- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #47.861
0,79 kredi oranlarından sonra ev fiyatları yüzde otuz artmış ablaEv fiyatları bulunduğun bölgede nasıl canım
Ortalama fiyatlar nedir?
Ben de bekliyorumAltının birazcık düşmesini bekliyorum ama düşmeyecek gibi sanki
Bu yılki hedefim 30 gr altın
289 olsa alıcam ben de o dereceBen de bekliyorum
İçimden bir ses git al diyor
Sen ilde misin ilçede mi0,79 kredi oranlarından sonra ev fiyatları yüzde otuz artmış abla
400binden aşağı ev yok
289 olsa alıcam ben de o derece
Elbette ben de bozdurma taraftarı değilim.
Ben nasılsa nasip olursa ortalama 5 10 yıl arası bir süre için biriktirdiğim için tl olarak duracağına altın olarak dursun mantığındayım
Gule gule kullanin. Ben de gecen yil oglanin evine aldim, cok memnunlar. Biz aritici kullaniyoruz, 13 yil oldu, biz de memnunuz. Dolaplarin bol olmasi lazim, yer kapliyor.Ben eve brita arıtma sürahi aldım
Memnunum.
abla istanbuldayım ben, avrupa yakasında.Sen ilde misin ilçede mi
Bizim ilçede bile 3+1 ortalama 130 135 metrekare evler 300 bin
145 165 metrekare oldu mu 350 400 bin
bunların kartuşu değişiyor değil mi, fiyatı ne kadarGule gule kullanin. Ben de gecen yil oglanin evine aldim, cok memnunlar. Biz aritici kullaniyoruz, 13 yil oldu, biz de memnunuz. Dolaplarin bol olmasi lazim, yer kapliyor.
Gösterge panelinde 4 çizgi var ve sıfırlanıyorbunların kartuşu değişiyor değil mi, fiyatı ne kadar
ne kadar süre gidiyor
her ay 100 TL damacana için vereceğime bundan alıp sonra gerekirse kaynatıp soğutup öyle mi denesem
Varyemez
Gösterge panelinde 4 çizgi var ve sıfırlanıyor
Sıfırlanınca kartuşu çıkarıp cezvede kaynatıyorum o tekrardan 4 çizgili oluyor
Eylül ayında almıştım sanırım. Şu ana kadar 4 kere aynı işlemi yaptım
Hepsiburadadan almıştım 85 tl
Şimdi de 100 tl siteye bak istersen
Yalnız alırsan mavi değil beyaz olanını tercih etmeni tavsiye ediliyor
Yorumlarda okuyarak almıştım
Ay hic gulcegim yoktu yaa eşin alemmisSaglıcakla kucagına al canım bizim hersey çok erken yapıloyor.son zamanlar kesin benimde aklıma gelir zaten kocaman valiz oldu eşim kızımla kaçcam diye dalga geçiyor
amiiinnn. Şu an herşey normal gözüküyor inşallah normal dogururum canımAllah minnoşun çikolatasına bak ya rabbim rahat doğumlar nadip etsin inş agız tadıyla mutlulukla büyüt.normal dogum mu sezeryan mı belli oldu mu
İnşallah kahvesim çok sağol tesekur ederiz teyzesi
Sağol turtisimmmmBende arıtma cihazı taktırdım memnunum cnm.
5 6 yil oldu, filtreleri değişeceği zaman arayip geliyorlar.
sekerim00 Güle güle kullan canım çok çok güzel hepsi
Mavi değil beyaz olanı tavsiye ediyorlarBRITA Marella XL Filtreli Su Arıtmalı Sürahi - Yedek Fiyatı
BRITA Marella XL Filtreli Su Arıtmalı Sürahi - Yedek en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
evet abla gördüm onu daMavi değil beyaz olanı tavsiye ediyorlar
Onun fiyatı da aynı
Bizimkide dönmüş 41cm olmuş eşim ilk defa bebege benzetti sen yarım metre mi taşıyosun diyorAy hic gulcegim yoktu yaa eşin alemmis
Hepimiz sağlıkla alalım inşallah kucağımıza canım
amiiinnn. Şu an herşey normal gözüküyor inşallah normal dogururum canım
İnşallah kahvesim çok sağol tesekur ederiz teyzesi
Sağol turtisimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?