- 6 Ağustos 2010
- 40.508
- 72.493
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #47.661
Hayrolsun canım üzerinde durmaGece gece kabus gordum hala kalbim agzimda atiyor 45 dk gecmis uyuyamiyorum
Rabbim hayra cikar..
Cnm topuklu seversen mangoda siyah deri bot var yandan ince topuk gibi görünüyor ama aslında kalın topukluben de genelde listeyle gidiyorum ama mutlaka artı birşeyler de alıyorum,
bazen indirim denk geliyor iyi oluyor ama artık haftalık alışverişe döndüm.
zaten pek çok şey stoklu. mutfak kalemi bütçede ciddi rakam tutuyor, kontrol altına almam şart.
benim klasik kıyafet ile kullanabileceğim siyah bota ihtiyacım var, şık birşey lazım.
ayaklarım da sorunlu onun için rakam yüksek, birkaç tane deneyip beğendim, netten takipteyim :)
Aylik ödediğin 3710un ne kadari ana para şu anda?Kızlar selam, yardımınıza ihtiyacım var, bankaya ara ödeme için gittim 7150 TL ödemek istedim, aylık ödemem 3710,anladığım kadarıyla bir taksit azalttı, aylık ödemeden de az bir miktar düşürdü. Ben aylık ödememim aynı kalmasını vadeyi düşürmek istediğimi söyledim. Ama bir yanlışlık var gibi geldi. Aylık ödediğim ana para kadar taksit silip o kadar ayın faizini silmeleri gerekmiyor muydukaramelli_turta K kahvemsi mutluluk
Canım kafama yatmadığı için yaptırmadım. İlk verdikleri dosyayı bulup bakayım ana paraya, 3600 küsür söyledi aylık ödeme rakamınıAylik ödediğin 3710un ne kadari ana para şu anda?
Atiyorum ana para aylik 1,500 ise en az 4 taksit düşmeliydi.
Ara ödeme yaptiktan sonra yeni ödeme plânı veriliyoronu aldin mi?
Yeni planda aylık ödeme miktarı ne kadar?
internet bankacılıgın varsa kredinin bastan itibaren taksit taksit anaparası ve faizi yazıyor canım ordan bakabılırsınCanım kafama yatmadığı için yaptırmadım. İlk verdikleri dosyayı bulup bakayım ana paraya, 3600 küsür söyledi aylık ödeme rakamını
bence tekrar sordur, bir yanlışlık var hesaptaCanım kafama yatmadığı için yaptırmadım. İlk verdikleri dosyayı bulup bakayım ana paraya, 3600 küsür söyledi aylık ödeme rakamını
Yeter büyük malzemeler olunca ona göre yemek programı halledersin inşEvet ben her şeyi ayırdım zaten kalan sadece market ya da dışarda yeme parası. Not alıcam 590 tl 20 gün bakalım ne olacak :)
Ben bursalıyım ama özdileğin havluları çok çekmiyor bence benim gördüğüm kadarıyla.güle güle kullanSelam
Özdilekten havlu sipariş etmiştim onlar geldi. Kız kardeşimin nişan bohçasına koyacağım ve evin tüm havlularını değiştireceğim.
Bir kaç tane de fazla aldım, hediyelik olarak dursun kenarda.
Ya hersey düzelmiş çok sevindim senin adınaİş çıkışi kuaföre gideceğim boya zamanı geldi yine, akşam yemegimi de yanıma aldım. Çıkmadan yerim.
Cumartesi bana doğum günü yapılacakmış.
Annem ve gelin hanım organize etmiş.
Bu hafta gitmeye niyetim yoktu, olaylara mudail olmak istemiyorum ama bizimkiler arayı düzeltmiş. Gelin annemden özür dilemis.
Düğün hazirliklariyla ertelenen doğumgününü yapalım demişler.
Yarın eve vakitlice gelirsem evi de toparlarim.
Pazar günü eşimin tek tatil gunu, o gün temizlikle uğraşmak istemiyorum.
Teşekkür ederim. Bekarken bir Bursa gezisinde havlular almıştım, onlar artık eskidi.Ben bursalıyım ama özdileğin havluları çok çekmiyor bence benim gördüğüm kadarıyla.güle güle kullan
Tam bende onu diycektim havlucular çarsısındakiler çok uygun ve kaliteli.çeyiz vsdede marka isteniyor güzel günlerde kullanınTeşekkür ederim. Bekarken bir Bursa gezisinde havlular almıştım, onlar artık eskidi.
Aslında eskime değil de kurutma makinesi kullandığımdan bu yana nakışlı kısımları çekti.
Şimdi sade modeller seçtim, bakalım inşallah kurutmada bunlar da çekmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?