- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #46.941
2020 altin yili olacak gibi gorunuyor. Kendi adima alabildigim kadar almaya devam edecegim. Devletlerin ve dunya baronlarinin altin rezevlerini arttirmasi bosa degilmis...Günaydın
Ne olacak bu altının hali
banka hesabını bozdurup fızıkı altına mı cevırıyosun sımdı anlamadım canımSabah sabah altını bozdurdum
İçime sinmedi bu fiziki altın durumundan dolayı en kisa zamanda parayı çeker fiziki altını alır uzun vadeli birikim yaparım yapacak birsey yok artık
gunaydın kızlar
gram 302 olmus bankada kuyumcuda 304 falandır ben şok
Altin 1 yilda bile kâr sağlıyor.gecen sene 16 ocakta 10 gram almısım not almıstım 224.5tan. doğum için almıstım, taksit yaptırdık bozmadık onu çok sukur 775 tl kar getırmıs
Evet abla altını bozdumbanka hesabını bozdurup fızıkı altına mı cevırıyosun sımdı anlamadım canım
ayy esımın arkadası da gecen hafta yukseldi diye bozdurmus guya al sat yapcaktı altın uctu gitti
15 gun once oglum da, ben de fiziki dovizden fiziki altina gectik. Dogru zamanda dogru hamle oldugunu dusunuyorum. Bankadaki doviz hesabimi kumbara gibi kullanacagim. Kusuratlarla alacagim. Su an hesapta sadece 15 $ var...50 $ uzerinde de almam artik...Günaydınnn
Bugün yine nöbetçiyim. Netten 66 dolar daha aldım. Bankada 351 dolar var. Onları bozdurup ata mı alsam acaba?
Maaşı alınca yükselmemiş olsa da gün için çeyreğimi alsam
Boruda patlak var kesin kahvemsim, sigorta ile görüşün bakalım mutlaka çözüm yolu bulunur tamirci bakar canim.kızlar çok canım sıkıldı.
banyonun tavanı şakır şakır akıyor, bitişigindeki odanın duvarı komple ıslak.
alt katımdaki dairede de durum aynı
sanırım çatıdaki su gideri borusu kırık ya da çatlak.
cuma günü hafif bir akıntı vardıi üst evin banyosundan sandık ama değil gibi duruyor.
yağmur evin içine yağıyor resmen.
üst kat sigortasını aramış, tamirci çağırmışlar
ne yaptıracaklar belli olsun
akşamki duruma göre ben de sigortamı arayacağım, inşallah parkelere kadar inmez su
binayı yapan müteahhite tek kuruşumu helal etmiyorum,
adama ulaşmak imkansız, remen vurkaç yaptı bizlere
iki senedir binanın derdi tasası bitmedi, burnundan gelsin, yiyemesin tek kuruşu
Baba kıyamıyor birtaraftan :)Altin borcu olanlarin Allah yardimcisi olsun.
Kizimin da var, neyseki bana.
Dolayisiyla ogluna...
Esim zaten okul taksidini sen yatirmayacak misin, kendisi odesin sildim borcunu de diyor.
Ben de gevsemesin, zorunlu tasarruf yapsin istiyorum.
Ev borclari 19 ay kaldi.
Sonrasinda her ay cumhuriyet yapamasa da, yarim altin yapsin diyorum.
15-20 ay daha sıksınlar dislerini.
Esim de ne zalim anasin diyor.
Bence degilim.
Ilerisi dedigimiz zaman, goz acip kapayana dek geliyor.
Gelecek geldiginde, gecmiste cekilen sıkıntılar unutulup gider.
Kuzumun altinlari da ellerine kâr kalir...
Cok sukur az kaldi.Baba kıyamıyor birtaraftan :)
Ne güzelki sizden destek almış.
Az kalmış ev borcu bitmiş sayılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?