Ben de altın biriktiriyorum uzun süredir. Enparadan alıyorum altınlarımı. Alış ve satış arasında fark çok az olduğu için ve cep telefonumdan alabildiğim için tercih ettim. Böyle çok daha kolay.
Bende de enpara var. Yeni çağın kumbarası gibi :)

merhaba kızlar hayırlı haftalar olur inşallah nasılsınız bakalım
haftasonu berbat geçti neredeyse havale geçirecektim kızlar bu grip ne fena bişeymiş öyle hayatım da ilk defa böylesine ağır geçiriyorum. Rabbim tüm hastalara şifa versin
-Pandora- K kahvemsi mutluluk kızlar takılarınız yüzükleriniz çok güzel güzel günlerde kullanın inşallah

Geçmiş olsun canım
grip deyip geçiyoruz belki ama aslında çok ciddi bir rahatsızlık Allah beterinden korusun acil şifalar versin

Selam kızlar
Annemle de konuştum, o da farklı anlatıyor. Beni yanlış anladı, büyüttü olayı diyor.
Kizkardesim de evet annem hatalı ama doğru kelimeleri seçmediği için ev kötü ve çok pahalıydı dedi. Gelin de olayı orada cozebilecekken fazla abarttı, neler biriktirmis içinde bir anda kustu, bizi tersledi dedi.
Walla annem ben artık birşeye karışmam ne yaparsa yapsın diyor.

merhaba canım
geçinmek iki baştan sen anneni çok iyi tanıyor ve hatta yanlış yönlerini de ortaya koyabiliyorsun ama gelin hanımı ne kadar tanıyorsun ki canım
benim içimden geçen şu gelin hanım biraz nazlı cazlı bir profile mi sahip acaba ?

Evet abla tam olarak dediğin gibi gelin hanım.
Tanıdığım kadarıyla en azından ben öyle gözlemledim.
Biraz fazla kırılgan ve narin de aynı zamanda, kararlari sorgulansin, kötü eleştiri alsın hiç istemez.

Bugün dönemin son nöbetini tutuyorum okulda.

bugün bitsin sıcacık evime gideyim artık okul baya soğuk hava da soğuk üşüdüm
Rabbim kimseyi hasta yiyecek giyecek yakacaksız koymasın Allah hepimize yardım etsin.

eve gidince halim kalırsa kaşarlı sigara böreği yapmak istiyorum yanına da nişastalı kurabiye

akşam yemeğim hazır dün erişte ve tavuğu bilerek fazla yapmıştım

Allah kolaylık ve sabırlar versin o zaman ne diyeyim
karşınızdakine de akıl fikir

Teşekkür ederim, çok geçmiş olsun.

Annen için demiyorum kahvemsim ama illâ her türlü yorum yapanlar olacak gelin bunlara açık olmali maalesef.
Tamam belki annenin söyleme şeklide ona ters gelmiş olabilir ama bilmesi lazım yapılan her yorum olumlu olmayacak.

Bebeği uyuttum.
Tavuk haşlıyorum, suyuna pilav ve tel şehriyeli çorba yapacağım, birazını da pilavın üzerine diderim. Eşim biraz hasta gibiydi, şifa olur.

Kız kardeşime bornoz takımı aldım, nişanında hediye edeceğim. Özdilekten bir model beğenmiş, sipariş et ben parasını vereyim dedim.

Haftasonu tüm gardrobumu elden geçirdim, iç çamaşırları, ayakkabıları, çantaları tek tek eledim, eskimiş nevresim ve havluları ayırdım, gebe kıyafetlerini ayırdım. Doğum kilolarım gitti, şu an eski kilomdayım ama bu gidişle daha da zayıflarım sanırım. Bir ara da mutfak tekstilini gözden geçirip ona göre yeni alışveriş yapmam lazım. Özellikle havluların hallerini hiç beğenmedim. Onlar bitince de tabak çanakları eleyeceğim. Bana bahar gelmeye başladı herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…