Dede kiyameti koparmıştır

canım gittikten sonra evden de cıkmaz yani
o kadar da dusunmemek lazım bence
oyle bıse olsa tabiki cok asırı uzulurum ama Allahtan yani, önlemini aldıktan sonra deprem olup banka çökerse de nasıbımde yokmus derim.

Beni evden cok banka huzursuz ediyor benimde bankada var ama eve alsam daha rahat ederim gibi banka kasasi aslinda o kdr guvenli degil ben 17 agustosta 1 saat icinde sadece beyaz iccamasiri ile kuyumcu talan edeni gordum o yuzden belkide

Taze fasulye içine koy canım ucuz yemek,
Et değil diye almaz kimse
ay canım bi anım geldi aklıma
ilk evlendıgım seneydi. kv annem hazır yemek dıye fasulye falan fılan koyuyor buzluguma yazdan.
bakla yemegını hıc sevmem yemem zorda kalmadıkca. dondurulmus halde baklayı fasulye dıye grdum attım aceleyle de attım tencreye içeri gittim geldım buzu cozulmus bı baktım bakla
baska da yemek yoktu oturup zoraki yemıstım

Kiyamam

turtiş bi anım daha var anlatmazsam catlarım
yıne ılk evlendıgım yıl bi heves mercımek çorbası yaptım.ara ara blenderımı bulamadım demekki ben almadım blender aldım zannedıyorum dıye dusundum. ıkı saat süzgecle süz süz bi hal olmustumannemi aramıstım anne ya ben blender almamısım baya ugrastım bugun diye, akılsız kızım cekmecede, ama daha guzel olurmustur suzgecle demısti

Hahhaaa
acemi gelinler.

Ilk kez kuru fasulye pişirecektim bende henüz çok yeni evliydik
Fasulye gereğinden fazla pişmiş, dibi yanmış ben nerelerdeyim allah bilir
Dolaptan başka tencereyeaktardim yanmayan üstünü
Yedirdim kocaya onu sanirim anlamadi ki çok da beğendi garibim

Son düzenleme:
Hirsiza kilit olmaz derler. Yine de tedbirli olmakta fayda var. Banka hesaplari yine de daha guvenli geliyor bana...
Bir arkadasim cantasinda 5 yil kadar once, o zamanin 40.000 tl ederinde altini hep yaninda gezdiriyordu. En sonunda markette cantasini caldirdi.

Bir komsunun oglu da 350000 tutarinda cumhuriyet altiniyla geziyormus. Paronayalar baslayinca, gitmis bir daire almis. Sonra anlattilar. Onlar da bankadaki sanal altina guvenmiyorlarmis...

Allah kotulerle karsilastirmasin...

Ben evlendigimde makarna suzgecim yokmus. uzun bir Zaman sonra 5-6 ay gibi makarna yaptik suzecegiz ama evde Yok sonra almistim.

Benim arabanın bagajı pek bi kalabalık oluyor oraya bir yerlere mi koysam
O da iyi fikir sanki,
Ben evde saklarken allah'a emanet duruyordu ama insan tedirgin oluyor tâbi.
Bozdurdum da düşünmekten kurtuldum dermişim
Sari sari iyiydi ama.

Yüklü fizikî bana en güvenli yer banka kasasi gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…