- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #47.381
Ve nankor olmayan, vefali evlatlardan...çok üzüldüm ya suan gözlerim dolu dolu.
annecim de çoook lif örüp sattı geç saatlere kadar örerdi evimiz sobalı oldugundan odunlukta tutusturmak için ınce tahta kırardı ayagıyla simdi cıkıyor acısı ayaklarınınah annelik..
simdi cok sukur evınde dogalgaz var abdest alıslarımda hep dua edıyorum sana dıyor,Rabbim bugunumuzu aratmasın
Tabi ki guveniyorum, 6 aydir oyle devam ediyoruz...Ya abla okuyunca soyle düşündüm..
Sen kadına güveniyorsan dediği gun de gelsin hem senin işin görülsün hem bak ihtiyacı var sana duası yeter
Kis gunesine biz "esek donduran gunesi" deriz...Uzun zaman sonra dışarıda güneşli parlak bir hava var ama tabiki cok soğuk.. Seviyorum pırıl pırıl havası olan günleri..Içim açılıyor..
Biz de eşek öldüren günü deriz ablaKis gunesine biz "esek donduran gunesi" deriz...Burada da piril piril gunesli ve bulutsuz bir hava var. Ama sogugu yerinde.
Ve salonun peteklerini kapadim, gunes oldugu gibi evin ve mutfak balkonunun icinde. Su an sera gibi, sicacik. Boyle de bir celiski...
Bereketli olsun.20 tl yi kumbaraya şimdiden attım
Merhabalar...Iyi akşamlar kızlar
Özledim hepinizi
Takılarınızı güzel günlerde kullanın inş, çok beğendim,
Ocak ayı için de birikim bildiremiyorum henüz
Cok güzel canım güle güle kullanBu aldığım alyans ilk alyansima çok benziyor ilkinin taslar pırlantaydi, biraz daha hacimliydi.
Görür görmez bu dedim fiyatı yüksek olunca baska modelde baktım ama yok, aldım gitti
Kuyumcu taşları düşmez ama düşerse getirirsin yaptiririz dedi, daha hiç takmadım
Eş gelince takacak elime
Neler yaptın nerelerdeydin canım ozlettin.Iyi akşamlar kızlar
Özledim hepinizi
Takılarınızı güzel günlerde kullanın inş, çok beğendim,
Ocak ayı için de birikim bildiremiyorum henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?