Heralde en önemlisi de bu
alyansınızı neden bozdunuz çok üzüldüm sağlık olsun yerine gelir mutlaka ama nolcakki onun ederindenYenı evli olduğum için butun altınlarımı bugun bozdum. Alyans ıma kadarborçlar biter de birgun birikime geçebilirim umarım ama alyansı bozmak çok kotu etkiledi
Allah yardımcınız olsunİhtiyaçtan valla. O kadar çok taksit var ki. Yani başka bir seçenek kalmadı satmak dışında
çok üzüldüm Rabbim saglık versin yenisi alınır.İhtiyaçtan valla. O kadar çok taksit var ki. Yani başka bir seçenek kalmadı satmak dışında
Aynen öyle saglik ve çocuk nasip etsin gerisi hikayeçok üzüldüm Rabbim saglık versin yenisi alınır.
hahaaaa ya bende minyon.. neşen bol oldundimi ya
bende hiç büyüdüğümü hissedemiyorum
birazda minyon tipliyim ya ondan heralde
şöyle boylu poslu heybetli bi kız olaydım yakışırdı 28-30 yaş falan
hahaaaa ya bende minyon.. neşen bol oldun
Selam kizlar
Bu arada bugün çok güzel iki gelişme oldu.
Şirket yılbaşı harçlığı verdi. Tarihimizde ilktir. 200 TL ama olsun, Allah bereket versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?