Ya cok uzuldum lutfen uzulmeyin bahane aramissa kendi kaybeder eksisiyle artisiyla siz cok guzel bir ailesiniz lutfen kizin ustune gitmeyin yapacaksa boyle kabul etmeli kendi dort dortlukmu?

Annen aciksozluluk yapmış cnm gelin de fazla alınganlık yapmış, biz bunu beğendik diyebilirdi.

Annen aciksozluluk yapmış cnm gelin de fazla alınganlık yapmış, biz bunu beğendik diyebilirdi.
Çok gereksiz bir gerginlik oldu.
Belki de birbirlerini tanımak için böyle birşeye ihtiyaç vardı, artık herkes mesafesini bundan sonra ona göre ayarlar.

Geçmiş olsun ca ım

Ne kadar zamanda verdin ve kaç kilo almıştın göbegim iyice aldı başını gitti özerkliğini ilan etti 12 kilo almıştım ve 7.5 aylıgım diğer taraflarım aynı umarım eski kiloma gelirim.tebrik ederim seni

Eklentiler

• 20200113_180525.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 137
  • 20200113_180508.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 135
Canım sanki yastık var karninda, çıkartınca sıfır benden olacaksın gibi duruyor

Evi görsünler fikir versinler diye götürmüşler.
Kendileri beğenmiş evi zaten, formaliteden çağırdılar aileleri.
Annemi taniyorsam kendine uzak diye soylemistir, begense bile begenmemistir evi
Kahvemsi arada burada yazıyorum ama aynı şeyi bende yaşadım beğendiğim evi kv beğenmedi yok eski oturduğu mahalledeki komşularına yakın olsun istedi kendi uzak banand komşudan dedim kadın evi tut tutmadı ama bende onun dediğini yapmadım yinede istediğim başka evi tuttum bence ailelerle her şeye karışınca insan eşiyle nişanlısıyla çok ara açılıyor hatta düğünden bir gün önce annesi yüzünden kavga edip yüzüğü atmıştım .

Çocuklara sürprizi hazirladik, is çikisi biletleri aldim uludağ bursa yolcusu varmii ☃❄
Büyük oğlum özellikle şehir olarak bursayi zaten çok istiyordu görmeyi özellikle o meşhur 20 kubbeli Ulu Camiyi
Caminin tarihçesini biliyor küçük bey çok hevesli görmeye, tam karne hediyesi onlara.
Iki aile olarak gideceğiz ablamlar ve biz.

sekerim00 sen bursadaydin dimi kuzum, gel kayalım beraber

Bence çok güzel görünüyorsun, sadece karnında kilo gördüm ben, zaten o da bebek
Ben normalde zayıfım, 13 kg almıştım, kırkım çıktığında 2 kilo fazlalığım vardı, şu an 2,5 aylık eski kiloma döndüm. Zayıflamak için bir şey yapmadım, emziriyorum ve bol bol su içiyorum. Bebek yoruyor, o yüzden daha da zayıflayabilirim.

Oh ne güzel bende çok zayıftım eskiden 38 oluyor şimdi sütün bol olsun inş emzirmek çok faydalı gercekten

Oh ne güzel bende çok zayıftım eskiden 38 oluyor şimdi sütün bol olsun inş emzirmek çok faydalı gercekten
Teşekkür ederim. İnşallah senin bebiş de memeyi hemen tutar cop cop emer benimki ilk 1 hafta tutmadı, epey uğraştık, biberon vermedik.

Ayyyyy çok güzel bir hediye iyi eğlenceler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…