Bugünün gündemi baya yoğun

Koltuk takımlarımı halı ve yolluklarımı aldığım yer bana tv ünitesi hediye etmişti ama malzeme yetmediği için çekmece kapaklarını beyaz yapmışlardı malzeme gelince yaparız demişlerdi bugün o iş var.

Akşama misafir var sanırım ev görmeye gelecek

Sabah erkenden kalktım makinaya çamaşır koydum
Birazdan kahvaltı yaparım
Evi süpürürüm.
Lavabolar balkon filan elden geçer

Akşam yemeği olarak
Bugün kalan köfte var onu teflonda hiç yağsız kızartırım
Karnıbahar kızartması
Patates kızartması
Ayran
Turşu

Günaydın Kızlar çok şükür guzel uyumuşum.. Şimdi sakin bir şekil de okul karne işlerimi halledeyim...Ardından kahvalti faslı başlar..
Sonrasında ev isleri..

kronikuykucu ben de ara sıra alyans takıyorum unuturum bazen okulda zor oluyor çocukların ellerini tutarak etkinlik vs yaptırırken..

K kahvemsi mutluluk güle güle kullan ..Hemen seti de aldir

Bu aldığım alyans ilk alyansima çok benziyor ilkinin taslar pırlantaydi, biraz daha hacimliydi.
Görür görmez bu dedim fiyatı yüksek olunca baska modelde baktım ama yok, aldım gitti
Kuyumcu taşları düşmez ama düşerse getirirsin yaptiririz dedi, daha hiç takmadım
Eş gelince takacak elime

Bizim de 15 yıl turtis
Tektasimi hiç cikartmiyorum alyans olmadığı için
Bir de kolyem var annem aldı onu da hiç çıkartmam
Zaten başka da ziynetim yok.
Yalnız kuyumcuya gidince kendimi şaşırdım resmen ne güzel şeyler var öyle
Keşke benim olsa dedim

Güle güle kullan canım

Dün Carrefour da Hooverr marka kurutma makinası gördüm indirimdeydi 1300 tl nasıl bir marka bilemiyorum kullanan var mı acaba

Gunaydin hanimlar...
Takilardan konusulmus.
Gencligimde dahil olmak uzere, taki takmayi hic sevmedim.
Ki o zamanlar cift burgulu bilezikler, 2-3 mt kostekler sikir sikir olmazsa olmazdi.
Esimin bunlari alacak parasi yoktu, benim de hevesim...
Gelinimle kizim da oyleler.
Simdiler de ise, elmas klasik gül yüzükler hosuma gitmeye basladi.
Esim surpriz yapsa, neden aldin demem.
Ama muhafaza edebilir miyim, tereddutlerim var. Alyans bile takmadigim icin, cikarip bir yerlere birakirim gibi geliyor.
Seven alsin, taksin.
Yakistiran yakistiriyor.
Alan arkadaslar, mutlu gunlerde kullanin.

Yardimci hanim, temizlik icin onumuzdeki sali gelecekmis.
Boynunda fitik, iki kolunda yirtiklar vardi, simdi de beli...
Calismak zorundayim, bir kac gun gecikmeli gelsem de lutfen beni idare edin diyor.
Kizin okulu bu yaz bitecek.
Ama o bacagini suruye suruye, yuzunun rengi acidan soldukca moralim bozuluyor.
Bazilari gelmesi gereken gunu oteledigi icin birakmis.
Calistirmak da uzuyor, artik gelme demek de...
Allah yardimcisi olsun, cok zor bir durum.
Cektikleri gunahlarina kefaret olsun, kiziyla gurur duyacagi gunleri de gorsun insaallah...

Bazilari da zor durumdayim deyip aglaniyor. El- ayak saglam, guc-kuvvet yerinde.

Oturdugu yerden el isi buluyorsun, bundan ne cikar ki diyor, begenmiyor.
Caycilik, cocuk bakma isi buluyorsun, saati cok, yapamam diyor.

Boylelerine de artik yorumsuz kaliyorum.

çok üzüldüm ya suan gözlerim dolu dolu.
annecim de çoook lif örüp sattı geç saatlere kadar örerdi evimiz sobalı oldugundan odunlukta tutusturmak için ınce tahta kırardı ayagıyla simdi cıkıyor acısı ayaklarının ah annelik..
simdi cok sukur evınde dogalgaz var abdest alıslarımda hep dua edıyorum sana dıyor,Rabbim bugunumuzu aratmasın

Nasıl temiz kalplisin

Yaa öyle deme sen yine de
Ben ilk ise basladigim hafta annem altin kolye almisti kar tanesi cok severim
Sonra esim ve ailesi cok aldi kelepce de cok kolyede ilk zamanlar cok takiyordum ama simdi keske bir kismi kupe yada deger kaybetmeyecek olsa diyorum
Kullan kullan nereye kdr
Hem bazen yeni modeller goruyorum ama evdekilere kiyip almadim
Ben hic taki takmazdim dugunde anladimki altin seviyomusum
Annemin dugunden hatira sıra tas ve pirlanta yuzugu vardi pirlantayi ben aldim digerini kardesime taktı o yuzugumde hep elimde annemden hatira
Allah iyi gunler versinde hic bozdurmak zorunda kalmayayim cok sukur bugunlerimize

Amin insaallah.
Ana gibi analardan Allah razi olsun.

Evet cnm ya ben de hatırlarım yelek dantel orer satardı.. Hele kış tam kabus idi. Komut taşımalar soba derdi bitmezdi...Çok şükür geride kaldı o günleri..
Canım

Ya abla okuyunca soyle düşündüm..
Sen kadına güveniyorsan dediği gun de gelsin hem senin işin görülsün hem bak ihtiyacı var sana duası yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…