- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #47.461
Bende de enpara var. Yeni çağın kumbarası gibi :)Ben de altın biriktiriyorum uzun süredir. Enparadan alıyorum altınlarımı. Alış ve satış arasında fark çok az olduğu için ve cep telefonumdan alabildiğim için tercih ettim. Böyle çok daha kolay.
Geçmiş olsun canımmerhaba kızlar hayırlı haftalar olur inşallah nasılsınız bakalım
haftasonu berbat geçti neredeyse havale geçirecektim kızlar bu grip ne fena bişeymiş öyle hayatım da ilk defa böylesine ağır geçiriyorum. Rabbim tüm hastalara şifa versin
-Pandora- K kahvemsi mutluluk kızlar takılarınız yüzükleriniz çok güzel güzel günlerde kullanın inşallah
merhaba canımSelam kızlar
Annemle de konuştum, o da farklı anlatıyor. Beni yanlış anladı, büyüttü olayı diyor.
Kizkardesim de evet annem hatalı ama doğru kelimeleri seçmediği için ev kötü ve çok pahalıydı dedi. Gelin de olayı orada cozebilecekken fazla abarttı, neler biriktirmis içinde bir anda kustu, bizi tersledi dedi.
Walla annem ben artık birşeye karışmam ne yaparsa yapsın diyor.
Evet abla tam olarak dediğin gibi gelin hanım.merhaba canım
geçinmek iki baştan sen anneni çok iyi tanıyor ve hatta yanlış yönlerini de ortaya koyabiliyorsun ama gelin hanımı ne kadar tanıyorsun ki canım
benim içimden geçen şu gelin hanım biraz nazlı cazlı bir profile mi sahip acaba ?
Allah kolaylık ve sabırlar versin o zaman ne diyeyimEvet abla tam olarak dediğin gibi gelin hanım.
Tanıdığım kadarıyla en azından ben öyle gözlemledim.
Biraz fazla kırılgan ve narin de aynı zamanda, kararlari sorgulansin, kötü eleştiri alsın hiç istemez.
Rabbim hayirlisini versin, herkesi dengi ve iyi insanlarla karşılaştırsınAllah kolaylık ve sabırlar versin o zaman ne diyeyim
karşınızdakine de akıl fikir
Aminnnnnnnnnnnnnnn canım aminnnnnnnnRabbim hayirlisini versin, herkesi dengi ve iyi insanlarla karşılaştırsın
Teşekkür ederim, çok geçmiş olsun.merhaba kızlar hayırlı haftalar olur inşallah nasılsınız bakalım
haftasonu berbat geçti neredeyse havale geçirecektim kızlar bu grip ne fena bişeymiş öyle hayatım da ilk defa böylesine ağır geçiriyorum. Rabbim tüm hastalara şifa versin
-Pandora- K kahvemsi mutluluk kızlar takılarınız yüzükleriniz çok güzel güzel günlerde kullanın inşallah
Annen için demiyorum kahvemsim ama illâ her türlü yorum yapanlar olacak gelin bunlara açık olmali maalesef.Selam kızlar
Annemle de konuştum, o da farklı anlatıyor. Beni yanlış anladı, büyüttü olayı diyor.
Kizkardesim de evet annem hatalı ama doğru kelimeleri seçmediği için ev kötü ve çok pahalıydı dedi. Gelin de olayı orada cozebilecekken fazla abarttı, neler biriktirmis içinde bir anda kustu, bizi tersledi dedi.
Walla annem ben artık birşeye karışmam ne yaparsa yapsın diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?