- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #47.401
Ben de astrolog takip ediyorum.Ara sıra okurum.Kimi takip ediyorsunHerkese günaydınlar
Astrolojiden midir nedir bir bitkinlik var 20 Ocak a kadar Satürn kavuşumları vs varmış çok anlamıyorum ama eğer bitkinlik vs hissediyorsanız 20 ocaktan sonra geçecek bakalım
Aşkın astrolojisi bir de astrolog Nilay dinçBitkinlik degil de çok zor geliyor su an kahvalti hazırlamak.. A Alya_sura88 kahvalti ya geleyim sana
Yaa yerim sizi askmi tazeledinizzzzSelam kızlar
Dun oglenden sonra arkadaşım geldi
Öğlen ve akşam birlikte yemek yedik
Eşim yemekten sonra geldi hep birlikte çay, kahve derken arkadasim gece yarısı gitti.Epey keyifli vakit geçirdim. Ev hediyesi para verdi, açılmayan kumbaraya attım.
Esimle 3e kadar oturduk, seyahatini anlattı, laf lafı açtı, saat nasıl geçti anlamadık.
Bana evlenme teklif edip alyansimi taktı
Afiyet olsun ben de bakayim aşkin astrolojisine..Senin alisversi yaptigin bir yer vardi merkezi istanbulda olan. oradan 2 jazak aldim kendime cok beğendimAşkın astrolojisi bir de astrolog Nilay dinç
Valla ben de aynı durumdayım kahvaltı hazırlamıyorumama sen gelirsen tabiki hazırlarım ayva reçeli yaptık annemle ilk defa birlikte deneriz
Güle güle kullan canımcımAfiyet olsun ben de bakayim aşkin astrolojisine..Senin alisversi yaptigin bir yer vardi merkezi istanbulda olan. oradan 2 jazak aldim kendime cok beğendim
Geçmiş olsun canımSabah hasta uyandım, dünden zaten belirtiler vardı. Kahvaltı yapıp ilaç attım
Yemek derdim yok bugün, evde bir haftalik eşime göre yemek var.
Yeni haftaki diyet programim için hazırlık yapmam gerek.
Biraz uzanıp markete çıkarım, yürüyüşte yaparım.
Sağol canımGeçmiş olsun canımNasıl bi diyet programı uyguluyorsun
Geçmiş olsunAy kizlar az once erzak dolabina bakmak icin asagiya comeldim kalktigimda asiri derecede basim dondu allahtan annem var yanimda esimde calisiyor bugun cok sukur bisi olmadida bas donmesini ilk defa bu sekil yasadim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?