- 6 Ağustos 2010
- 40.511
- 72.502
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #46.901
Aklıma bir anım geldi sizinle de paylaşayım
Dedem rahmetli dolabında giymediği bir ceketin astarina dolarları saklamış.
Annemle yengem temizlik yapıyoruz diye giymediği kıyafetleri ayıklamis.
Adam eve gelirken ceketi evsiz birinin üstünde görüyor, eve gelip bizimkileri odasında görünce ufak çaplı bir kıyamet koparıyor.
İndi aşağı ceketini aldı geldi, resmen dolardan bir astar daha yapmış cekete.
İkisine de odasına girmeyi yasakladı sonra
canım gittikten sonra evden de cıkmaz yani
o kadar da dusunmemek lazım bence
oyle bıse olsa tabiki cok asırı uzulurum ama Allahtan yani, önlemini aldıktan sonra deprem olup banka çökerse de nasıbımde yokmus derim.
K kahvemsi mutluluk ben dedeyi tutuyorumgelinler evden uzaklastirirdim yine insaflı odadan uzaklaştırmış
Emek verip kazanan insanlar olduğumuz icin her kurusumuz kıymetli ya ondan bu kadar pimpirikliyizKızlar tabiki evde acil durum olur diye bir miktar tutulabilir ama yüklü miktar tehlikeli olabilir..
Paran da da dert olmasa da dert gercekten
Taze fasulye içine koy canım ucuz yemek,Buzluk duyduğum en yaratıcı olan
Ben de derin dondurucu var, o nasıl olur
ay canım bi anım geldi aklımaTaze fasulye içine koy canım ucuz yemek,
Et değil diye almaz kimse
Kiyamamay canım bi anım geldi aklıma
ilk evlendıgım seneydi. kv annem hazır yemek dıye fasulye falan fılan koyuyor buzluguma yazdan.
bakla yemegını hıc sevmem yemem zorda kalmadıkca. dondurulmus halde baklayı fasulye dıye grdum attım aceleyle de attım tencreye içeri gittim geldım buzu cozulmus bı baktım bakla
baska da yemek yoktu oturup zoraki yemıstım
Hahhaaaturtiş bi anım daha var anlatmazsam catlarım
yıne ılk evlendıgım yıl bi heves mercımek çorbası yaptım.ara ara blenderımı bulamadım demekki ben almadım blender aldım zannedıyorum dıye dusundum. ıkı saat süzgecle süz süz bi hal olmustumannemi aramıstım anne ya ben blender almamısım baya ugrastım bugun diye, akılsız kızım cekmecede, ama daha guzel olurmustur suzgecle demısti
Onu ben de duydum. Ama gumrukten o sekilde gecirmeye calisanlar, yakalaniyorlarmis.Altınların detektörle bulunmaması için alüminyum folyoya sarmak mantıklı mı
Geçenlerde nette okumuştum
Ben evlendigimde makarna suzgecim yokmus. uzun bir Zaman sonra 5-6 ay gibi makarna yaptik suzecegiz ama evde Yokturtiş bi anım daha var anlatmazsam catlarım
yıne ılk evlendıgım yıl bi heves mercımek çorbası yaptım.ara ara blenderımı bulamadım demekki ben almadım blender aldım zannedıyorum dıye dusundum. ıkı saat süzgecle süz süz bi hal olmustumannemi aramıstım anne ya ben blender almamısım baya ugrastım bugun diye, akılsız kızım cekmecede, ama daha guzel olurmustur suzgecle demısti
O da iyi fikir sanki,Benim arabanın bagajı pek bi kalabalık oluyor oraya bir yerlere mi koysam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?