- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #47.881
Güle güle güzel günlerde kullan canımhb den sürahiyi aldım, birkaç tane de bakım maskesi attım sepete :)
teşekkür ederim ablaGüle güle güzel günlerde kullan canım
Kartuş hiç değişmiyormu bu durumda?hrp kaynatılıyorsa iyiymiş.Bende çok su tüketiyorum ve gerçekten çok zorluk diğerleriGösterge panelinde 4 çizgi var ve sıfırlanıyor
Sıfırlanınca kartuşu çıkarıp cezvede kaynatıyorum o tekrardan 4 çizgili oluyor
Eylül ayında almıştım sanırım. Şu ana kadar 4 kere aynı işlemi yaptım
maşallah benimkide doğum pozisyonunda hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah canimBizimkide dönmüş 41cm olmuş eşim ilk defa bebege benzetti sen yarım metre mi taşıyosun diyorona göre hersey ilginç geliyor haftalar geçtikçe heyecanda maksimum oluyor böyle bir mutluluk yok ya çok şükür
Çok teşekkür ederim amin inşallahkaramelli_turta canım çok geçmiş olsun gerçekten çok kötü bu salgın rabbim şifa versin inşallah. Benim küçük kız hala atlatamadı maalesef nerdeyse 1 hafta oldu ama tık yok iyileşme yönünden bi ileriye gidemedik
sekerim00 hepsi çok güzel rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip eder inşallah
K kahvemsi mutluluk kumbaraya devam
Ben 5 aydır dediğim gibi ekrandaki 4 çizgi Sıfırlanınca kartuşu kaynatıyorumKartuş hiç değişmiyormu bu durumda?hrp kaynatılıyorsa iyiymiş.Bende çok su tüketiyorum ve gerçekten çok zorluk diğerleri
Merhabaevet abla gördüm onu da
alıyorum, içmeye kullanamasam bile çay ve yemekler için mutlaka kullanırım.
yorumlar iyi, siz de tavsiye ettiniz daha ne olsun :)
Istanbulda ev fiyatlari uçuyor kuzum, bizim burada sifir lux sayilabilecek evler 450 500.abla istanbuldayım ben, avrupa yakasında.
giriş kat 2+1 evler 400bin diyorlar, öyle büyük de değiller.
3+1 ler 500-550bin.
iki yan binamda benimki ile aşağı yukarı aynı olan evi 490bin TL den satışa koymuşlar.
sahibinden.com'da gördüm, yok artık dedim
Rossmannın online sitesinde bile brita sürahinin fiyatı bile hepsiburadadan daha pahalıMerhaba
ben almanyadayasiyorum. Eger rossmann subesi varsa cevrenizde, onlarin kendi markasindan kartuslari britta lara oluyor. Onlar cok daha uyguna geliyor. En azindan burda böyle.
Sürahi degilde kartusulari kast etmek istemisdim. rossmanin kendi üretoyi kartuslar var, onlar brittanin sürahinada oluyor. brittanin kendi kartuslari burda cok pahali.Rossmannın online sitesinde bile brita sürahinin fiyatı bile hepsiburadadan daha pahalı
Araştırmak lazım birkaç yere
Ben sizin ne demek istediğinizi anladımSürahi degilde kartusulari kast etmek istemisdim. rossmanin kendi üretoyi kartuslar var, onlar brittanin sürahinada oluyor. brittanin kendi kartuslari burda cok pahali.
türkcem cok iyi degil özür dilerim
Bende izliyorum cnm sefirin kizini, henüz açıklanmadı nasil zengin olduğu.işlerimi bugün halletmem gerekenin gerisinde kaldı
geçen haftaki mail olayından sonra bilgi işlemciler detaylı birşeyler yapıyor, sabahtan beridir doğru dürüst çalışamadım.
telefondan sefirin kızını izlemeye başladım.
sevdim, son bölüme geldim, çıkana kadar izlerim
bu sancar nasıl zengin oldu,
bilen takip eden var mı kızlar
Son bölümü izledim turtis, belediyenin ödeneğini çalmışlar.Bende izliyorum cnm sefirin kizini, henüz açıklanmadı nasil zengin olduğu.
Daha üç gün var canım, kendine iyi bakarsan iyilesirsin, merak etme.Vücudum hâlâ ateş yapıyorsabah 38.2 idi.
Öksürük ve boğaz agrım cabasi.
Çocuklarla ilgilenemiyorum, kv ilgileniyor.
Cumartesiye kadar iyileşmek istiyorum plân yaptık ya çocuklar çok hevesli.
Doğalgaz faturasıni merakla bekliyorum hesaplamadım ama 600 700 gelir.
Sağol canım hemde ne fena, hiç ilgilenemedimGeçmiş olsun turta, annenin hasta olması fena oluyor.
Dün akşamki bölümü seyredemedim cnm ama izleyeceğim.Son bölümü izledim turtis, belediyenin ödeneğini çalmışlar.
Muhtemelen de onunla iş kurdular, sonra Allah yürü ya kulum dedi
Inşallah canım.Daha üç gün var canım, kendine iyi bakarsan iyilesirsin, merak etme.
Doğalgaz faturaları bu ara herkesin gündem maddesi
Taksit yapılacakmış 13 bankayla anlaşılmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?