Üzüldüm ablacım
İnşaallah kısa sürede çözüme kavuşur

Büyüklerimiz hemen hemen aynı yaşta

Benim kızıma günde ne kadar versem hepsini harcar ben her zaman diyorum kızım hiç değilse günde 1 tl koyabilirsin Kumbarana diye,,,,,
Aman napacam orda kalacak öylece diyor,,,,

Üzüldüm ablacım
İnşaallah kısa sürede çözüme kavuşur
Siparis verildi, ellerine gecince sokup gotureceklermis. Bana kalsa daha eski model 0 alirdim. Onlar bayiide 750 civari, internette cok daha uygun. Esim davlumbazla ocak goruntu olarak tamamliyor birbirini, tamir ettirelim dedi. Kendi bilir artik...

Bereketli olsun birikimleriniz
Bizde sizin tecrübelerinizden faydalanalim aramiza katılın
Ocak ayi birikim listemize ekliyorum o zaman ceyreginizi.
Ay ne kadar sevinmiştir minik
Benim çocuklar haftaiçi annemde ya ,buyuk oglum orada kumbarasi olmadığını bu yüzden biriktirdiklerini hep cüzdanında taşıdığını söyledi kuzum benim. Gel dedim oğlum sana bir kumbara bulalim annemin mutfağından küçük boy bir peynir kutusu buldum verdim
Herkesin para karakteri ayni olmuyor maalesef kardeş bile olsalar.
Benim çocuklarım da paylaşmayı çok sever.
Ah çocuklar

Alt katimizin bosalmasi 3.gunde daha bir hissettirdi. Salonda gunduz tek, aksamlari 2 petek yakarken, bugun ucunu birden yaktim. Faturaya da elbet yansiyacak.
Buna ragmen isi iyiyken, alttan soguk ufluyor, ayaklarim usudu, bir de patik giydim...
Ev sahibi insafa gelir, kirayi 1750 demez de, tez zamanda yeni komsularimiz gelir insaallah...
Eski komsum da ust katin soguk oldugunu soyledi sabah...
Kuzeye bakiyor daire.

Bizim dogu ve guney cephesi. Gunesi gorur gormez, kombiyi kapatsak da oluyor.

Kaçıncı kattasiniz abla?
Ben patiksiz gezemiyorum evde

Merhabalar
Dün altın alırken bankadan aldığım paralardan herhangibir problem olup olmadığını sormak için kuyumcuya gittim teneffüste
Çünkü bir zaman bankadan yüklü para çektiğimde bana kenarı olmayan 200 tl yi vermişlerdi faketmiştim ve kabul etmemiştim
Dün işim çok aceleydi hava yağışlı ve ikindi vakti kaçmasın diye acele etmem gerekliydi
Ne bankada paraları gözden geçirecek ne de sarrafta diğer müşterilerin yanında bu konuyu açabilecek durumda değildim
O nedenle içime bir vesvese düştü ve gittim sordum
(Sanki para kenarı yırtık eksik gibi )
Yok hocam dedi para sayma makinamız sahte yırtık katlı vb gibi paraları tespit ediyor
Ve bana bir 100 lük gösterdi birkaç yerinden eksik bunlar bile geçiyor
Biz bunları bankadan değişimini yapıyoruz bir sorun yok dedi

Gittiğimde de 50 euroyu bozdurdum
Üzerine de para ekleyip 1 tane Cumhuriyet altını aldım

Kızlar öğlen bankaya haber bıraktım öğleden sonra para ayarlamaları için ve paranın hepsiyle fiziki altın aldım
BEREKETLİ OLSUN CANIM
OYYY MAŞALLAH ALLAH BEREKET VERSİN GÜZEL GÜNLERDE HARCARSINIZ İNŞALLAH
HOŞGELDİN CANIM
MAŞALLAH ALLAH DAHA DA ÇOK VERSİN KUZUM

merhaba arkadaşlar...
kumbara işine ben de başladım, 50,100,5,10 ne bulursam atıyorum... :)

bu aralar hesapta olmayan, yüklü sürpriz ödemeler çıkabilir... birikim şart... :)

bu aralar, altın, platin vs al-sat işine de başladım, kısa bir aradan sonra.... :) ve fiziki altın birikimine de ağırlık vermek istiyorum bu yıl, çil çil altınlar hiç fena olmaz... :))

burada her hal ve şartta pes etmeyen, güçlü kadınları gördükçe, biz kadınların her şeyin üstesinden gelebileceğine olan inancım bir kat daha artıyor... :)
Rabbim sağlık versin, gerisi her şekilde hallolur inşallah... :)

Dun yemek yapasim yoktu, bugun de bir kac gunluk yemek yapasim geldi.
Sabahtan etli kuru fasulye koydum, pisti.
Pirincimi de islattim.
Anacigim ogle yemegi yiyor. Isini bitirince patlican musakka ve orman kebabi yapacagim insaallah.
Hafta sonuna kadar ana yemek derdim olmaz.
Elim agrimasa dondurucu icin mayali bir seyler de yapardim ama, maalesef sinir sıkısması bu aralarda cok zorluyor.
Emanetlerin kiymetini bilin hanimlar.
Ben hic bilemedim, kim rica etse hamur isi yaptim, evi iki gunde bir kaldirip temizledim. Anneme ayri, kayinvalideme ayri kostum durdum. Gittigim her yerde kendime is cikardim. Herkul musun kadin sen! Simdi de cekiyorum. Ben ettim siz etmeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…