Benim de gözüm doğalgaz da bikac güne gelir....Hava bu sene çok soğuk geçiyor. Kâr yağmıyor...

Hemen plan defterimi aldim yapacaklarimi her şeyi listeledim..Ayrıca zaman tasarrufuyla ilgili bir seyler de yapmaya başladım...
Bazen gereksiz yere nette zaman geçiriyorum.. Ya da faydasız şeylere yoğunlaşıp zaman kaybı yaşıyorum.. Inanıyorum düzelecek bir seyler..

Bu arada tayin dönemi sonuç bekliyorum..

karamelli_turta cım 1180 civarı ana para buna göre 6 taksit düşmesi gerekiyordu, internette hesaplama sitesi var orda da öyle çıktı, K kahvemsi mutluluk bence de sıkıntı var. Peki kızlar ara ödeme yapıldığında hesaplama şekli bankadan bankaya değişiyor mu biliyor musunuz? Sizin hangi bankaydı. Sistem böyle yaptı diyip çıktılar işin içinden. Ara ödemeyi sadece kredi çektiğin şubeye mi yapabiliyoruz. Bi ara tekrar gideceğim

Sonuçlar açıklanmış canım
2 saattir watsaptan arkadaşlarla giden arkadaşla gır gır şamata yapıyoruz

İnşallah gonlune göre hayirli haberler gelir

M muhendiseylul başka şube isterse bakar ama primi o sube aldı diyip genelde krediyi kullandığın şubeye yollarlar.
İnternetteki hesaplamalar genelde doğru çıkıyor.
Daha sakin bir gün git, mümkünse hafta başı işlerin yoğun olmadığı bir zamanı tercih et.
Her bankanın sistemsel farklılıkları olabilir ama bu kadar fark etmemesi gerekir diye dusunuyorum

Selam kizlar
Kuaförden 9,3da geldim.
Saçlarım çok koyu olmustu, renk açtık. Küllü kumrala döndüm. Kasımı aldırdım.
Haftaya da keratin botoks yaptıracağım saçlarıma.
Normal halı aşırı dalgalı ve kabarık, saçım kısa olduğu için uyguna yapacak.
Bir iki ay sonra da belki aralara balyaj atarım.
Havam değişti, bir saç insanı bu kadar mı mutlu eder, ediyormuş

Guzel gunlerde kullan.
Hangi atletler onlar? Guzelse ben sen alayim

Marks and spencerin termalleri sirken
Su an cok makul fiyatlara trendyolda var
Alt bir tek onlari giyebildim
Bedene bile dikkat etmeden aliyorum uzunca sicacik oluyor
Sirt agrilarimdan kurtuldum yok gibi ama sicacik

Bugun ben de kaslarimi yaptirdim.
Bir kas insanin ifadesini bu kadar mi degistirir; gordum. Haftaya da cilt bakimina gidecegim:)) bu aydan itibaren ne kadar olduguna bakmaksizin duzenli olarak Altin alip kasaya atacagim.
Yogunluktan firsat olmadi h ici kuyumcudan alacagim

Marks and spencerin termalleri sirken
Su an cok makul fiyatlara trendyolda var
Alt bir tek onlari giyebildim
Bedene bile dikkat etmeden aliyorum uzunca sicacik oluyor
Sirt agrilarimdan kurtuldum yok gibi ama sicacik
Onlardan Bende de var evet. Ancak benimkiler uzun degildi hatta belim aciliyor hep. Pantolon icine kulotlu corap giyiyorum uzunca onu cekiyorum Ben de bir bakayim
Trendyola Cok Sagol

Bu aydan itibaren ne kadar olduguna bakmaksizin duzenli olarak Altin alip kasaya atacagim.
Yogunluktan firsat olmadi h ici kuyumcudan alacagim
En güzeli aslında üstelik bu altınları en az 5 ortalama 7 8 sene daha fazla yıl satmak zorunda kalmadan biriktirdiğini düşünebiliyor musun
Ben de her yıl en az 15 en fazla 20 cumhuriyet altını kenara koysam
10 sene sonra acaba bir dükkan parası birikir mi diye düşünüyorum

Cnm sen bankanın genel merkezine mail at belki ara ödeme işlemini alan bankacı yanlışlık yapmıştır.müşteri hizmetlerini de ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…