İnş canım ya herkes psikolojimi bozuyor kesin ikiz doktor saklıyor sanki
masAllah canım karnın kocaman ben doguma girerken bıle karnım cok buyuk degıldi toplam 13 kılo almıstım doguma gırerken.kuzenimde hamile 6 aylıkmı ne benım dogurdugum zamanki kadar karnı var sımdıden
çok tatlı duruyo karnın bu arada

Selam kızlarr bugün hava çok güzeldi kızlarla parka gittik dönüşte Pazar’a uğradım bir iki eksik aldım

Köfte patates pilav yedik

Yarın babamın doğumgünü pasta yapacağım

Biraz düşüncelerimiz var eşimin işi ile ilgili olursa yazacağım ama en önemlisi rabbim bizim için ne hayırlısıysa onu nasip ederi inşallah kızlar dua eder misiniz

Altınmış kumbaraymış valla kızlar ben artık biriktir biriktir yıldım :) ve gerçekten faize yatırmaktan başka çözüm olmadığına emin oldum.n kolay bono bu konuda benim hayatımı kurtardı kim ne derse desin :)) hergün al-sat

Arkadasim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah guzel sonuçlanır

Spor sonrası eve gelince 2 günlük yemek hazirladim.. Dedim işler bitti derken kirli sepetini gordum.. Ya hangi ara doldu bilmiyorumm..Yarın yıkarım dedim bosverdimHayattaki boşverme hakkımı ancak bu kadar kullanabiliyorum

Yılbaşında esime ikramiye gibi bir miktar para vereceklerdi.Yarin hesapta olur dediler.. Ben de hemen onu yok saydım Ekşi hesaptan ve. Üzerine bir miktar para kumbarasindan da ekledim 2gr attim hesaba.

karamelli_turta 2 gr daha ekler misin nasil sevindim...

merhaba arkadaşlar...

ya 15 tatilde arkadaşlarla kar tatili istiyoruz... antep, urfa düşünüyorduk ama, kar yokmuş, soğukmuş vs vazgeçtik... bol karlı, göl kenarı veya orman içi, bungalov tarzı, oda artı kahvaltı, akşamları mangal vs yakılabilecek, Marmara, akdeniz güzergahında, gidip, kalıp, memnun olduğunuz yerler var mı?

anlayan beri gelsin... :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…