- 28 Temmuz 2017
- 3.932
- 11.263
- 208
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #46.801
Ben saklasam mıAh canım bana neyi hatırlattın benim büyük oğlanda kv başkasına boz renkte bir yelek ördürmüş düğmesiz filan
O yeleği saklayıp babaanne hatırası diye oğlana göstermediğime pişmanım
Bence kesinlikle saklaBen saklasam mı
Sağol canım inşallah.Sağlıkla gitsin gelsin... Ooo iyi yapmissin güle güle kullan arkadasim..
Ne yapacakmis KV üstünü o mu ekleyecekmis niye sana soruyormuş?Dün dışarı çıktık dolaştık.. Akşam eve geldik yemek yapmamıştım...Böyle zamanlarda hicbir şey yapmak içimden gelmiyor...
Ben şunu goruyorum...Erkek ve ailesi eve maddi ve manevi calisan köle aldıklarını düşünüyor..
Çok uzun zaman oldu kv Birikim yapmışsınız ne kadar var dedi.. Ufak ufak koyuyoruz olunca dedim. Ben ne kadar oldu onu soruyorum dedi. Net bilmiyorum diye kapattım konuyu...Ben hoşlanmıyorum bazı şeyleri ince ayrıntısına kadar söylemeyi
Esilacım hayırlı olsun yer değişikliğinmi olduMerhaba kızlar nasilsiniz
Persembeden beri haber yok yrn yada en kotu sali haber gelmis olmali
Cuma aksami kardesimle disari ciktik bebek disarida tam bir hanimefendigezmeyi sevmesine sasirdikmi hayir
Dun kv geldi esimle beni azcuk delirtmis olabilirler daha gitmeden ayni sehirde yatili kalma muhabbeti yapiyorlar ev baktik begenmiyorlarbi cinnet herseyi cozer simdilik yorum yapmadim
Bugun bebek mevludu vardi cok guzel gecti
Simdi brz dinlenme zamani
Yarin zor bir gun olacak
Is yerinde is cok ama tadilat var ne net ne cikti ne tarama ne programlar calisiyor
Benim ne kdr kalacagim belli degil belki 15inde yeni yerden maas alirim.
Cok heyecanliyim
Esilacım hayırlı olsun yer değişikliğinmi oldu
kardeşin ve bebişin nasıl oldu
Fazla meraklıdır her zaman herkesin her şeyine.. Klasik sözü herkese gözüm yok der. O zaman ne soruyorsan degil mi
Şimdi oğlu tam bilmiyor kendince rahatsiz oluyor.. Hep herkesi yönetsin bilsin bakış açısı bu..Ne yapacakmis KV üstünü o mu ekleyecekmis niye sana soruyormuş?
Bereketli olsun canım paran inşallahhhh alırsınBu ay bazi odemeleri erken yapacagim...Piyasalari takipte olacagim. Kismetse 15 inde bir seyler alirim..
Kiyasiya kapışır cnm senin gazla benim gazkaramelli_turta turtişş dogalgazı hesapladım sımdıye kadar ne kadar olmus dıye 9unda gelmıs en son 421tl de suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?