- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #46.481
Euro daha çok kazandırdı sanki ama en iyi yatırım altın.bileziğin süper güle güle kullan bende eşime basladım şimdiden dogum hediyesi istiyorum diye2019 da ben de bir miktar dolar aldım ama kesinlikle altın kadar karda değilim.
Elimdeki doları uygun seviyede bozup kk kapatacağım, karta yatiracagim parayı altın yaptım çünkü.
Bu yıl birikimimi altın olarak devam edeceğim.
Bir tane açılmayan kumbara var, eşimle atıyoruz. Bir TL ve kagit olarak gidiyoruz.Tatil parası biriktiriyoruz.
Bir kutu da kurban parası için yaptık. Onu arada açıp icindekileri tumletiyorum. Daha birşey birikmedi gerçi.
Kardeşimin düğünden sonra da fiziki olarak ata çeyrek alacağım her ay.
Allah korusun birşey olsa evde ne para var ne altın.
Bunun için de her ay eve ufak ufak para ayiracagim.
2020 den çok umutluyum.
Rabbim sağlık versin işimiz gucumuz yolunda gitsin de guzel bir yıl gecirelim
Benim de sebep aynı zaten minik kendime ait vardi. Baktim sigara içiyor benim ekstra bir şeyim yok. öyleyse kendime alirim 1 gram ya da 1 ceyrek botle kendimi odullendiririm...Ama soyle bir durum var bu surumu söylemiştim yapmadım sanıyor. resmen gizli yapiyorum.. Ama icim gayet rahatOnu bende 5 aydır yapıyorum nedenim eşim sigara içiyor o bırakır belki kendime bir bileklik yaptım bu yıl bilezik yapma planındayım böylece mutlu oluyorum
Şubat başı maaşı bekliyorum bekliyorum ben deAralik ayi giderleri biraz şaştı bu ay.
Ek hesabi bir miktar kullandık.
Maaş yine kesintili olacak bu ay, artık normale dönse.
Bencede mantıklı bebek olunca içemez ama ben her ay çayrek aldım döviz aldım sigara içsem bu kadar gitmezdi her kurusu biriktiriyorum erkeklere dirermek gerekiyomuş en azından benimki ondan anlıyorBenim de sebep aynı zaten minik kendime ait vardi. Baktim sigara içiyor benim ekstra bir şeyim yok. öyleyse kendime alirim 1 gram ya da 1 ceyrek botle kendimi odullendiririm...Ama soyle bir durum var bu surumu söylemiştim yapmadım sanıyor. resmen gizli yapiyorum.. Ama icim gayet rahat
Benim esim de öyle cok mücadele verdim hala sacma harcama yapabiliyor ama sonuçta hesap isi bende..Hatta harcama cok oldu falan diyerek strese sokuyorum az harcasın diye...Sabah sandviç yaptim oyle gonderdim gereksiz harcamasın diye..Bencede mantıklı bebek olunca içemez ama ben her ay çayrek aldım döviz aldım sigara içsem bu kadar gitmezdi her kurusu biriktiriyorum erkeklere dirermek gerekiyomuş en azından benimki ondan anlıyor
Gelsin maaş günleriŞubat başı maaşı bekliyorum bekliyorum ben de
Bu ayki kağıt üstünde bitti bile.
Öbür ay zamlı da olacak
Artık ben hesap vermiyorum zaten ortak hesabımız yoktu büyük harcamaları yıktım üzerine ben biriktiriyorum diyorum miktarınıda söylemiyorum aldıgımıda çok pahalı diye anlatıyorum napalım onun anladıgı dil.dedemde böyleymiş babannem uyardı lendi bildiğini okumasan kiracı kalırsınız diye sahiden deneyim şimdi memnunum halimden o bana soruyor şu arabayı alalım mı diye neden parası yokBenim esim de öyle cok mücadele verdim hala sacma harcama yapabiliyor ama sonuçta hesap isi bende..Hatta harcama cok oldu falan diyerek strese sokuyorum az harcasın diye...Sabah sandviç yaptim oyle gonderdim gereksiz harcamasın diye..
Bu ay 3 dogum günü oldu çabucak bitti paraGelsin maaş günleri
Kolaysa alsınlarBenim vatandaş da çok meraklıydı benim maaş kartını ele geçirmeye ama muvaffak olamadı
Benim de sebep aynı zaten minik kendime ait vardi. Baktim sigara içiyor benim ekstra bir şeyim yok. öyleyse kendime alirim 1 gram ya da 1 ceyrek botle kendimi odullendiririm...Ama soyle bir durum var bu surumu söylemiştim yapmadım sanıyor. resmen gizli yapiyorum.. Ama icim gayet rahat
Teşekkür ederim canım inşaallah güzel olur
Hayirlisi olsun. Ogrencilerin cok oldugu semtlerde, hareket fazla oluyor. Ayrica onlari memnun edecek isletmeler de cabasi. Biz sakinligi seviyoruz, sanirim almazdik...Iyi akşamlar kızlar
Bugün ev almayı düşündüğümüz muhite gittik dolaştık, epey yeni bina yapılıyor satılık kiralık
Kyk yurdu da yapılıyor 1000 kişilik
Nasıl olur bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?