- 6 Ağustos 2010
- 40.511
- 72.502
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #46.881
KuveytTürk canımGram olarak atmden çekilebilen banka hangisi ☺
Klozet rezervuari, kuvet bazasi, cicek saksisi. Yurdum insani yaraticiEnteresan yerler duymuştum;
Elektrik priz içleri,toz deterjan içi, baca deliği en sasirdiklarim
K kahvemsi mutluluk
Kirli sepeti, Sandıklı çatal bıçak takımlarının çekmece altı, yastığın içi, davlumbazı bacayla arasındaki boru da benim duyduklarımEnteresan yerler duymuştum;
Elektrik priz içleri,toz deterjan içi, baca deliği en sasirdiklarim
K kahvemsi mutluluk
Klozet rezervuari, kuvet bazasi, cicek saksisi. Yurdum insani yaratici
Yurdum insani yaratici gerçektenKirli sepeti, Sandıklı çatal bıçak takımlarının çekmece altı, yastığın içi, davlumbazı bacayla arasındaki boru da benim duyduklarım
Valla ne kadar yaratıcı olurlarsa olsunlar, benim önceki eve dedektör ile girmişlerdi ve elleriyle koymuş gibi hicbiryeri dağıtmadan alıp gitmişlerdi.Yurdum insani yaratici gerçekten
Dedektör tık diye buluyormuş gerçekten insan kafayi yerValla ne kadar yaratıcı olurlarsa olsunlar, benim önceki eve dedektör ile girmişlerdi ve elleriyle koymuş gibi hicbiryeri dağıtmadan alıp gitmişlerdi.
Burunlarindan gelsin diye de ekleyeyim
Bence buzluktakiler De Cok Cok degerli. Emek var orda ilmek ilmek isledim ben buZlugumuBen de altınları buzluğa koyanı duymuştumBir de eve bir boru sabitleyip içine döviz koyuyorlarmış.
bizde de kömbe var yengelerim yapar hataylılar
ben mutlaka koyuyorum canım nolur nolmaz Allah korusunBir tane ceyregim var, ata çeyrek
Üstümde taşıyorum ya.
Eşimin aldığı bileziği sirketin kasaya koydum.
Diğer aldığım burma bikezigi anneme verdim
Evde de hiç para altın yok, Allah korusun acil birşey olsa yandık
Benim de bulundurmam lazımben mutlaka koyuyorum canım nolur nolmaz Allah korusun
canım gittikten sonra evden de cıkmaz yaniKizlar belki deli cesareti ama bir kismi evde bir kismi hep cantamda
Is yerim guvenilir.
Yolda sorunum yok
Ama simdi ne yaparim bilmiyorum
15 temmuzda parasiz kalmistik
O yuzden illa uzerimde tutuyorum
Bir kismi evde
Ev cati kati. Cok dusunmemeye calistim yoksa yeni evi 3 sene bombos zemin katta birakamazdim
Dugun takilarim kasada o bana daha zor geliyor
Deprem olsa evinizden cikar ama bankada gider hayatta cikmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?