- 1 Kasım 2019
- 6.167
- 22.493
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #46.961
Elimde 1600 fiziki bankada 351 dolarim var. Altına geçsem iyi olur değil mi15 gun once oglum da, ben de fiziki dovizden fiziki altina gectik. Dogru zamanda dogru hamle oldugunu dusunuyorum. Bankadaki doviz hesabimi kumbara gibi kullanacagim. Kusuratlarla alacagim. Su an hesapta sadece 15 $ var...50 $ uzerinde de almam artik...
Benim ongorum altin 7-8 ay daha bazen sert, bazen yumusak yukselisler yapar. Sonra dolar yukselir, altin baskilanir once bir miktar duser, sonra stabil kalir. Yasayip gorecegiz.Elimde 1600 fiziki bankada 351 dolarim var. Altına geçsem iyi olur değil mi
Siz tam zamanında yapmişsınız doğru hamleyi
Daha dogru karar verebilmek icin TL-gram fiyati degil, ons takip edin, gecmis grafikleri inceleyin...Elimde 1600 fiziki bankada 351 dolarim var. Altına geçsem iyi olur değil mi
Siz tam zamanında yapmişsınız doğru hamleyi
Fiziki altınım daha çok aslında. Biraz da dolar yapayım dedim.Daha dogru karar verebilmek icin TL-gram fiyati degil, ons takip edin, gecmis grafikleri inceleyin...
Canım ihale ne oldu inşallahhhhhhhhhhh size çıkmıştırGram olarak atmden çekilebilen banka hangisi ☺
geldi çok şükür turtişim bugünleri gösterene :)Evet canım:)
Ütü vakti geldi demek ne güzel
Ayyyyyy bende istiyorum şimdiden paramı biriktireyim kiracıyım yerim yok evim olursa inşallahhh alacamBosverin cam balkonu, kurutma makinesi alin...Yika, kurut, sicak sicak katla.
Kayınvalidem seneler önce çeyreği fırına saklamıştı kayınbabam da fırındaki poşetleri düzenlerken çeyreği de çöpe atmıştıKirli sepeti, Sandıklı çatal bıçak takımlarının çekmece altı, yastığın içi, davlumbazı bacayla arasındaki boru da benim duyduklarım
Esya kalabalikligini hic sevmem ama hayati kolaylastiracak her seyi severim.Ayyyyyy bende istiyorum şimdiden paramı biriktireyim kiracıyım yerim yok evim olursa inşallahhh alacam
Benim yakin akrabam da, pamuk yastigin icine koymus. Yillar sonra da fazlaliklari elden cikarirken, unutup atmis...Kayınvalidem seneler önce çeyreği fırına saklamıştı kayınbabam da fırındaki poşetleri düzenlerken çeyreği de çöpe atmıştı
Ne kadar yüksekmiş kirasi 1750 tl maşallah.Alt katimdaki komsularimiz tek cocuklu, gencecik bir cift. Yine bizim binanin en ust katini almislar, dun tasindilar...
Onlar adina cok sevindim, 1500 tl kiralari vardi, 5 yillik kiracilardi.
Kendi adimiza uzuldum, daire bos kaldi, bugun hissettik, yerler sogudu.
Insallah bir an once dolar.
Sahibi de tok satici, 1750 ye veririm diyormus.
Benimkinin faturaya yansimasi 20 tl idi...ay valla siz böyle yazarken çok özeniyorum kurutma makinesine
faturaya etkisi ne oluyor kullanan kızlar ?
taksitle alınabilir ama nereye koycaz bizde o var makinenin üstü dolap
Gercekten cok yuksek, Allah herkese kendi evini nasip etsin...Ne kadar yüksekmiş kirasi 1750 tl maşallah.
Ev almasi isabet olmuş 500 daha ekler kredisini öder.
Âmin ablacım amin..Gercekten cok yuksek, Allah herkese kendi evini nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?