merhaba hosgeldiniz.. istersen
Kendini tanıtarak başlayabilirsin...

Ben arada fiziki altin alirim. Genellikle birikim tercihim internetten bankacılığında gram almak...

Merhaba hanımlar, öncelikle bereketli, sağlıklı, huzurlu yıllar diliyorum herkese. :)
Ben sessiz sedasız hep birikim topiklerini takip ettim hesabımı açtığımdan beri, gerek biri bin eden anneciğimden gerekse sizden çok şey öğrendim bu vakte kadar.
Sırtımı her zaman güvenli olduğuna inandığım altın, döviz gibi yatırım araçlarına yasladım.
Yeni yılın başlangıcında buraya da yazmak için karar almıştım ve bunu hayata geçiriyorum.
Birlikte güzel birikimlerimiz olsun inşallah.
2019 yılında hatrı sayılır bir birikimim oldu, 2020 yılında ise düğünüm olacak Allah'ın izniyle henüz bir evimiz yok ama idareli olup evliliğimizin ilk yıllarında küçük de olsa bir ev almak istiyoruz sözlümle, nasibimizde varsa olur inşallah.
2020 için net bir hedefim yok şu anda, az çok demeden kenara koyacağım.
1 tane büyük kumbaram var ona para atıyorum bir de maaş zamanında önce birikimimi ayırıyorum sonra maaşımı harcıyorum.
1 tane de küçük kumbara alacağım onda birikenleri de dövize çevirip büyük kumbarama atacağım.
Herkese mutlu ve bol birikimli bir yıl diliyorum.

Ben de altından yanayım ama bir ara sepet usulü olarak döviz falan da almıştım.. Şu an hiç yok.. Ama bir taraftan sepete az da olsa geçsem mi diyorum bu yıl...

Selam topiğe hoşgeldiniz inşallah hedefleriniz gerçek olur. Kaç yaşındasınız? Ne iş yapıyorsunuz?

Ben de altından yanayım ama bir ara sepet usulü olarak döviz falan da almıştım.. Şu an hiç yok.. Ama bir taraftan sepete az da olsa geçsem mi diyorum bu yıl...
Canım ben de dolar fırlayacak nidalarına dayanamayıp bu sene 3000 dolar biriktirdim. Ortalamam 5.93 dü, daha yeni ortalamayı yakaladım. Geçen zamanı düşününce zarar ettim sayılır. Keşke hep altın alsaymışım. Bu sabah birikim umrunda olmayan eşim bile bundan sonra altın al diyor. Bebeğin hesabını da altın üzerine açtık.
Bir de altında şöyle psikolojik bir şey var, diyelim 1 gram alacaksın elinde 250 var, o kalan 40 lirayı da çıkarıp ekliyorsun bir şekilde. O para da birikmiş oluyor. Dövizde elindeki kadar alıyorsun.

Günaydın
Kızlar bu 5-10-25 kuruşları napıyoruz ya bi kavanoz doldu ama kim alır ki
Elimde kalacak boşu boşuna sanki
günaydın canım merkez bankası bıze cok yakın posetlere ayırıp götürüyorum bırıkınce onların makınası var direkt bosaltıp parayı verıyorlar.
marketler falan fılan hep onlar ordan bozdurup tümletıyorlar.
5-10 kuruslardan tümlettıklerımı gecen yıldan beri sadaka olarak verıyorum ben.

Merkez bankası mı. Nerede ki :)) şimdi saydım sayana kadar pert oldum 32 tl bundan sonra böyle yapmicam

Ata çeyreği ilk kez duydum cnm
Üniversite etrafında yeni binalar yapılıyor komple apart şeklinde, eşya da var içlerinde,
Umarım kolay kiraya veririz
90 _95 diyorlar
Sağol canım inşaallah güzel olur
Hayırlı olsun p_ritha

Kizlar hayirli seneler olsun hersey gonlunuzce olsun
Bir telefon bize bizi geri verdi
Icim icime sigmiyor
Ne hayaller ne düsler kuruyorum...
2019 cok kotuydu ama galiba guzel bitti..
Belki faizler dusmusken ev aliriz
Surec nasil ilerleyecek bilmiyorum..
Ama hevesli ve heyecanliyim

canımm hayırlı olsun kesınlestımı ck sevındım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…