Tam bir tembellik ve yorgunluk var üzerimde bugun kahvaltilikla geçirdik akşamı.. Yarın işlerimi yapar yemek hazırlarım..

Maas bordromu gordum pek de farkeden bir şey yok. Vergi diliminden cıkmış gibiyim sanki o kadar..

Bu ayın birikimleri bitti gibi..Ama yine de son 1 gr alırsam pek mutlu olacagim

Canım kıskançlık değil de alyansın daha özel bir anlamı varya parmağında olmasını istiyordur. ❤
Bir de benim hayalimde canlandırdığım kadarıyla sen bakımlı ve alımlı bir kadınsın. Parmağında yüzük olması tabiki eşini mutlu eder.

Güle güle güzel günlerde kullan canım
Çok şık güle güle kullan,
Dur eşime setimi sattigimizi da hatirlatayim ben
Teşekkür ederim kızlar.
Kahvemsi senin telin kamerası çok iyi bir modelse fotoğraf boyutu büyüktür, daha önce de denemiştin bir şey için, o zaman da olmamıştı. Bir de foto yüklerken büyük resim, küçük resim yazıyor. Ben küçük resimi seçiyorum, bir de öyle dene.

Çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için.
Ahhh sen beni bir de gençliğimde gorecektin diyesim geldi

Yemekten sonra temizliğe verdim kendimi.
Süpürge açtım, toz alıp sildim.
İki makina çamaşır attım.
Eşim yarın gece gelecek eve.
Onun yokluğunda yaptığım tek şey evi temizlemek valla canım çok sıkılıyor onu anlladim.
Yarın arkadaşım gelecek.
Market alışverişi yaptım, ikramlık birşey hazirlamadim.
Akşam geç saate kadar kalacak, sabah yemek pisirecegim.
Erken gelirse kahvaltıyı da birlikte yaparız.
Bol gıybet var bizde yarın

Resim ekleyeceğim diye bütün aileyi seferber ettim akşam akşam Eki Görüntüle 2575086
Canım cokzarif gerçekten, güle güle kullan hiç çıkmasın parmağından

Benim alyansim eski hatta aksesuarda yüzük pek sevmem ama alyansimi hamilelikler hariç çıkarmadım, özel bir parça o bende eski bile olsa.
Birde eşimin aldığı kolye
17sene oldu manitaligimizla birlikte ,halâ mi aşıkım ben bu adama

Resim ekleyeceğim diye bütün aileyi seferber ettim akşam akşam Eki Görüntüle 2575086

Kahvemsi birsey soyliyimmi benim alyansimin neredeyse aynisi sadece ustu parlak gumus rengi
Ilk yazdiginda resmen icimden gecmisti su an sok oldum
Ben yillardir severek kullaniyorum taslari hic dusmedi. Gule gule kullan canim

Enişteye masraf çıkarttım küpeleriyle birlikte 3600 lira, taşı swaroski.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…