Cnm topuklu seversen mangoda siyah deri bot var yandan ince topuk gibi görünüyor ama aslında kalın topuklu

Kızlar selam, yardımınıza ihtiyacım var, bankaya ara ödeme için gittim 7150 TL ödemek istedim, aylık ödemem 3710,anladığım kadarıyla bir taksit azalttı, aylık ödemeden de az bir miktar düşürdü. Ben aylık ödememim aynı kalmasını vadeyi düşürmek istediğimi söyledim. Ama bir yanlışlık var gibi geldi. Aylık ödediğim ana para kadar taksit silip o kadar ayın faizini silmeleri gerekmiyor muydu karamelli_turta K kahvemsi mutluluk

Aylik ödediğin 3710un ne kadari ana para şu anda?
Atiyorum ana para aylik 1,500 ise en az 4 taksit düşmeliydi.
Ara ödeme yaptiktan sonra yeni ödeme plânı veriliyoronu aldin mi?
Yeni planda aylık ödeme miktarı ne kadar?

Canım kafama yatmadığı için yaptırmadım. İlk verdikleri dosyayı bulup bakayım ana paraya, 3600 küsür söyledi aylık ödeme rakamını

Selam
Özdilekten havlu sipariş etmiştim onlar geldi. Kız kardeşimin nişan bohçasına koyacağım ve evin tüm havlularını değiştireceğim.
Bir kaç tane de fazla aldım, hediyelik olarak dursun kenarda.
Ben bursalıyım ama özdileğin havluları çok çekmiyor bence benim gördüğüm kadarıyla.güle güle kullan

Ya hersey düzelmiş çok sevindim senin adına

Ben bursalıyım ama özdileğin havluları çok çekmiyor bence benim gördüğüm kadarıyla.güle güle kullan
Teşekkür ederim. Bekarken bir Bursa gezisinde havlular almıştım, onlar artık eskidi.
Aslında eskime değil de kurutma makinesi kullandığımdan bu yana nakışlı kısımları çekti.
Şimdi sade modeller seçtim, bakalım inşallah kurutmada bunlar da çekmez.

Tam bende onu diycektim havlucular çarsısındakiler çok uygun ve kaliteli.çeyiz vsdede marka isteniyor güzel günlerde kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…