- 6 Ağustos 2010
- 40.511
- 72.499
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #47.101
Üzüldüm ablacımHayirli gunler hanimlar...
Pazar gunu davlumbazimiz bozuldu, oncesinde de islik sesi gibi bir ses cikariyordu.
Beyaz esyanin omru artik 6-7 yil demislerdi, sanirim dogru. Halay basina davlumbaz gecti, digerleri insaallah daha uzun omurlu olur.
Servis bekliyorum...
Büyüklerimiz hemen hemen aynı yaştaBüyük oğlum ağustosta 13 yaşında artik, küçük 7.
Büyük oğlum hesabını çok iyi bilir, mutlaka kumbara birikimine günlük harçlığından ekler:)
Ben çocukken onun gibi değildim hatta belli yaşa kadar. 30umdan sonra kazandim bu alışkanlığı.
Merhaba Pandora.Hoşgeldin kardelen. Kitap topiğinde de vardın değil mi ?
Siparis verildi, ellerine gecince sokup gotureceklermis. Bana kalsa daha eski model 0 alirdim. Onlar bayiide 750 civari, internette cok daha uygun. Esim davlumbazla ocak goruntu olarak tamamliyor birbirini, tamir ettirelim dedi. Kendi bilir artik...Üzüldüm ablacım
İnşaallah kısa sürede çözüme kavuşur
Hanımlar fiziksel dolar almak istesem döviz bürosundan, kaç dolarlık banknotlar mevcut?
hoşgeldiniz aramızaMerhaba Pandora.
Evet kitap topiğinde de vardım.
Ordan beri biliyorum seni. Bebeğinde hayırlı olsun, güle güle büyüt inşallah.
Hoşbuldum, teşekkür ederim.hoşgeldiniz aramıza
Bereketli olsun birikimlerinizMerhabakaramelli_turta , hoşbuldum.
Uzun zamandır takip ediyorum sizleri.
Sayenizde geçen yıl bir birikim yaptım, kendi çapımda tabi.
3,5 yıldır evliyim. Kamuda çalışıyorum. Çocuk yok, tedavi aşamasındayız.
Her ay bir çeyrek almaya çalışıyorum maaşım yatar yatmaz. Ayrıca kumbaram var, ordan çıkanlarla da her ay gram alıyorum.
Dün bu ayın ilk çeyreği aldım, bereketli olur inşallah.
Ay ne kadar sevinmiştir minikSüperkumbaraya ben de başlayacağım, bir kavanoz falan bir şey ayarlayayım da.
Geçen kuzenime gittik, 4 yaşında kızı var. Odasında küçük tüp vardı, ben bayağı tüp sandım, meğerse kumbaraymış. Minik geldi dedi ki abla bak paralarıma. İçini epey doldurmuş zor kaldırıyor. Aaa dedim sen zengin olmuşsunİçine ben de tüm bozuklarımı attım, çok sevindi.
Herkesin para karakteri ayni olmuyor maalesef kardeş bile olsalar.Benim de oglum ablasina gore, hep hesabini bilen bir cocuk oldu.
Kizimda da zaman ve para kavrami gec oturdu.
Oglum kucukken kagit paralarini biriktirir, bir de utuleyip cuzdanina koyardi. Bozukluklar da birikince bana verir, kucuk altin aldirirdi. Ha sonra onu bozdurup, durumu iyi olmayan arkadaslarina evde veya kebapcida ziyafet cekerdi o baska...
Kizim da anne olunca evlendikten sonra parasinin kiymetini bildi. Ama ikisinin de eli aciktir. Ozellikle insan doyurmayi, ihtiyaci olanin ihtiyacini karsilamayi severler.
Bencil degiller cok sukur...
