- 6 Ağustos 2010
- 40.506
- 72.491
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #47.841
Ben o rakamlara rağmen hiç şikayetçi değilim keşke herşey bizim memleketteki şu parası gibi olsaÇok iyiymiş valla eve bile bu ay 52tl geldi 2 kişiyiz içme suyunada ek para veriyoruz tabi ben kurbiş giyiyimhergün duş çok çamaşır yıkıyorum eşim çok kızıyor 1 kere giyiniyoz iş çıkarıyon kendine.kavanozları bile yıkıyorum sonra yorgun oluyorum
Satın aldığım değerin yarisi gibiydi diye hatırlıyorum.Belediyeki değeri yüksektir seninkinin canım
Ben eve brita arıtma sürahi aldımSu faturası 60 TL civarı geliyor, har hafta da 2 damacana su aliyorum. Yemek ve çay dahil musluk suyu kullanamiyorum, kokuyor.
Bu ay doğalgaz faturasını çok merak ediyorum. İşyeri dahil konuştuğum herkese fahiş faturalar geldi. Bakalim eve ne gelecek.
Elektrik zaten kanayan yaram, hep yüksek.
Ne yaparsam yapayım standart bir rakami var sanki uç lira aşağı beş lira yukarı her ay.
Ev fiyatları bulunduğun bölgede nasıl canımSatın aldığım değerin yarisi gibiydi diye hatırlıyorum.
Bağlı olduğun vergi dairesine bak canımBeyan ettirdik cnm
onu da denedim ama tadını sevmedikBen eve brita arıtma sürahi aldım
Memnunum.
Bende arıtma cihazı taktırdım memnunum cnm.Ben eve brita arıtma sürahi aldım
Memnunum.
Önceki evde arıtma cihazı taktırmıştıkBende arıtma cihazı taktırdım memnunum cnm.
5 6 yil oldu, filtreleri değişeceği zaman arayip geliyorlar.
sekerim00 Güle güle kullan canım çok çok güzel hepsi
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar.
Sabahin köründe hemen dra gittim,bu gece berbatti her yerim ağrıyor.
Depoda aferin yokmuş denk olan başka ilaç yazdı bir de iğne yaptirdi umarım toparlarim
Neyseki sıra vs olmuyor özelde.
Eve donuyorum.
Bana su taşımak zor geliyor abla, çok kullanıyoruz.Önceki evde arıtma cihazı taktırmıştık
Astarı yüzünden pahalıya gelmişti seneler önce
Ben de taşıyamamBana su taşımak zor geliyor abla, çok kullanıyoruz.
Neler yediriyorlar bu millete böyleDomates Salatalık ve biberde yasak zehir tespit edilmiş
mevsimsiz bir şey tüketmemek lazım zaten. bozulmasın diye kullanmışlardır.Domates Salatalık ve biberde yasak zehir tespit edilmiş
Buna rağmen yaşıyoruz ya, nasıl bir bağışıklık kazandıysak artıkNeler yediriyorlar bu millete böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?