Esimin bir arkadasinin evine hirsiz girdi. Emekli insanlar, 5000 tl birikmislerini almislar. Onun hemen yaninda kizinin gelinlik altinlari varmis, parayi bulunca heyecandan gormemisler bile...Para kismetten cikmis, digerleri emanet Allah korumus...
Allah korumuş bari takilari diyorum ablacım.

sekerim00 gördüm seni altta
Görünmez mi sandin kendini

Naber kuzucum, iyi misin?
anam en son yazdığım mesajdan sonra 10 sayfa ilerlemiş yetişmeye çalıştım ama yetişemedim yakalandım
ayy iyiyim canımm sen nasılsınn?
kardeşimin bebişinin dişi çıktı diş pastası yaptı ona küçük bi kutlama tarzı bişi yaptık kendi aramızda ehehe güzel oldu ordan geldik şimdi malum çok uzak
yarında bebişin kıyafetlerini ütülicez inşallah
sende ne var ne yokk :)

Ne güzel olmuş cnm
Bende iyiyim çok şükür, yarin çarşıya çıkacaktım ama hava da yağmurlu görünüyo yarin için.

Bizimkide ben mevlüt kıyafetini alıcam herseyi bitti onlar kaldı ben alırım dedim parasını vericem o zaman gerek yok zaten dolap muhabbetinde canımı sıktı aldırmadım inat degil mi şimdi ben kızıma bişeyler aldım kargoyu annemlere gönderdim siz aldınız dersiniz dedim annem kızdı millet ne yalanlar söylüyor kızıma harcandı tek maasla yazık degil mi size cocuguma bakıcan sen falan diyince yumuşadı.erkek anneleri neden böyle bizde sorun olsa yerin dibine sokarlar kendilerininkinde bile olsa kulp takılıyor.bizim ilkinden sonra millwte ne anlatmışsa dualı bal varmış köyden abla onu istetelim dio.çok tatlı kadındır art niyetle demiyor ama ayıp biz ilkini kaybedince çok büyük kavgalar ettik kredi kartı para konusu vs için birbirimizden sogumuştuk çocugu gözüm bile görmemişti

Ben saklasam mı
Bence sakla banada ona hediye gelen battaniyeyi getirmiş içinds kart duruyor kim almışsa not yazmış torunu evlenince vercem sünnet sonuçtabirde nevresim takımı almış işin komik tarafı çarsafı yok çok masraf ettim size diyor yast7k kılıfı çok pahalıydı galiba

Bugün kızımın kıyafetlerini battaniye vs yıkadım ütüledim kendime 2 gecelik alıcam o minnoş seyleri ütülemek bile nasıl mutlu efiyor insanı.yavastan hastane cantamı hazırlıycam 7.aydan sonra bizimkilerin hep hazırdır biz park yatak almıştık kurduk gözüme büyük geldi annem beşik almıştı onu getircem bez stoklarımızı falanda annemlere götürcem her yer koli oldu belki bir dolap alırız sonra kordon bankası içinde anlaştık işlemleri yaptırcaz

Merhaba aranıza yeni katıldım dolar bozdurup altın mı alsam diye düşündüm sabah ama bilemedim çok yükselmiş gerçekten ayın 15 inde 278 e almıştım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…