- 11 Haziran 2008
- 4.689
- 6.744
- 658
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #47.121
Karşılar tatlım da gene de bugün olmaz yarın demesin diye en azından 2.5 - 3 saat öncesi usuldendir haber bıraktımAbla maşallah bankanın karşılayamayacağı kadar yüklü bir miktar mı, ben minik birikimcileriz sanıyorum topiktekileri
Anladım, Allah bereket versin, artık çil çil cumhuriyetlerin olsunKarşılar tatlım da gene de bugün olmaz yarın demesin diye en azından 2.5 - 3 saat öncesi usuldendir haber bıraktım
Yoksa banka için 40000 tl nedir ki
Allah razı olsun canımAnladım, Allah bereket versin, artık çil çil cumhuriyetlerin olsun
hakkınız da hayırlısı olsun canım her şerde bir hayr vardır.Belki olmaması sizin için daha hayırlıdır.Rabbim bir kapıyı kapatırken diğerini açar.Sonuc netlesti kizlar olumsuz
Hic Olumluya yaklasmamis hatta dalga gecmisler hem yetki yok hem bir tuhaflik var hemde olumluymus gibi konusuyor cok cok uzgunum 1 haftadir mutluydum esim mutluydu hemde uzun zamandir olmadigim kadar unuttugum bir mutluluktu bi daha ne zmn gunes dogar nasil mutlu olurum bilmiyorum
üzülme cnım ya esının hiç gelme durumu yokmu yada bi süre izin alsan vakit gecırsenız bunaldınSonuc netlesti kizlar olumsuz
Hic Olumluya yaklasmamis hatta dalga gecmisler hem yetki yok hem bir tuhaflik var hemde olumluymus gibi konusuyor cok cok uzgunum 1 haftadir mutluydum esim mutluydu hemde uzun zamandir olmadigim kadar unuttugum bir mutluluktu bi daha ne zmn gunes dogar nasil mutlu olurum bilmiyorum
Olanda bir hayır olmayanda bin hayır aramalı. Allah çok daha güzel kapılar açar inşallah.Sonuc netlesti kizlar olumsuz
Mutlaka uzulursunuz, uzuleceksiniz. Biz ne desek boyle olacak. Icinizi ferahlatacak seyler dusunmeye calisin, olmaz mi? ❤Sonuc netlesti kizlar olumsuz
Esila canım mesele tam olarak nedir bilmiyorum ama anlayabildiğim kadarıyla en kısa zamanda eşinle birarada olmanız dileğiyleZtn yeni evlilik isi yasamadan bitti
Durdugu yerde esyalarim bile eskidi
3.5 sene yeni evlilikmi sayilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?