- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #47.341
Öyle dusunmeye calisiyorum..Insallah bakalim sabırlar
Canım kıskançlık değil de alyansın daha özel bir anlamı varya parmağında olmasını istiyordur. ❤Ben de bunu sordum ama eşim kıskanç değildir, güven konusunda sıkıntı yok ama içten içe belki düşünmüştür
Satarkenmi gözyaşlarım içini parçalamış diyor, en güzelini alacağıma yemin ettim o gün diyor
Dedim hesabına yazdım o zaman paran olunca ödersin
Güle güle güzel günlerde kullan canım
Teşekkür ederim kızlar.Çok şık güle güle kullan,
Dur eşime setimi sattigimizi da hatirlatayim ben
Çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için.Canım kıskançlık değil de alyansın daha özel bir anlamı varya parmağında olmasını istiyordur. ❤
Bir de benim hayalimde canlandırdığım kadarıyla sen bakımlı ve alımlı bir kadınsın. Parmağında yüzük olması tabiki eşini mutlu eder.
Canım bence alyansın çok şık çok zarif gerçektenResim ekleyeceğim diye bütün aileyi seferber ettim akşam akşamEki Görüntüle 2575086
Parmağımda atmak isterdim ama ellerim sudan büzuştu hepCanım bence alyansın çok şık çok zarif gerçekten
çok beğendim.
Benim alyansıma benziyor güle güle kullanın her akşam çıkarıyorum taşı vs düşmesin çizilmesin diye tek taşlada aynı parmakta güzel duruyorResim ekleyeceğim diye bütün aileyi seferber ettim akşam akşamEki Görüntüle 2575086
Canım cokzarif gerçekten, güle güle kullan hiç çıkmasın parmağındanResim ekleyeceğim diye bütün aileyi seferber ettim akşam akşamEki Görüntüle 2575086
Güle güle kullan canım çok şıkmış
Resim ekleyeceğim diye bütün aileyi seferber ettim akşam akşamEki Görüntüle 2575086
Enişteye masraf çıkarttım-Pandora- setinin fotosunu eşime attım, alyans yerine bunu mu aldın diye sordu, adamın yüreğine iniyordu sanırım
Sırada bu var, bunu satarken de çok üzüldüm dedim
Sor bakalım ne kadarmış diyor
çok guzel canım güle güle kullanResim ekleyeceğim diye bütün aileyi seferber ettim akşam akşamEki Görüntüle 2575086
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?