Ne yapacakmis KV üstünü o mu ekleyecekmis niye sana soruyormuş?

Merhaba kızlar nasilsiniz
Persembeden beri haber yok yrn yada en kotu sali haber gelmis olmali
Cuma aksami kardesimle disari ciktik bebek disarida tam bir hanimefendi gezmeyi sevmesine sasirdikmi hayir
Dun kv geldi esimle beni azcuk delirtmis olabilirler daha gitmeden ayni sehirde yatili kalma muhabbeti yapiyorlar ev baktik begenmiyorlar bi cinnet herseyi cozer simdilik yorum yapmadim
Bugun bebek mevludu vardi cok guzel gecti
Simdi brz dinlenme zamani
Yarin zor bir gun olacak
Is yerinde is cok ama tadilat var ne net ne cikti ne tarama ne programlar calisiyor
Benim ne kdr kalacagim belli degil belki 15inde yeni yerden maas alirim.
Cok heyecanliyim

Esilacım hayırlı olsun yer değişikliğinmi oldu
kardeşin ve bebişin nasıl oldu

Esilacım hayırlı olsun yer değişikliğinmi oldu
kardeşin ve bebişin nasıl oldu

Sekerim bir yerle gorusuyorum net degil ama olumsuz birsey yok
Kardesim iyi bebek buyutmeye ugrasiyor bebek bazen hic durmuyor ama bir sebebi cikiyor yavas yavas alistik cok sukur iyi

Mutlu Pazar’lar kızlar

Evi topladım çamaşır katladım tekrar serdim,,, ayyyy bu çamaşır beni mahvediyor yerim olsun ilk işim kurutma makinası almakkk

Yemek olarak buzluktan lahmacun çıkardım yanına çorba mücver turşu ayran yeter çok şükür

Bide gelin pastası yaptım

Market yapmam lazım hiç bişey kalmadı evde nerden baksam 400 filan gider bakalım ne zaman çıkarsam

karamelli_turta turtişş dogalgazı hesapladım sımdıye kadar ne kadar olmus dıye 9unda gelmıs en son 421tl de suan
Kiyasiya kapışır cnm senin gazla benim gaz
Bu ay en az 500 bekliyorum ayin 22sinden sonra geliyor.

Bugün yeni evimize gittik
Gün geçtikçe yuva gibi görünmeye başladı gözüme, sıcacık geldi..
Suraya büyük oğlumuzun yatağı buraya küçük oğlumuzun diyor eşim,plânlar plânlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…