- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #46.841
Bebeginizin Sansina Insallah beklediginiz fiyattan alabilirsiniz. Guzel haberlerle gelKızlar,
Yarın sabah evimin (lojman) satışı için ihalemiz var çok heyecanlıyım kalbim güp güp, benim için dua eder misiniz. Hayırlısıyla fiyat yükselmesin satın alabilelim diye
İnşallahBebeginizin Sansina Insallah beklediginiz fiyattan alabilirsiniz. Guzel haberlerle gel
Bugün bir arkadaşla bunu konuştuk. Ben de fiziki alacağım sanırım2 gün önce bir sebepten öğrendim ve araştırdım ki altının alım satımında fıkıh kurallarına göre peşin alınması ve de fiziki olarak teslim edilmesi gerekliymiş
Bunu öğrendim
Bugün kendi bankamı aradım müşteri temsilcisine ülkenin en eski bankalarından biri oldukları halde henüz geçmişi ortalama 10 sene civarında olan finans kurumlarında bile 1 gram bile altınının şubeden verilebildiğini hala bu işlemin kendi bankalarında niye yapılmadığını müşteri olarak fiziki altın talep ettiğimi ifade ettim.
Adam diyordu bankaları 5 kg ve üzeri altın miktarını istanbulda bilmem kaç nolu şubeden verdiklerini ifade etti
Ne kadar mantıklı bir gerekçe
Küçük yatırımcının elinde o kadar altın bulunması imkansız ayrıca kişi sırf bu iş için ta istanbula mı gelecek olacak iş değil talebimi alın dedim
Anlaşılan bana parayı bankadan çekip fiziki altın alma yolları görünüyor
atm sinden 1 gram bile olsa fiziki altın çekimine olanak veren finans kurumu sadece il merkezinde il merkezine gitmek geri gelmek bankada sıra vs en az 2 saat atar
Bereketli olsun insaallah. Ben biriktirmeye basladigim gunun tarihini de kucuk bir kagida yazar, icine atarim...Kocaman kumbara aldım açılmayan
İlk kez açılmayan kumbaramız oldu hadi bismillah
AminBereketli olsun inssallah. Ben biriktirmeye basladigim gunun tarihini de kucuk bir kagida yazar, icine atarim...
her kk kapatma girişiminde ben de aynısını dusunuyorum ve vazgecıyorumBu ay kk tamamen kapatirim diyordum ama USD çıktıkça bu fikirden uzaklasiyorum ya.
Zaten otomatikte olan faturalar dışında kullanmıyorum aydan aya mi ödesem, diyorum. Bir yandan de Şubat başına kadar herşeyi düzene koyayim da elimizde ne kalıyor net görelim istiyorum.
Kömbe nedir?Bir haftasonu daha geçti gitti
Yemek yap ev temizliği 4 makina çamaşır yıkat kurut katla yerleştir
Yemekte konusunda azıcık kolaya kaçtım cuma cumartesi
Köfte ve yanına ya fırında karnıbahar ya da patates kızartması derken
Bugün Kıymalı kömbe yaptım çocuklar seviyor yanında çay tamamdır
Bugünlük de böyle olsun.
Beklediğim destekAylik tutar seni zorlamiyorsa kapatma cnm :)
Sanırım ben de kapatmayacagimher kk kapatma girişiminde ben de aynısını dusunuyorum ve vazgecıyorum
Hayırlısı olsun bebisin şansınaKızlar,
Yarın sabah evimin (lojman) satışı için ihalemiz var çok heyecanlıyım kalbim güp güp, benim için dua eder misiniz. Hayırlısıyla fiyat yükselmesin satın alabilelim diye
Kömbe çok severim, yanında çayla ohhh mis gibi.Bir haftasonu daha geçti gitti
Yemek yap ev temizliği 4 makina çamaşır yıkat kurut katla yerleştir
Yemekte konusunda azıcık kolaya kaçtım cuma cumartesi
Köfte ve yanına ya fırında karnıbahar ya da patates kızartması derken
Bugün Kıymalı kömbe yaptım çocuklar seviyor yanında çay tamamdır
Bugünlük de böyle olsun.
Camasir bu sene benim de kabusum oldu.Kesinlikle kurutma makinesini tavsiye ederim. Cok buyuk rahatlik.
Ben fiziki Altınları asla evde tutmam kiralık kasam var orda saklıyorum hatta dövizi de belli bi meblağ olunca hesaptan çekiyprım yine kasaya atıyorum. Ama evim uygun olsaydı duvara gömülen kasalardan yapmak isterdim.Fiziki altın ben de almak istiyorum
Bankalara güvenmiyorum açıkçası
Ama evde de korkuyorum
Önceki evde hırsız girmişti
Gerçi burada kapının üstünde asma demir kapı ve ekstra iki kilidi daha var ama evde nereye saklayacağım ki.
Siz mesela fiziki biriktiren arkadaşlar evde nasıl, nereye saklıyorsunuz
Takıl banaBen yine diyetlerdeyimtum masa kunefe yedi. Ben de agzim bos durmasin diye corba ictim
Şu an oturduğum evde ben bile kurutma makinesine yer açtım. Gerçekten çok büyük rahatlıkmış. Kesinlikle kurutma makinesi olmalı, alternatifi cam balkon değil.Camasir bu sene benim de kabusum oldu.
Bugün iki makina attım balkona, dışarı çıkıp gelene kadar yagmur başlamış
Evde boş odam oraya askılığı koysam burnum tıkanıyor, ev çamaşır kokuyor.
Kişi bir atlatayim ya cam balkon ya da kurutma makinası şart bana
Benim yağ oranım 31. Obez gibi bi şeyim şu anTakıl bana
Ben de diyetteyim
Şu mataram ile dolaşıyorum bütün gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?