Günaydın kizlar.. Günlerden pazar gözler açıldı benim fildir fildir

Dün tüm isleri tamamladım. Akşam anı kararla anneme geldik şehir dışına...Bugün bol sohbetli çaylı bir gün olur.. Hiç dışarı çıkmaya niyetim yokk....

Sporu 10 gündür soğuk diye bırakmıştım.. Hemen hantallık oluşuyor bedende.. bu hafta tekrar baslayacagim... 2020 planları şimdilik iyi gidiyor

Bitkinlik degil de çok zor geliyor su an kahvalti hazırlamak.. A Alya_sura88 kahvalti ya geleyim sana
Aşkın astrolojisi bir de astrolog Nilay dinç
Valla ben de aynı durumdayım kahvaltı hazırlamıyorum ama sen gelirsen tabiki hazırlarım ayva reçeli yaptık annemle ilk defa birlikte deneriz

Selam kızlar
Dun oglenden sonra arkadaşım geldi
Öğlen ve akşam birlikte yemek yedik
Eşim yemekten sonra geldi hep birlikte çay, kahve derken arkadasim gece yarısı gitti.Epey keyifli vakit geçirdim. Ev hediyesi para verdi, açılmayan kumbaraya attım.
Esimle 3e kadar oturduk, seyahatini anlattı, laf lafı açtı, saat nasıl geçti anlamadık.
Bana evlenme teklif edip alyansimi taktı

Yaa yerim sizi askmi tazeledinizzzz

Aşkın astrolojisi bir de astrolog Nilay dinç
Valla ben de aynı durumdayım kahvaltı hazırlamıyorum ama sen gelirsen tabiki hazırlarım ayva reçeli yaptık annemle ilk defa birlikte deneriz
Afiyet olsun ben de bakayim aşkin astrolojisine..Senin alisversi yaptigin bir yer vardi merkezi istanbulda olan. oradan 2 jazak aldim kendime cok beğendim

Geçmiş olsun canım Nasıl bi diyet programı uyguluyorsun

Ay kizlar az once erzak dolabina bakmak icin asagiya comeldim kalktigimda asiri derecede basim dondu allahtan annem var yanimda esimde calisiyor bugun cok sukur bisi olmadida bas donmesini ilk defa bu sekil yasadim yani
Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…