- 1 Kasım 2019
- 6.167
- 22.493
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #46.921
Torpido gozunde yuklu miktarda dolar saklayani da duydum. Hem de yillardir oyle yapiyormus...Benim arabanın bagajı pek bi kalabalık oluyor oraya bir yerlere mi koysam
Allah korumuş bari takilari diyorum ablacım.Esimin bir arkadasinin evine hirsiz girdi. Emekli insanlar, 5000 tl birikmislerini almislar. Onun hemen yaninda kizinin gelinlik altinlari varmis, parayi bulunca heyecandan gormemisler bile...Para kismetten cikmis, digerleri emanet Allah korumus...
Kostekler, adana burmalari, cumhuriyetler, doluymus. 5000 i gozleri gormedi...Sonra da kiz altin gununde bankaya goturup, altin hesabina koymus.Allah korumuş bari takilari diyorum ablacım.
anam en son yazdığım mesajdan sonra 10 sayfa ilerlemiş yetişmeye çalıştım ama yetişemedim yakalandım
Ne güzel olmuş cnmanam en son yazdığım mesajdan sonra 10 sayfa ilerlemiş yetişmeye çalıştım ama yetişemedim yakalandım
ayy iyiyim canımm sen nasılsınn?
kardeşimin bebişinin dişi çıktı diş pastası yaptı ona küçük bi kutlama tarzı bişi yaptık kendi aramızda ehehe güzel oldu ordan geldik şimdi malum çok uzak
yarında bebişin kıyafetlerini ütülicez inşallah
sende ne var ne yokk :)
burdada kötü görünüyor yarın hava valla dikkat et canımNe güzel olmuş cnm
Bende iyiyim çok şükür, yarin çarşıya çıkacaktım ama hava da yağmurlu görünüyo yarin için.
Evet canım:)burdada kötü görünüyor yarın hava valla dikkat et canım
4-12 vardiyasındamısın
Bizimkide ben mevlüt kıyafetini alıcam herseyi bitti onlar kaldı ben alırım dedim parasını vericem o zaman gerek yok zaten dolap muhabbetinde canımı sıktı aldırmadım inat degil mi şimdi ben kızıma bişeyler aldım kargoyu annemlere gönderdim siz aldınız dersiniz dedim annem kızdı millet ne yalanlar söylüyor kızıma harcandı tek maasla yazık degil mi size cocuguma bakıcan sen falan diyince yumuşadı.erkek anneleri neden böyle bizde sorun olsa yerin dibine sokarlar kendilerininkinde bile olsa kulp takılıyor.bizim ilkinden sonra millwte ne anlatmışsa dualı bal varmış köyden abla onu istetelim dio.çok tatlı kadındır art niyetle demiyor ama ayıp biz ilkini kaybedince çok büyük kavgalar ettik kredi kartı para konusu vs için birbirimizden sogumuştuk çocugu gözüm bile görmemiştiSizin torununuz çok şanslı maşallahBizim bebek o kadar zor oldu ki. 3. Tüp bebek tedavisinde oldu. Sıkıntı eşimdeydi ve annesi biliyordu, oğlumun bebeği olmayacak mı diye ağlıyormuş. Çok şükür bebeğimiz oldu. Eşim her ay annesine otomatik harçlık gönderdiği halde torununa hiç bir hediye almamış. Bir tane yelek örmüş, onun da düğmelerini bile dikmemiş, sen al da bir ara dik diyor bana Ya insan en kötü lcw dan bir takım falan alır.
Bence sakla banada ona hediye gelen battaniyeyi getirmiş içinds kart duruyor kim almışsa not yazmış torunu evlenince vercem sünnet sonuçtaBen saklasam mı
Biz kredi çektik dedimya ilk defa eşim dediki sakın bizde para oldugunu söyleme akıllanıyor mu ne demem dedimBu ay bazi odemeleri erken yapacagim...Piyasalari takipte olacagim. Kismetse 15 inde bir seyler alirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?