- 6 Ağustos 2010
- 40.508
- 72.493
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #47.681
Teşekkür ederim canım halkın internet bankacılığında yok maalesef evrakları bulduminternet bankacılıgın varsa kredinin bastan itibaren taksit taksit anaparası ve faizi yazıyor canım ordan bakabılırsın
Sonuçlar açıklanmış canımBenim de gözüm doğalgaz da bikac güne gelir....Hava bu sene çok soğuk geçiyor. Kâr yağmıyor...
Hemen plan defterimi aldim yapacaklarimi her şeyi listeledim..Ayrıca zaman tasarrufuyla ilgili bir seyler de yapmaya başladım...
Bazen gereksiz yere nette zaman geçiriyorum.. Ya da faydasız şeylere yoğunlaşıp zaman kaybı yaşıyorum.. Inanıyorum düzelecek bir seyler..
Bu arada tayin dönemi sonuç bekliyorum..
Halkbankasıysa krediler bölümünde bireysek kredi izleme deyip görüntüleyebilirsiniz.Ben ayrıntıı bakabiliyorum herşeyineTeşekkür ederim canım halkın internet bankacılığında yok maalesef evrakları buldum
İnşallah gonlune göre hayirli haberler gelirBenim de gözüm doğalgaz da bikac güne gelir....Hava bu sene çok soğuk geçiyor. Kâr yağmıyor...
Hemen plan defterimi aldim yapacaklarimi her şeyi listeledim..Ayrıca zaman tasarrufuyla ilgili bir seyler de yapmaya başladım...
Bazen gereksiz yere nette zaman geçiriyorum.. Ya da faydasız şeylere yoğunlaşıp zaman kaybı yaşıyorum.. Inanıyorum düzelecek bir seyler..
Bu arada tayin dönemi sonuç bekliyorum..
Guzel gunlerde kullan.Kasla goz arasinda dunya kdr para harcadim ya
Kullandigim termal atletler indirime girmis ilave yaptim 3 senedir o kdr rahatim ki
Guzel gunlerde kullan.
Hangi atletler onlar? Guzelse ben sen alayim
Bugun ben de kaslarimi yaptirdim.Selam kizlar
Kuaförden 9,3da geldim.
Saçlarım çok koyu olmustu, renk açtık. Küllü kumrala döndüm. Kasımı aldırdım.
Haftaya da keratin botoks yaptıracağım saçlarıma.
Normal halı aşırı dalgalı ve kabarık, saçım kısa olduğu için uyguna yapacak.
Bir iki ay sonra da belki aralara balyaj atarım.
Havam değişti, bir saç insanı bu kadar mı mutlu eder, ediyormuş
Onlardan Bende de var evet. Ancak benimkiler uzun degildi hatta belim aciliyor hep. Pantolon icine kulotlu corap giyiyorum uzunca onu cekiyorumMarks and spencerin termalleri sirken
Su an cok makul fiyatlara trendyolda var
Alt bir tek onlari giyebildim
Bedene bile dikkat etmeden aliyorum uzunca sicacik oluyor
Sirt agrilarimdan kurtuldum yok gibi ama sicacik
En güzeli aslında üstelik bu altınları en az 5 ortalama 7 8 sene daha fazla yıl satmak zorunda kalmadan biriktirdiğini düşünebiliyor musunBu aydan itibaren ne kadar olduguna bakmaksizin duzenli olarak Altin alip kasaya atacagim.
Yogunluktan firsat olmadi h ici kuyumcudan alacagim
Cnm sen bankanın genel merkezine mail at belki ara ödeme işlemini alan bankacı yanlışlık yapmıştır.müşteri hizmetlerini de arakaramelli_turta cım 1180 civarı ana para buna göre 6 taksit düşmesi gerekiyordu, internette hesaplama sitesi var orda da öyle çıktı, K kahvemsi mutluluk bence de sıkıntı var. Peki kızlar ara ödeme yapıldığında hesaplama şekli bankadan bankaya değişiyor mu biliyor musunuz? Sizin hangi bankaydı. Sistem böyle yaptı diyip çıktılar işin içinden. Ara ödemeyi sadece kredi çektiğin şubeye mi yapabiliyoruz. Bi ara tekrar gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?