- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #46.821
yaa çok güzel canım Allahım gule gule oturmayı nasıl etsınKiyasiya kapışır cnm senin gazla benim gaz
Bu ay en az 500 bekliyorum ayin 22sinden sonra geliyor.
Bugün yeni evimize gittik
Gün geçtikçe yuva gibi görünmeye başladı gözüme, sıcacık geldi..
Suraya büyük oğlumuzun yatağı buraya küçük oğlumuzun diyor eşim,plânlar plânlar..
Sağol canım aminnyaa çok güzel canım Allahım gule gule oturmayı nasıl etsın
Sagolasin canim benimMutlu yıllar canım gecikmeli olarak❤❤❤
Amin cnm insallah... Market gıda vs büyük pay gerçekten... Biz de de eksikler var. Haft içine 100 Tl ayırdım mutfak icinBereketli olsun canım paran inşallahhhh alırsın
Ben de yarınki yemeklerimi paketledim, kiyafetlerimi hazırladım.Hafta sonu bitti bile...Dus aldim bakımlar yapıldı...Yarına kıyafet çantalar da hazır.. Bunlar bile sabah kalkınca vakit alıyor
aksam dan hazırlıyorum rahat ediyoruz..Yemek planı yapmadım.. Dondurucudan bir kuru bir et sebze şeklinde geçiririz...
Aylik tutar seni zorlamiyorsa kapatma cnm :)Bu ay kk tamamen kapatirim diyordum ama USD çıktıkça bu fikirden uzaklasiyorum ya.
Zaten otomatikte olan faturalar dışında kullanmıyorum aydan aya mi ödesem, diyorum. Bir yandan de Şubat başına kadar herşeyi düzene koyayim da elimizde ne kalıyor net görelim istiyorum.
Havalar isinsa biraz da yürüyüş yapariz diyete destek olur ama şu an çıkmayizAz önce detaylı bütçe yapıp bazı ödemeleri gerceklestirdim.
Bu ara mutfak masrafı yine coştu. Diyetteyim diye organik alışveriş yapmaya çalışıyorum ama resmen iki katına maloluyor mutfak.
Eşim haftanın yarisi sehirdisinda ona rağmen Aralık'ta mutfak bütçesini epey aşmisim.
Bu ay toplu alışveriş yaptım, ama ufak tefek birşey almaya bile markete girsem 50-60 TL den aşağı tutmuyor.
Market diyeti de yapmam gerek bu ay.
Hakkinizda hayırlısı olsun canımKızlar,
Yarın sabah evimin (lojman) satışı için ihalemiz var çok heyecanlıyım kalbim güp güp, benim için dua eder misiniz. Hayırlısıyla fiyat yükselmesin satın alabilelim diye
Hayırlısını dile tatlımKızlar,
Yarın sabah evimin (lojman) satışı için ihalemiz var çok heyecanlıyım kalbim güp güp, benim için dua eder misiniz. Hayırlısıyla fiyat yükselmesin satın alabilelim diye
AminHayırlısını dile tatlım
Allah gönlünü üzmeyecek tarafından versin
Kesinlikle kurutma makinesini tavsiye ederim. Cok buyuk rahatlik.Mutlu Pazar’lar kızlar
Evi topladım çamaşır katladım tekrar serdim,,, ayyyy bu çamaşır beni mahvediyor yerim olsun ilk işim kurutma makinası almakkk
Yemek olarak buzluktan lahmacun çıkardım yanına çorba mücver turşu ayran yeter çok şükür
Bide gelin pastası yaptım
Market yapmam lazım hiç bişey kalmadı evde nerden baksam 400 filan gider bakalım ne zaman çıkarsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?