- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #47.481
Selam kızlar
Annemle de konuştum, o da farklı anlatıyor. Beni yanlış anladı, büyüttü olayı diyor.
Kizkardesim de evet annem hatalı ama doğru kelimeleri seçmediği için ev kötü ve çok pahalıydı dedi. Gelin de olayı orada cozebilecekken fazla abarttı, neler biriktirmis içinde bir anda kustu, bizi tersledi dedi.
Walla annem ben artık birşeye karışmam ne yaparsa yapsın diyor.
Annen aciksozluluk yapmış cnm gelin de fazla alınganlık yapmış, biz bunu beğendik diyebilirdi.Selam kızlar
Annemle de konuştum, o da farklı anlatıyor. Beni yanlış anladı, büyüttü olayı diyor.
Kizkardesim de evet annem hatalı ama doğru kelimeleri seçmediği için ev kötü ve çok pahalıydı dedi. Gelin de olayı orada cozebilecekken fazla abarttı, neler biriktirmis içinde bir anda kustu, bizi tersledi dedi.
Walla annem ben artık birşeye karışmam ne yaparsa yapsın diyor.
Çok gereksiz bir gerginlik oldu.Annen aciksozluluk yapmış cnm gelin de fazla alınganlık yapmış, biz bunu beğendik diyebilirdi.
Teşekkür ederim canim.Ya cok uzuldum lutfen uzulmeyin bahane aramissa kendi kaybeder eksisiyle artisiyla siz cok guzel bir ailesiniz lutfen kizin ustune gitmeyin yapacaksa boyle kabul etmeli kendi dort dortlukmu?
Evlilik arefesinde illâ olur birşeyler önemli olan orta yolu bulsunlar, düzelir inş cnmÇok gereksiz bir gerginlik oldu.
Belki de birbirlerini tanımak için böyle birşeye ihtiyaç vardı, artık herkes mesafesini bundan sonra ona göre ayarlar.
Hayırlısı canımEvlilik arefesinde illâ olur birşeyler önemli olan orta yolu bulsunlar, düzelir inş cnm
Geçmiş olsun ca ımmerhaba kızlar hayırlı haftalar olur inşallah nasılsınız bakalım
haftasonu berbat geçti neredeyse havale geçirecektim kızlar bu grip ne fena bişeymiş öyle hayatım da ilk defa böylesine ağır geçiriyorum. Rabbim tüm hastalara şifa versin
-Pandora- K kahvemsi mutluluk kızlar takılarınız yüzükleriniz çok güzel güzel günlerde kullanın inşallah
Ne kadar zamanda verdin ve kaç kilo almıştın göbegim iyice aldı başını gitti özerkliğini ilan etti 12 kilo almıştım ve 7.5 aylıgım diğer taraflarım aynı umarım eski kiloma gelirim.tebrik ederim seniBebeği uyuttum.
Tavuk haşlıyorum, suyuna pilav ve tel şehriyeli çorba yapacağım, birazını da pilavın üzerine diderim. Eşim biraz hasta gibiydi, şifa olur.
Kız kardeşime bornoz takımı aldım, nişanında hediye edeceğim. Özdilekten bir model beğenmiş, sipariş et ben parasını vereyim dedim.
Haftasonu tüm gardrobumu elden geçirdim, iç çamaşırları, ayakkabıları, çantaları tek tek eledim, eskimiş nevresim ve havluları ayırdım, gebe kıyafetlerini ayırdım. Doğum kilolarım gitti, şu an eski kilomdayım ama bu gidişle daha da zayıflarım sanırım. Bir ara da mutfak tekstilini gözden geçirip ona göre yeni alışveriş yapmam lazım. Özellikle havluların hallerini hiç beğenmedim. Onlar bitince de tabak çanakları eleyeceğim. Bana bahar gelmeye başladı herhalde
Canım sanki yastık var karninda, çıkartınca sıfır benden olacaksın gibi duruyorNe kadar zamanda verdin ve kaç kilo almıştın göbegim iyice aldı başını gitti özerkliğini ilan etti 12 kilo almıştım ve 7.5 aylıgım diğer taraflarım aynı umarım eski kiloma gelirim.tebrik ederim seni
Kahvemsi arada burada yazıyorum ama aynı şeyi bende yaşadım beğendiğim evi kv beğenmedi yok eski oturduğu mahalledeki komşularına yakın olsun istedi kendi uzak banand komşudan dedim kadın evi tut tutmadı ama bende onun dediğini yapmadım yinede istediğim başka evi tuttum bence ailelerle her şeye karışınca insan eşiyle nişanlısıyla çok ara açılıyor hatta düğünden bir gün önce annesi yüzünden kavga edip yüzüğü atmıştım .Evi görsünler fikir versinler diye götürmüşler.
Kendileri beğenmiş evi zaten, formaliteden çağırdılar aileleri.
Annemi taniyorsam kendine uzak diye soylemistir, begense bile begenmemistir evi
İnş canım ya herkes psikolojimi bozuyor kesin ikiz doktor saklıyor sankiCanım sanki yastık var karninda, çıkartınca sıfır benden olacaksın gibi duruyor
Bence çok güzel görünüyorsun, sadece karnında kilo gördüm ben, zaten o da bebekNe kadar zamanda verdin ve kaç kilo almıştın göbegim iyice aldı başını gitti özerkliğini ilan etti 12 kilo almıştım ve 7.5 aylıgım diğer taraflarım aynı umarım eski kiloma gelirim.tebrik ederim seni
Maşallah gayet güzel görünüyorsun cnmNe kadar zamanda verdin ve kaç kilo almıştın göbegim iyice aldı başını gitti özerkliğini ilan etti 12 kilo almıştım ve 7.5 aylıgım diğer taraflarım aynı umarım eski kiloma gelirim.tebrik ederim seni
Oh ne güzel bende çok zayıftım eskiden 38 oluyor şimdi sütün bol olsun inş emzirmek çok faydalı gercektenBence çok güzel görünüyorsun, sadece karnında kilo gördüm ben, zaten o da bebek
Ben normalde zayıfım, 13 kg almıştım, kırkım çıktığında 2 kilo fazlalığım vardı, şu an 2,5 aylık eski kiloma döndüm. Zayıflamak için bir şey yapmadım, emziriyorum ve bol bol su içiyorum. Bebek yoruyor, o yüzden daha da zayıflayabilirim.
Ay sagolun moral oldunuz canlarımMaşallah gayet güzel görünüyorsun cnm
Teşekkür ederim. İnşallah senin bebiş de memeyi hemen tutar cop cop emerOh ne güzel bende çok zayıftım eskiden 38 oluyor şimdi sütün bol olsun inş emzirmek çok faydalı gercekten
Ayyyyy çok güzel bir hediye iyi eğlenceler canımÇocuklara sürprizi hazirladik, is çikisi biletleri aldim uludağ bursa yolcusu varmii ☃❄
Büyük oğlum özellikle şehir olarak bursayi zaten çok istiyordu görmeyi özellikle o meşhur 20 kubbeli Ulu Camiyi
Caminin tarihçesini biliyor küçük bey çok hevesli görmeye, tam karne hediyesi onlara.
Iki aile olarak gideceğiz ablamlar ve biz.
sekerim00 sen bursadaydin dimi kuzum, gel kayalım beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?