- 6 Aralık 2018
- 2.884
- 5.501
- 158
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #47.641
Yatırımlık düşünüyosan gram al bozdurunca çok farketmiyor takarım diyosanda 22 ayar al 14 ayar çok zarar edersinMerhaba arkadaşlar tesadüfen gördüm bu başlığı ve sizlere de sormak istedim eşim 5 bin lira verdi bana ne istersen onu yap dedi tabi her zaman bu kadar bonkör olmuyor bilezik mi alsam çeyrek yada lira mi karar veremedim.14 ayar bozdurulurken zarar oluyormuş siz ne önerirsiniz şimdiden teşekkürler
Bir arkadas yazmıştı bende ne harcadım not ettim mesela abur cubur için çok gereksiz harcıyomuşuz ve para gelince ilk yatırım temel ihtiyaclar kalan neyse geçimHarçlık kullanımı konusunda kendimi eğitmem lazımevde her şey var bütün borçlar ödendi yaklaşık 20 gün için 590 tl ayırdım. Eşimin günlük harcaması 5 tl dolmuş parası benimse sıfır. Ama bu para nereye gidiyor kocaman soru işareti.
urfa akıtması ilk kez duydumKızlar 5.çeyregimide aldım bileklik yaptırcam inş yeni hedef urfa akıtması gelinliğimi nişan söz kıyafetleri gibi ürünleri satıcam kalanıda biriktiririm çok mutlu oluyorum bişeyler yapabilince
Daha ufak meblağlılarıda var eşime dedim al gönlünden geçiyorsa dedi borca sokmayayım ne zaman toparlarsam alırım ay eşimin köyündekilerden gördüm resatlı kolyeden basladık bileklikte öyle özenti işte her gelinde var kızıma kalır inş bu ona yatırım diye bakıyorumurfa akıtması ilk kez duydum
netten baktım
ne güzel birşey o öyle
yalnız 20bin TL'den başlıyor, beni çok aşar bu
fazla bakmayayım en iyisi :))
Ahh kahvemsim bende bezdimbenim de iki dakika arayla oturduğum bir servis arkadaşım vardı geçen sene :)
servisten inice eve yürüme mesafesi var 5 dakika kadar.
markete giriyorum peşimde, fırına giriyorum peşimde, bir an yalnız birakmıyor.
baktım olacak gibi değil, bir gün kuaföre uğrayacağım işim uzun dedim yolu uzattım, bir gün eşimi bekleyeceğim diyip yürümedim. başka gün başka bahane, sonra dedi ki ben üst yoldan gideceğim artık evimin önüne çıkıyor orası.
iyi sen bilirsin dedim, sen de gel buradan gidelim dedi.
yok dedim orası ara sokak, ben yol üstü işlerimi hallediyorum.
sussa yine gideyim birlikte ama full gıybet, o onu demiş, bu bunu giymiş.
5 dakikada bütün şirketin hayatını döküyordu, lafı bitmediyse benim evin önünde dikiliyordu.
ben o yolda yürürken annemle konuşuyorum, yalnız yürümem lazım :)
Merhaba :)Merhaba kızlar,
Bu aralar nişan hazırlıkları sebebiyle epeyce yoğunum buraları da sessizce takip ediyorum yine :)
Nişan harcamaları dolayısıyla bu ay birikim yapamadım sadece bugün 1 gr altın hediye geldi, aylık birikimim o diyebilirim. :)
Merhaba :)
Bereketli olsun
birikim yapmak istiyorum mesela her ay 1 çeyrek yapipAnladığım kadarıyla parayı yatırım amaçlı değerlendirmek istiyorsun
O zaman 2 cumhuriyet geri kalanıyla çeyrek bence ideal
Teşekkür ederim canım 22 ayar 2 bilezik ve 2 tane gram altın aldımYatırımlık düşünüyosan gram al bozdurunca çok farketmiyor takarım diyosanda 22 ayar al 14 ayar çok zarar edersin
Evet ben her şeyi ayırdım zaten kalan sadece market ya da dışarda yeme parası. Not alıcam 590 tl 20 gün bakalım ne olacak :)Bir arkadas yazmıştı bende ne harcadım not ettim mesela abur cubur için çok gereksiz harcıyomuşuz ve para gelince ilk yatırım temel ihtiyaclar kalan neyse geçimstoklarında faydası var tabi kışlıklarımdan çok para harcamıyorum deterjan vs hep yedekli aklıma gelenler
Hayırlı olsunbirikim yapmak istiyorum mesela her ay 1 çeyrek yapip
Teşekkür ederim canım 22 ayar 2 bilezik ve 2 tane gram altın aldım
Hayırlı olsunButcemizi tekrar gozden gecirip 3 gr altin aldik, elimdekileride verip 10 gr tumlettim
İş çıkışi kuaföre gideceğim boya zamanı geldi yine, akşam yemegimi de yanıma aldım. Çıkmadan yerim.
Cumartesi bana doğum günü yapılacakmış.
Annem ve gelin hanım organize etmiş.
Bu hafta gitmeye niyetim yoktu, olaylara mudail olmak istemiyorum ama bizimkiler arayı düzeltmiş. Gelin annemden özür dilemis.
Düğün hazirliklariyla ertelenen doğumgününü yapalım demişler.
Yarın eve vakitlice gelirsem evi de toparlarim.
Pazar günü eşimin tek tatil gunu, o gün temizlikle uğraşmak istemiyorum.
Teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsunHayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?