2019 da ben de bir miktar dolar aldım ama kesinlikle altın kadar karda değilim.
Elimdeki doları uygun seviyede bozup kk kapatacağım, karta yatiracagim parayı altın yaptım çünkü.
Bu yıl birikimimi altın olarak devam edeceğim.
Bir tane açılmayan kumbara var, eşimle atıyoruz. Bir TL ve kagit olarak gidiyoruz.Tatil parası biriktiriyoruz.
Bir kutu da kurban parası için yaptık. Onu arada açıp icindekileri tumletiyorum. Daha birşey birikmedi gerçi.
Kardeşimin düğünden sonra da fiziki olarak ata çeyrek alacağım her ay.
Allah korusun birşey olsa evde ne para var ne altın.
Bunun için de her ay eve ufak ufak para ayiracagim.
2020 den çok umutluyum.
Rabbim sağlık versin işimiz gucumuz yolunda gitsin de guzel bir yıl gecirelim

Euro daha çok kazandırdı sanki ama en iyi yatırım altın.bileziğin süper güle güle kullan bende eşime basladım şimdiden dogum hediyesi istiyorum diyehatıra olur küçük bişey alsa

Onu bende 5 aydır yapıyorum nedenim eşim sigara içiyor o bırakır belki kendime bir bileklik yaptım bu yıl bilezik yapma planındayım böylece mutlu oluyorum
Benim de sebep aynı zaten minik kendime ait vardi. Baktim sigara içiyor benim ekstra bir şeyim yok. öyleyse kendime alirim 1 gram ya da 1 ceyrek botle kendimi odullendiririm...Ama soyle bir durum var bu surumu söylemiştim yapmadım sanıyor. resmen gizli yapiyorum.. Ama icim gayet rahat

Aralik ayi giderleri biraz şaştı bu ay.
Ek hesabi bir miktar kullandık.
Maaş yine kesintili olacak bu ay, artık normale dönse.
Şubat başı maaşı bekliyorum bekliyorum ben de
Bu ayki kağıt üstünde bitti bile.
Öbür ay zamlı da olacak

Valla ben dinlenmeyi bilmiyorum
Yatak odasının perde ve gunesliklerini yıkadım. Camlarının tozunu aldım.
Salonun perdeleri yıkadım.
Mutfak ve koridordaki halıyı yıkadı. Koridordaki diğerini de bunlar kuruynca haftasonu atarım.
Yatak odasıni komple detaylı temizledim. Çekmeceler, gardrop falan, sil supur yaptim.
Bugün telafi günüm dusuk kalorili de besleniyorum biraz oturayım en iyisi

Bencede mantıklı bebek olunca içemez ama ben her ay çayrek aldım döviz aldım sigara içsem bu kadar gitmezdi her kurusu biriktiriyorum erkeklere dirermek gerekiyomuş en azından benimki ondan anlıyor

Bencede mantıklı bebek olunca içemez ama ben her ay çayrek aldım döviz aldım sigara içsem bu kadar gitmezdi her kurusu biriktiriyorum erkeklere dirermek gerekiyomuş en azından benimki ondan anlıyor
Benim esim de öyle cok mücadele verdim hala sacma harcama yapabiliyor ama sonuçta hesap isi bende..Hatta harcama cok oldu falan diyerek strese sokuyorum az harcasın diye...Sabah sandviç yaptim oyle gonderdim gereksiz harcamasın diye..

Ajandama notlar aldim planlama yaptim. Guzel bir yere koyayım ara ara tick ve işaretleme yaparim..

kişisel gelişimden ekonomik gidere sosyal faaliyete kadar bir çok şey yazdim... Tam basardigimda da kendimi odullendirecegim

bazı günler telefonla fazla içli disli oluyorum...
Aslında normalde günlerce tv bile açmam bir şey izlemem...

Artık ben hesap vermiyorum zaten ortak hesabımız yoktu büyük harcamaları yıktım üzerine ben biriktiriyorum diyorum miktarınıda söylemiyorum aldıgımıda çok pahalı diye anlatıyorum napalım onun anladıgı dil.dedemde böyleymiş babannem uyardı lendi bildiğini okumasan kiracı kalırsınız diye sahiden deneyim şimdi memnunum halimden o bana soruyor şu arabayı alalım mı diye neden parası yok

Iyi akşamlar kızlar
Bugün ev almayı düşündüğümüz muhite gittik dolaştık, epey yeni bina yapılıyor satılık kiralık
Kyk yurdu da yapılıyor 1000 kişilik
Nasıl olur bilemiyorum
Hayirlisi olsun. Ogrencilerin cok oldugu semtlerde, hareket fazla oluyor. Ayrica onlari memnun edecek isletmeler de cabasi. Biz sakinligi seviyoruz, sanirim almazdik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…