Esila canım mesele tam olarak nedir bilmiyorum ama anlayabildiğim kadarıyla en kısa zamanda eşinle birarada olmanız dileğiyle

15 temmuz senesi evlendik tayinler durduruldu ztn kacar gibi olurdu bende istemedim oyle boyle evlendik
Hala bir araya gelmedik
Artik gelirmiyiz bilmiyorum son sansimizdi
Esimin yasadigim sehre gelmesi cozum degil
Oyle iste

Ztn yeni evlilik isi yasamadan bitti
Durdugu yerde esyalarim bile eskidi
3.5 sene yeni evlilikmi sayilir
3.5 yıl ne ki daha çok yenisiniz. Benim yıllardır evli olup farklı şehirlerde olan ancak tayin durumları olmadığı için bir çatıya gelemeyen tanıdıklarım var. Lütfen umutsuz olma Allah bir kapıyı kapatır ötekisini açar.

Berektli olsun canım

Bizim bir yerde buyuk yanlislarimiz var sirken..
Hic birseye degilde o mutluluguma kiyamiyorum esimde cok mutlu gelmisti
En son ne zmn oyle mutlu olabildim hatirlamiyorum cok geride kalmis
Zaman sayi olarak 3.5 yil ama cok sey goturmus..
Yagmurun altinda agladim bu gece...
Dilimde bir sarki..
Aldirmam hic yagmurlara benim guzel hatalarim var...
Gecer elbet ama deldi geciyor..

Sizinle beraber başladığımiz kumbarama fazla param vardı, bugün üstüne de biraz ekleyip gram altın aldım.
Kumbara işini beceremiyorum dedim size
Para TL olunca sanki gidecek, azalacak gibi hissediyorum hep
Ne yalan söyleyeyim canım çok iyi yapmışsın

Canım lütfen üzülme her şerde vardır bir hayır diyelim rabbimize sığınalım

Bugün akşam menümde

Tavuk sote (soğanlı domatesli biberli )
Makarna
Yoğurt
İçecek
Muzlu Puding

Vardı

Yarına artan sotenin yanına pilav ya da patates kızartması yaparım oğlan için

Kendime tost çay düşünüyorum

Akşama da annemi ve komşusu ve komşusunun kızını davet ettim .

Ocak 15 te 5101 tl hesaba yatacak para
Faturalar toplamına 800 tl diyorum
500 tl de gün parası
658 tl de kk

Böylelikle gelir 5101 tl Gider 1958 tl

Kalan 3143 tl bu paradan 1 adet Cumhuriyet altını alıp gerisini harçlık olarak ayırmayı düşünüyorum.

Artık hedef nasip olursa 2020 yılı içerisinde 20 21 cumhuriyet altını ya da o değerde birikim yapmak

Maaşa 8 gün var ben bugün kuyumcuya gidince
Aralık faturalarından artan 289 tl yi ve harçlık olarak ayırdığım 1548 tlden yanımda olan 700 tl yi ve 50 euroyu birleştirip neye yeterse onu alırım diye düşünüyordum bugüne kadar
Bugün sarrafta bana 1 yarım altın vermesini istedim o da Cumhuriyet çıkardı bu sefer de dayanamadım tamam o olsun nasipte demek o varmış deyip onu aldım
Dünkü alışverişimde de arta kalan parayı bana verirken üzerine ekledim bir de 1 çeyrek olsun diye düşündüm.
Fiziki birikim işi bana hiç hesapta olmadık şekilde birikim yaptıracak gibi duruyor

bereketli olsun canım peşi gür olsun
cumhurıyet dedıgın 4ceyrek olan tam altından ne kadar fazla? kasa işini naptın

kızlar bılıyorsunuz aylardır bırıkım yok bızde oglusa gelen tl leri harcadım yerıne koymak ıstıyorum artık altına cevirip, toplam borcum 2820 tl bu ay1000 tl sini kenara atma nıyetındeyım. ama ayırdıgım harclıgımız bıterse bu bin tl nin içinden harcıyacagım karta bulasmamak ıcın.o yuzden alsammı bıse kararsız kaldım. alırsam da en uygun usd yada euro. cunku altın hesabı kullanmıyorum, fiziki alirsam da parcalı bozduramam atıyorum usd olunca 100t,100 tl bozabılırım,belkide hıc bozmam.

bereketli olsun canım peşi gür olsun
cumhurıyet dedıgın 4ceyrek olan tam altından ne kadar fazla? kasa işini naptın
Cumhuriyet 4 çeyreğe eşit
Kasa işi de sakat geldi bana
Sebebi şu kasaya ne konduğu bankanın bilgisi dahilinde değil
Bankada aksi bir durum olsa nasıl hak iddia edebileceğiz o zaman onu anlayamadım

Bilen biri varsa aydınlatabilir mi ?

Canım ben altında çeyrek de biriktirmeyi düşünüyorum bozdurmak zorunda kalsam küçük miktarlarda bozdurmuş olurum diye

Hakkiniz yok ztn aldiklari para ancak yer ve kapidaki guvenligin kirasi olabilir
Beni de sıkan o ama yuklu miktar olunca baska care yok

ıddıa edemıyorsun canım banka hesabına guvenımız gıbı yani. ultra guvenlıklı tabi kasanın oldugu yer. ama bankadan bsıe olursa onu bılmıyorum kameralı falan her yer. fakat yanındaki görevlı ne koydugunu görmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…