Yatırımlık düşünüyosan gram al bozdurunca çok farketmiyor takarım diyosanda 22 ayar al 14 ayar çok zarar edersin

Bir arkadas yazmıştı bende ne harcadım not ettim mesela abur cubur için çok gereksiz harcıyomuşuz ve para gelince ilk yatırım temel ihtiyaclar kalan neyse geçimstoklarında faydası var tabi kışlıklarımdan çok para harcamıyorum deterjan vs hep yedekli aklıma gelenler

Kızlar 5.çeyregimide aldım bileklik yaptırcam inş yeni hedef urfa akıtması gelinliğimi nişan söz kıyafetleri gibi ürünleri satıcam kalanıda biriktiririm çok mutlu oluyorum bişeyler yapabilince
urfa akıtması ilk kez duydum
netten baktım
ne güzel birşey o öyle
yalnız 20bin TL'den başlıyor, beni çok aşar bu
fazla bakmayayım en iyisi :))

urfa akıtması ilk kez duydum
netten baktım
ne güzel birşey o öyle
yalnız 20bin TL'den başlıyor, beni çok aşar bu
fazla bakmayayım en iyisi :))
Daha ufak meblağlılarıda var eşime dedim al gönlünden geçiyorsa dedi borca sokmayayım ne zaman toparlarsam alırım ay eşimin köyündekilerden gördüm resatlı kolyeden basladık bileklikte öyle özenti işte her gelinde var kızıma kalır inş bu ona yatırım diye bakıyorum

Butcemizi tekrar gozden gecirip 3 gr altin aldik, elimdekileride verip 10 gr tumlettim
Migros yeni mikroskopu gordunuzmu kizlar
Deterjan vs indirime girecek
Bende birseyler alacagim paracik festivali basladi ama daha boyner denk gelmedi, morhipoda 500 e 100 lira verdi cok anlamli degil

Ahh kahvemsim bende bezdim
Aynen dediğin gibi birlikte gitmek isteme amacı da giybet. Hiç hoşlanmadım tavirlarindan.
Ayni vardiyada dönmeden önce sadece slmimiz vardı, o noktaya geri dönmek istiyorum
Birde ne o öyle göbek bağımız birlikte mi kesildi, işimgücüm var istemiyorum onu yanimda.

Seninkide komikmiş, resmen ev rotasini sana göre çizmiş âmâ plânlar tutmamış.
Senin o arkadaş benim bu arkadaş aynı kişi olabilir miii , söyleyecekleri bitmediyse durup anlatiyor hâlâ

Merhaba :)
Bereketli olsun

Anladığım kadarıyla parayı yatırım amaçlı değerlendirmek istiyorsun
O zaman 2 cumhuriyet geri kalanıyla çeyrek bence ideal
birikim yapmak istiyorum mesela her ay 1 çeyrek yapip
Yatırımlık düşünüyosan gram al bozdurunca çok farketmiyor takarım diyosanda 22 ayar al 14 ayar çok zarar edersin
Teşekkür ederim canım 22 ayar 2 bilezik ve 2 tane gram altın aldım

Evet ben her şeyi ayırdım zaten kalan sadece market ya da dışarda yeme parası. Not alıcam 590 tl 20 gün bakalım ne olacak :)

Selam kizlar
Yine çabucak geçen bir hafta oldu.
Şirketin sistemine siber saldırı olmuş, bazı mail şifreleri ele geçirilmiş. Az daha ciddi paralar kaptiriyorduk son anda uyandık. Gerginlik hala devam tabi. Bilgi işlemciler iki gündür gece gündüz çalışıyor.
Biraz ortalığı topladım
Bulaşık ve çamaşır yıkadım birer makina.
Sporumu yapıp duş aldım.
Kileri kontrol ettim, stoklarima baktım.
Yeşil mercimek almam gerek. Liste yaptım ama sırayla ekleme yaparım.
Yarın için yemekelerimi hazırladım. Üç öğünü de paketleyip hazırladım.

İş çıkışi kuaföre gideceğim boya zamanı geldi yine, akşam yemegimi de yanıma aldım. Çıkmadan yerim.
Cumartesi bana doğum günü yapılacakmış.
Annem ve gelin hanım organize etmiş.
Bu hafta gitmeye niyetim yoktu, olaylara mudail olmak istemiyorum ama bizimkiler arayı düzeltmiş. Gelin annemden özür dilemis.
Düğün hazirliklariyla ertelenen doğumgününü yapalım demişler.
Yarın eve vakitlice gelirsem evi de toparlarim.
Pazar günü eşimin tek tatil gunu, o gün temizlikle uğraşmak istemiyorum.

Cok sevindim kahvemsi ya cok mutlu olun
Simdiden iyi eglenceler

Bizde yrn kartepe ye gitmeye karar verdik donuste trafige kalmak buyuk risk ama hayirlisi bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…