Onu izliyorum canım
Gerçek bir hayat hikayesi olması ilgimi cekti

K kahvemsi mutluluk Canım sana bişi sorcam biz halı aldık dedim ya fiyatı 616 TL karttan tek çekim yaptık.
Şimdi bankadan biz onu takside bölmek istiyoruz
3 takside 17 lira
4 takside 22 lira
9 taksidede 49 lira faiz koyuyor
Simdi takside bolmezsek 616nin en az 180 TL asgarisi gelir ayriyeten bide kartın kendi borcu ama biz hepsini öderken zorlanabiliriz
3 e yada 4 e boluncede asgarisini odesek sknti olurmu ne kadar faiz isler
Yoksa ne kadar çok faiz koysada odeyebilecegimize yani 9a mi bolmemiz gerekiyor
Hangi durumda daha az zararda oluruz
Fikrini almak istedim

Her durumda kartın asgarisini odeyecekseniz hiç taksit yaptırmayın.
Kk asgarisini ödeyince faiz oranı 1,40.
Ama taksit yaparsan hem faiz oranı yüksek hem de tamamını odemezsen yine faiz gelecek.
Ben bu durumda hiç taksit yapmazdım

Ay ne fena şu bankalar ya
O zaman en iyisi taksit yaptirmamak

Merhaba kizlar nasılsınız
Ev işlerine yoğunlaştım yarin kalan işler de biter.. Sonra bir yerlere kaçmayı planlıyorum
Haftasonu arkadaşlarla kartepeye gitmeyi planlamış eşler ama sömestr tatili nedeni ile fiyatlar uçuk ve çok da kalabalık vazgecirmeye çalışıyorum.
Sen nereye kaçacaksın, belki bize de alternatif olur

Haftasonu arkadaşlarla kartepeye gitmeyi planlamış eşler ama sömestr tatili nedeni ile fiyatlar uçuk ve çok da kalabalık vazgecirmeye çalışıyorum.
Sen nereye kaçacaksın, belki bize de alternatif olur
Kartepe cok cok kalabalık bu aralar. Bize yarim saat uzaklıkta. Hiç gidilecek zaman değil.. Gidiş dönüş trafiği de çok yogun oluyor...

Hafta ici Afyonda termal e gitmeyi düşünüyoruz..Ordan da bir kaç eş dost ziyareti. Uludag i merak eduyorum ama yoğunluktan vazgectim

günaydın kızlar yogunluktan yazamıyorum
aklım sizde
ıs yerınde ek bi para alıyorduk üç ayda bir, hesabımı ona göre yapmısım 650 tl 10günü gecti yatmadı hala
hesaplarım şastı bıraz
dün annemın arkadasları oglusa hedıye toplamıs 600 tl annem de 100 lira kattı 700 lirası oldu.ondan tırtıklıyorum param yatınca koyucam yerıne ıns not alıyorum bir tl yi bile oglusa ait olan.
bide vakıfbank size ozel faizsiz 4taksit 1000tl diye attı hemen cektim gram yada usd almak istiyorum ama ck yuksek bu ara+ kuyumcuya gıtme vaktım yok, altın hesabı da kullanmıyorum

Şubatta eşimin şirketin motivasyon toplantısı Afyon'da. Eşler ile gidilecek 3 gece kalınacak.
Onun için Afyon da bize uymadı.
Eşime sömestr dan sonra gitmeyi teklif edeyim en iyisi.
Bu hafta her yer gereğinden fazla pahalı bana göre

Ben gereğinden pahalı hem de kalabalık..Hizmet de daha kötü oluyor..
Süper bence Afyon.. Iyi gelir size de.. Ben de uzun zaman önce girmiştim resmen yenilenmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…