Hemen okul işlerimi hallettim ortalığı toparladım süpürdum sildim..Dün toz almıştım zaten
Kahvalti yı da yaptik simdi bulaşık makinesini çalıştıracağım.. Sonra elime ajandamı alıp haftalık planlamaları yapacagim..Ben isleri yaparken oglum ev çalışmasını tamamlamis

Sonra kendimize zaman ayırıp bir seyler yapariz

Ve nankor olmayan, vefali evlatlardan...

Uzun zaman sonra dışarıda güneşli parlak bir hava var ama tabiki cok soğuk.. Seviyorum pırıl pırıl havası olan günleri..Içim açılıyor..
Kis gunesine biz "esek donduran gunesi" deriz...Burada da piril piril gunesli ve bulutsuz bir hava var. Ama sogugu yerinde.
Ve salonun peteklerini kapadim, gunes oldugu gibi evin ve mutfak balkonunun icinde. Su an sera gibi, sicacik. Boyle de bir celiski...

Yarin sabah esim kahvalti icin cantik yaptiracak, kayinvalidem, kizim ve torunum da gelecek. Damadim yok...
Sali gunu temizlik olacak ama misafir misafirdir dedim, ustunden de olsa evi supurdum, toz aldim, banyoyu elden gecirdim, mutfagi ve balkonlari sildim.
Trafigi gozum alsaydi, merkeze carsi dolasmaya gidecektim, yok almadi...
Birazdan kiymami da kavurur, keyif yaparim.

Biz de eşek öldüren günü deriz abla

İyi akşamlar kızlar bugün sessiz kalmış burası

Hava güzeldi büyük kızım spora gitti küçüğümü de parka götürdüm dönüşte anneme gittik orda yemeğimizi çayımızı kahvemizi içtik kalktık

Dönüşte markete uğradık biraz alışveriş eve geldik malımmm çamaşırdrrrrrr hiçççç bitmiyorrr

Kızlar burarlar kilo aldım yine spora başlamayı düşünüyorum sizce neye başlamalıyım spor salonuna yazılacağım hangi programa katılsam acaba bilgisin olan paylaşabilir mi

Cok güzel canım güle güle kullan

ayy kızlar öyle yorucu bı gündü ki, belim kopuyor suanda. ögleden sonra oglusu annem baktı kv ye bıraktım onları, annemin eve gittik kardesımle kıyafetlerini baza altını falan ayarladık.aksama da babam geldi. yeni gitti.ona da sinirlendim gerçi.
çok şükür bugun bitti hayırlısıyla.

Iyi geceler bayanlar. Sizi uzun zamandir takip ediyorum. Hatta bir dönem yaziyordum ama sonra birikim duraksayinca yazmayi biraktim.Yine de firsat buldukca okuyorum ve baslayacagim gunu hayal ediyorum. Ögretmenim fakat su anda ucretsiz izindeyim.Yine de bundan sonrasinda elime gecenleri az az biriktiricem insaallah. Herkesin birikimi bol ve bereketli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…