Ah çocuklarBüyüklerimiz hemen hemen aynı yaşta
Benim kızıma günde ne kadar versem hepsini harcar ben her zaman diyorum kızım hiç değilse günde 1 tl koyabilirsin Kumbarana diye,,,,,
Aman napacam orda kalacak öylece diyor,,,,
Bazen oyle oluyor...Günaydın güne harcama ile başladık kapının kilidi kırılmıştı 250 tl verdim değiştirecekler,,,,,, çok fazla yağmur yağıyor Pazar’a gitmem lazım ama bu yağmurda imkansız evde de hiç birler yokkkk
Hoşgeldin canımHoşbuldum, teşekkür ederim.
Teşekkür ederim canımMerhaba Pandora.
Evet kitap topiğinde de vardım.
Ordan beri biliyorum seni. Bebeğinde hayırlı olsun, güle güle büyüt inşallah.
Kaçıncı kattasiniz abla?Alt katimizin bosalmasi 3.gunde daha bir hissettirdi. Salonda gunduz tek, aksamlari 2 petek yakarken, bugun ucunu birden yaktim. Faturaya da elbet yansiyacak.
Buna ragmen isi iyiyken, alttan soguk ufluyor, ayaklarim usudu, bir de patik giydim...
Ev sahibi insafa gelir de, kirayi 1750 demez de, tez zamanda yeni komsularimiz gelir insaallah...
Eski komsum da ust katin soguk oldugunu soyledi sabah...
Kuzeye bakiyor daire.
Bizim dogu ve guney cephesi. Gunesi gorur gormez, kombiyi kapatsak da oluyor.
BEREKETLİ OLSUN CANIMKızlar öğlen bankaya haber bıraktım öğleden sonra para ayarlamaları için ve paranın hepsiyle fiziki altın aldım
OYYY MAŞALLAH ALLAH BEREKET VERSİN GÜZEL GÜNLERDE HARCARSINIZ İNŞALLAHBugün oğlanların paralarını da altına yatırdım
Büyük oğlan teknoloji düşkünü o nedenle anca 1 cumhuriyet altını oldu.
Küçük oğlan biraz daha tutumlu 6 tane Cumhuriyet altını oldu bugün
HOŞGELDİN CANIMMerhabakaramelli_turta , hoşbuldum.
Uzun zamandır takip ediyorum sizleri.
Sayenizde geçen yıl bir birikim yaptım, kendi çapımda tabi.
3,5 yıldır evliyim. Kamuda çalışıyorum. Çocuk yok, tedavi aşamasındayız.
Her ay bir çeyrek almaya çalışıyorum maaşım yatar yatmaz. Ayrıca kumbaram var, ordan çıkanlarla da her ay gram alıyorum.
Dün bu ayın ilk çeyreği aldım, bereketli olur inşallah.
MAŞALLAH ALLAH DAHA DA ÇOK VERSİN KUZUMMerhabalar
Dün altın alırken bankadan aldığım paralardan herhangibir problem olup olmadığını sormak için kuyumcuya gittim teneffüste
Çünkü bir zaman bankadan yüklü para çektiğimde bana kenarı olmayan 200 tl yi vermişlerdi faketmiştim ve kabul etmemiştim
Dün işim çok aceleydi hava yağışlı ve ikindi vakti kaçmasın diye acele etmem gerekliydi
Ne bankada paraları gözden geçirecek ne de sarrafta diğer müşterilerin yanında bu konuyu açabilecek durumda değildim
O nedenle içime bir vesvese düştü ve gittim sordum
(Sanki para kenarı yırtık eksik gibi )
Yok hocam dedi para sayma makinamız sahte yırtık katlı vb gibi paraları tespit ediyor
Ve bana bir 100 lük gösterdi birkaç yerinden eksik bunlar bile geçiyor
Biz bunları bankadan değişimini yapıyoruz bir sorun yok dedi
Gittiğimde de 50 euroyu bozdurdum
Üzerine de para ekleyip 1 tane Cumhuriyet altını aldım
3.kat. Alt kat yanarken corapla bile terledigim olurdu.Kaçıncı kattasiniz abla?
Ben patiksiz gezemiyorum evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?