Abla maşallah bankanın karşılayamayacağı kadar yüklü bir miktar mı, ben minik birikimcileriz sanıyorum topiktekileri
Karşılar tatlım da gene de bugün olmaz yarın demesin diye en azından 2.5 - 3 saat öncesi usuldendir haber bıraktım
Yoksa banka için 40000 tl nedir ki

Sonuc netlesti kizlar olumsuz
Hic Olumluya yaklasmamis hatta dalga gecmisler hem yetki yok hem bir tuhaflik var hemde olumluymus gibi konusuyor cok cok uzgunum 1 haftadir mutluydum esim mutluydu hemde uzun zamandir olmadigim kadar unuttugum bir mutluluktu bi daha ne zmn gunes dogar nasil mutlu olurum bilmiyorum

hakkınız da hayırlısı olsun canım her şerde bir hayr vardır.Belki olmaması sizin için daha hayırlıdır.Rabbim bir kapıyı kapatırken diğerini açar.

üzülme cnım ya esının hiç gelme durumu yokmu yada bi süre izin alsan vakit gecırsenız bunaldın

Olanda bir hayır olmayanda bin hayır aramalı. Allah çok daha güzel kapılar açar inşallah.

Mutlaka uzulursunuz, uzuleceksiniz. Biz ne desek boyle olacak. Icinizi ferahlatacak seyler dusunmeye calisin, olmaz mi? ❤

E Esila09 her serde bir hayır vardır diye olumlu dusunmeye çalış.
Yanlış anlamazsan eger
Senin mevcut işinden farkli bir iş yapma durumun yok mu,
Eğitimin, mesleğin uygun olan işlere baksan nasıl olur.
Seni tanıdığımdan beridir eşinle farkli yerlerdesin, yaşaman gereken pek çok şeyi kaçırıyorsun gibi geliyor bana.
Ben eşim iş seyahatine gittiğinde bile özlüyorum, vaktin çabucak geçmesini bekliyorum ki biz 9 yıldır evliyiz. Sen daha yeni evlisin, aynı hayatı paylaşmak için yapabileceğiniz değişiklikler olamaz mı. Bir dusunsen mi acaba.
Belki şimdiki kadar gelirin olmaz ama eşinle aynı sofrada yemek yersiniz, akşam evinize gittiginizde bir film açar ama sohbete dalar filmi unutursunuz, hergun sarilirsiniz, birlikte gülersiniz
kizarsiniz, tartışırsiniz, gibi gibi
Lütfen yanlış anlama, ben kendimi senin yerine koyarak dusunmeye çalışıyorum, ama yapamiyorum.
gerçekten uzak mesafe ilişkiler çok zor, çok güçlü duruyorsun.
Ama artık kavuşun istiyorum.
Ne olur kırılma bana, normalde kesinlikle kimsenin özel hayatına yorum yapmam ama sana içimden geldi

K kahvemsi mutluluk birakamam sanirim cunku annemde birakmis ve sonra hayati cok farkli noktalara gitmis dolayisiyla bizim hayatimizda
Onu bilincaltinda cozemem
Bizim icin son sans buydu
Benim yasadigim yere gelmesi de cozmeyecek
2 gun izin olmayacak
Ailesi surekli duygu somurusu yapacak esim gitmek isteyecek
Cogunlukla haftaici izin olacak
Gelir en iyi ihtimalle 3te 1ine dusecek.
Bizim icin son sansti oda bitti
Baska bir sorunumuz olmamasina ragmen ayriliriz diye dusunuyorum
Esim ztn buraya gelsede alisamaz ben orada olsaydim ozgurlesecektik
Baska bir iste olmaz devlet dairesinden ozel sektore gecemem.
Su an kendime cok kiziyorum keske aramasaydim en azindan umudum bitmezdi

Ztn yeni evlilik isi yasamadan bitti
Durdugu yerde esyalarim bile eskidi
3.5 sene yeni evlilikmi sayilir

Ztn yeni evlilik isi yasamadan bitti
Durdugu yerde esyalarim bile eskidi
3.5 sene yeni evlilikmi sayilir
Esila canım mesele tam olarak nedir bilmiyorum ama anlayabildiğim kadarıyla en kısa zamanda eşinle birarada olmanız dileğiyle

Turta bereketli olsun paran o zaman. Yarın açtırıcam bende.
Perşembe hastaneye gidicez oğlum için hayır haber alırıx inş. Dünya gözde bir dr vardı ayrılmış eski dr a götürücem yine mecbur güvenemiyorum nedense.

Esila hakkında hayırlısı olsun. Demek ki böylesi hayırlıymış diyip içini ferahlat biz kapalı kapılar ardını bilmiyoruz ki bizi ne bekliyor. İyi olacağını düşündüğümüz şeyler belki de çok kötü.

Kardelen hoşgeldin canım nickini bir yerlerden hatırlıyor gibiyim .

Kızlar eşimin maaşı yatmış biz şok kuşa dönmüş o 800 tl nerede belli değil. Eşim iş yerine baya söylendi. Üstelik zamdan da haberimiz yok. Kış çok çetin geçiyor

E Esila09 canım çok hassas bir durum, ben susayım en iyisi.
Rabbbim içine huzur ve ferahlık versin, hakkınızda en hayırlısı olsun

Sorun ztn tamda gordugun gibi aile olamayisimiz
Ben gerektigi kadar yakin degilim farkindayim
Ona daha fazla haksizlik yapmamak mesele
Tablo tamda gordugun gibi.
Ama bu noktaya beni o getirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…