Elimde 1600 fiziki bankada 351 dolarim var. Altına geçsem iyi olur değil mi
Siz tam zamanında yapmişsınız doğru hamleyi

Elimde 1600 fiziki bankada 351 dolarim var. Altına geçsem iyi olur değil mi
Siz tam zamanında yapmişsınız doğru hamleyi
Benim ongorum altin 7-8 ay daha bazen sert, bazen yumusak yukselisler yapar. Sonra dolar yukselir, altin baskilanir once bir miktar duser, sonra stabil kalir. Yasayip gorecegiz.
Aslinda dunyada dolar yukselmiyor, basilan dolarlar ulkemize girmedigi icin, bizde yukseliyor, az olan her zaman kiymetli olur.
Altinim oldugu halde bu gidisattan hic mutlu degilim. Paramiz eriyor, alim gucu dusuyor.
Bizim yapmaya calistigimiz, elimizdekini korumak...
Tabi ki bunlar sadece ongoru, ters kose olmak da var.
O yuzden herkes kendi arastirsin, icine sineni yapsin.

Al-sat da yapmam. Bu sene al-yatci oldum. Elimdekini koruyayim kâfi....

Daha dogru karar verebilmek icin TL-gram fiyati degil, ons takip edin, gecmis grafikleri inceleyin...
Fiziki altınım daha çok aslında. Biraz da dolar yapayım dedim.
Sadece fikir almak istemiştim. Sen bize göre daha tecrubelisin

İtiraf edeyim
Çil çil atalarım var. Ara sıra sayıyorum hoşuma gidiyor

Alt katimdaki komsularimiz tek cocuklu, gencecik bir cift. Yine bizim binanin en ust katini almislar, dun tasindilar...
Onlar adina cok sevindim, 1500 tl kiralari vardi, 5 yillik kiracilardi.
Kendi adimiza uzuldum, daire bos kaldi, bugun hissettik, yerler sogudu.
Insallah bir an once dolar.
Sahibi de tok satici, 1750 ye veririm diyormus.

Kirli sepeti, Sandıklı çatal bıçak takımlarının çekmece altı, yastığın içi, davlumbazı bacayla arasındaki boru da benim duyduklarım
Kayınvalidem seneler önce çeyreği fırına saklamıştı kayınbabam da fırındaki poşetleri düzenlerken çeyreği de çöpe atmıştı

Ayyyyyy bende istiyorum şimdiden paramı biriktireyim kiracıyım yerim yok evim olursa inşallahhh alacam
Esya kalabalikligini hic sevmem ama hayati kolaylastiracak her seyi severim.
Yeni evlenecek olanlara hep diyorum, bosverin iviri ziviri, elinize alacak kadar olsun yeter, kurutma makinesi alin...

Kayınvalidem seneler önce çeyreği fırına saklamıştı kayınbabam da fırındaki poşetleri düzenlerken çeyreği de çöpe atmıştı
Benim yakin akrabam da, pamuk yastigin icine koymus. Yillar sonra da fazlaliklari elden cikarirken, unutup atmis... Kotu olmus yaa, kolay mi yapiliyor...

Hahahhahhhh kızlar ben küçükken babam sürekli para altın dolar filan biriktirmiş garddolabın altına saklıyormuş annemin de haberi yok ev filan alırsak peşinat olsun diye bir gün annem dolabın altını çekti süpürüyor bişey takıldı çekmiyor süpürge zorla çıkardık baktıkkkkkk ayyyyyyyyy ne görelim çeyrekler mi tam altın mı dolar mı para mı ne ararsan var annem ve ablalarım saya saya zor bitirdik

Tabii akşamına da babama şaka yaptık bugün temizlik yaptık bir sürü çöp attık filan diye babam da çaktırmadan yatak odasına koştu gelmişşşş bize bakıyor biz gülünce anladı rabi

Ne kadar yüksekmiş kirasi 1750 tl maşallah.
Ev almasi isabet olmuş 500 daha ekler kredisini öder.

Hahahhahhhh kızlar ben küçükken babam sürekli para altın dolar filan biriktirmiş garddolabın altına saklıyormuş annemin de haberi yok ev filan alırsak peşinat olsun diye bir gün annem dolabın altını çekti süpürüyor bişey takıldı çekmiyor süpürge zorla çıkardık baktıkkkkkk ayyyyyyyyy ne görelim çeyrekler mi tam altın mı dolar mı para mı ne ararsan var annem ve ablalarım saya saya zor bitirdik

Tabii akşamına da babama şaka yaptık bugün temizlik yaptık bir sürü çöp attık filan diye babam da çaktırmadan yatak odasına koştu gelmişşşş bize bakıyor biz gülünce anladı rabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…