- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #47.361
Eşime söyleyeyim hemenEnişteye masraf çıkarttımküpeleriyle birlikte 3600 lira, taşı swaroski.
Nasıl temiz kalplisinKahvemsi birsey soyliyimmi benim alyansimin neredeyse aynisi sadece ustu parlak gumus rengi
Ilk yazdiginda resmen icimden gecmisti su an sok oldum
Ben yillardir severek kullaniyorum taslari hic dusmedi. Gule gule kullan canim
Bizim de 15 yıl turtisCanım cokzarif gerçekten, güle güle kullan hiç çıkmasın parmağından
Benim alyansim eski hatta aksesuarda yüzük pek sevmem ama alyansimi hamilelikler hariç çıkarmadım, özel bir parça o bende eski bile olsa.
Birde eşimin aldığı kolye
17sene oldu manitaligimizla birlikte ,halâ mi aşıkım ben bu adama
Güle güle kullan canımCanım keşke karsilasa nerdeeee
Aslında benim niyetim kurutma makinasi için ayirmakti o parayı.
Ama eşim söylediğini unutma o para alyans için geldi, yoksa sigrota 48 saat olmadan para yatıracak görülmüş şey degil, git al hemen dedi.
Bu aralar alyansim olmamasına takmış durumda, çok zorda kalınca bozdurdugumuz için buruk bu konuda sanırım.
Ne yalan söyleyeyim hiç hevesim yoktu alyansa ama aldigimi tablada yüzlerce model içinde görünce heyecanlandım.
Çok içime sindi, eşimin de gönlü oldu.
çok üzüldüm ya suan gözlerim dolu dolu.Yardimci hanim, temizlik icin onumuzdeki sali gelecekmis.
Boynunda fitik, iki kolunda yirtiklar vardi, simdi de beli...
Calismak zorundayim, bir kac gun gecikmeli gelsem de lutfen beni idare edin diyor.
Kizin okulu bu yaz bitecek.
Ama o bacagini suruye suruye, yuzunun rengi acidan soldukca moralim bozuluyor.
Bazilari gelmesi gereken gunu oteledigi icin birakmis.
Calistirmak da uzuyor, artik gelme demek de...
Allah yardimcisi olsun, cok zor bir durum.
Cektikleri gunahlarina kefaret olsun, kiziyla gurur duyacagi gunleri de gorsun insaallah...
Bazilari da zor durumdayim deyip aglaniyor. El- ayak saglam, guc-kuvvet yerinde.
Oturdugu yerden el isi buluyorsun, bundan ne cikar ki diyor, begenmiyor.
Caycilik, cocuk bakma isi buluyorsun, saati cok, yapamam diyor.
Boylelerine de artik yorumsuz kaliyorum.
Nasıl temiz kalplisin
Amin insaallah.çok üzüldüm ya suan gözlerim dolu dolu.
annecim de çoook lif örüp sattı geç saatlere kadar örerdi evimiz sobalı oldugundan odunlukta tutusturmak için ınce tahta kırardı ayagıyla simdi cıkıyor acısı ayaklarınınah annelik..
simdi cok sukur evınde dogalgaz var abdest alıslarımda hep dua edıyorum sana dıyor,Rabbim bugunumuzu aratmasın
Evet cnm ya ben de hatırlarım yelek dantel orer satardı.. Hele kış tam kabus idi. Komut taşımalar soba derdi bitmezdi...Çok şükür geride kaldı o günleri..çok üzüldüm ya suan gözlerim dolu dolu.
annecim de çoook lif örüp sattı geç saatlere kadar örerdi evimiz sobalı oldugundan odunlukta tutusturmak için ınce tahta kırardı ayagıyla simdi cıkıyor acısı ayaklarınınah annelik..
simdi cok sukur evınde dogalgaz var abdest alıslarımda hep dua edıyorum sana dıyor,Rabbim bugunumuzu aratmasın
Ya abla okuyunca soyle düşündüm..Yardimci hanim, temizlik icin onumuzdeki sali gelecekmis.
Boynunda fitik, iki kolunda yirtiklar vardi, simdi de beli...
Calismak zorundayim, bir kac gun gecikmeli gelsem de lutfen beni idare edin diyor.
Kizin okulu bu yaz bitecek.
Ama o bacagini suruye suruye, yuzunun rengi acidan soldukca moralim bozuluyor.
Bazilari gelmesi gereken gunu oteledigi icin birakmis.
Calistirmak da uzuyor, artik gelme demek de...
Allah yardimcisi olsun, cok zor bir durum.
Cektikleri gunahlarina kefaret olsun, kiziyla gurur duyacagi gunleri de gorsun insaallah...
Bazilari da zor durumdayim deyip aglaniyor. El- ayak saglam, guc-kuvvet yerinde.
Oturdugu yerden el isi buluyorsun, bundan ne cikar ki diyor, begenmiyor.
Caycilik, cocuk bakma isi buluyorsun, saati cok, yapamam diyor.
Boylelerine de artik yorumsuz kaliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?