- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #46.421
Tabiki uygundur:)Ben altın bildirimimi her ayın 15 inden sonra yapabilirim. Uygun mudur ?
Çok güzel görünüyor, güle güle kullanDun nikaha gittik herkeste benim hedefim bilzikten vardı.
Aksam eşim dedi ki, senin kendi birikimin var
İlk kez birşeye heves ediyorsun. Yarın git altınlarını ver onu al.
Kaç gram altına geliyorsa ben her ay sana taksit taksit vereceğim.
Sabah soluğu kuyumcuda aldım ben de
O beğendiğim bileziklerin 50 gram olanları güzel duruyordu. Benim şahsi birikimim de o kadar yoktu. 30 gram olanlar inceydi. Koluma takip çıkartırken de çok zorlandım.
Ve bunu gördüm. Kuyumcu mega bilezikler artık demode oldu zaten alıp geri getiren çogunlukta dedi.
Erzurum Burma 22 Ayar Altın Bilezik 30 Gr. | Bilezikci Altın Burmalı 22 Ayar Kelepçe Bilezik
Aradığın göz alıcı Erzurum Burma 22 Ayar Altın Bilezik 30 Gr. modelleri peşin fiyatına taksitle, indirimli fiyatlarla, güvenilir ve kaliteli altın takılar için doğru adres Bilezikci.com dawww.bilezikci.com
Eşimin doğumgünü hediyesi. 21 gramlık olanından.
Ata ile tam arasında ne fark varsa ceyreklerinde de o fark var turtis, sen daha iyi bilirsinAtanın çeyreği ile normal çeyrek arasındaki fark nedir ?
Fiziki altın biriktirme niyetim öncesi öğreneyim bakalım farkları
Aynından iki tane kaba olmaz mı kiÇok güzel görünüyor, güle güle kullan
Yanına arkadaş gelsin
Hadi hayırlısı olsunIyi akşamlar kızlar
Sakince oturuyorum, dua ederim birazdan
Birikim bildirimi yapamıyorum şuan,
Kızımın kumbarasindan borç aldım o kadar yaniiii
Bu ay böyle oldu
1+1 apart almayı düşünüyoruz, hatta girişimde bulunduk belki yarın görmeye giderim
Kiraya verebilirsek gelirimiz artar inş
Hepimiz için çook güzel şeyler olsun inş
Kahvemsi canımcım gerçekten merak ettimAta ile tam arasında ne fark varsa ceyreklerinde de o fark var turtis, sen daha iyi bilirsin
Ata ceyrek aynı ata gibi, üstünde tarih yok, kulpsuz.
Çeyrekten goruntusu küçük ama fiyatı çok.
Çeyrek ile 15 TL fark vardı arasinda.
490 a aldım ata çeyreği.
Aaa çok sevindim hadi inşallah hayırlısı ne iae o şekilde olsun.Iyi akşamlar kızlar
Bu ay böyle oldu
1+1 apart almayı düşünüyoruz, hatta girişimde bulunduk belki yarın görmeye giderim
Şimdiden hayırlı olsun canımIyi akşamlar kızlar
Bu ay böyle oldu
Ayyy sen mi sormustun canım, turtis yazdı diye öyle yazdım.Kahvemsi canımcım gerçekten merak ettim
Bizim buralarda genelde bilinen klasik çeyrek yarım cumhuriyet o nedenle sordum
Altının hayırlı olsun
Değer kaybetmeyecek kolay kiralanabilecek yerleri gözönünde bulundurmanız faydalı olur. Bir de hep derler ya alırken kar edeceksin asıl satarken değil...Sıkı pazarlık yapın cnm.. Insallah sonucu guzel olurTeşekkürler kızlar,
Acemiyiz bu konuda, inşaallah başarabiliriz
Ata altının yarımı ne kadardı kahvemsiAyyy sen mi sormustun canım, turtis yazdı diye öyle yazdım.
Ata altın yatırım için en çok tercih edilen altın.
Cumhuriyet altinidan daha ağır ve kulpsuz.
Atatürk resmi basılı para gibi.
Onun da yarım ve ceyreklileri var.
Üzerinde tarihi olmadığı için satarken değer kaybı neredeyse hiç yok.
Ben çeyreğini 490 TL ye aldım canimAta altının yarımı ne kadardı kahvemsi
Üniversite etrafında yeni binalar yapılıyor komple apart şeklinde, eşya da var içlerinde,Değer kaybetmeyecek kolay kiralanabilecek yerleri gözönünde bulundurmanız faydalı olur. Bir de hep derler ya alırken kar edeceksin asıl satarken değil...Sıkı pazarlık yapın cnm.. Insallah sonucu guzel olur
Merhaba hoşgeldin canımmerhaba arkadaşlar:)
eski sayfaları okuyamadım ama size katılmak istiyorum. ben de 2020 yılında birikim yapmak istiyorum ama nasıl yapmalıyım, elime geçen parayı neye yatırmalıyım, nelere dikkat etmeliyim hiçbir fikrim yok. denediğiniz yöntemlerden bahseder misiniz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?