Neden altin hesabı açmıyorsun.Senin icin kolay olmaz mı canim. Mesela çocuğa 50 tl geldi diyelim hemen anında yettiği kadar alabiliyorsun.

Neden altin hesabı açmıyorsun.Senin icin kolay olmaz mı canim. Mesela çocuğa 50 tl geldi diyelim hemen anında yettiği kadar alabiliyorsun.
bazı dikkat ettiğim seyler var canım altın alısverısı konusunda o yuzden kuyumcudan almayı tercih ediyorum canım
usd euro hesabım var gıdemedıysem ondan alıyorum.

Ben gereğinden pahalı hem de kalabalık..Hizmet de daha kötü oluyor..
Süper bence Afyon.. Iyi gelir size de.. Ben de uzun zaman önce girmiştim resmen yenilenmiştim
açık söylemek gerekirse şirket karşıladığı için gideceğim, afyona daha önce gittik.
zaten 2 ay olmadı tatil de yaptık eşimle.
daha önce gitmediğim, görmediğim bir yer olmasını tercih ederim.

Maşukiye fln nasil olur gittin mi daha önce cnm
Bana kalsa bu ara hicbiryere gitmeye gerek yok, boşuna ekstra masraf.
Zaten Şubat'ta afyon tatili olacak.
Daha iki ay olmadı ufak bir kaçamak yaptık.
Mart'ta düğün olacak epey masrafimiz olur.
Eşime bir yere gitmeyelim, sevgililer gününde tektasimi degistir dedim.
Düşüneceğim dedi

Tek taş tatili de güzelmiş

Eki Görüntüle 2579239
Teyzelerimm cikolatamii yemeye beklerimm
Bayıldım ben bunlara. İsmi ile yaşasın ömrü bahtı güzel olsun inş.

Selam kızlar
Nasılsınız. Kotam yok gelemiyorum.
Eşimin teli bozuldu
Teli ortak kullanıma aldık mümkün olmuyor nete girmem. Bir daha ki ay alacak daha sık gelicem. Toparlanmaya çalışıyoruz. Biraz topkadık bütçeyi. İyi oldu bir nefes alabildik.

Bende bileciği gördüm gecen gün anadoluyu gezen birinden ne güzel yerleri varmış eşimin doğum gününde istiyodum artık agırlaştım gidemedik küçük uygun bir yer haftasonu güzel olabilir bence ilkbaharda

Biz fazlasıyla gezeriz fırsat oldukca şehir dis8 geziler yaparız. Eskişehir ve bilecikte 3 gün ayirmistik
Tarihi doku sevenler icin bilecik tercih edilebilir. Ama bu mevsimde degil
Eskişehir de çok güzel yeşil alan kültür sanat eğlence yönünden farkli şehir.. çiğ börek etmiştik bir de met helvası ile ünlüdür..

Çok teşekkür ederizzz

Tebrikler canim nasil hafifledin degil mi...süpersin
Hem de nasıl canım neydi o 6 ay boyunca sadece karttaki aylık ortalama 4000 tl civarı
ödeme
Onun dışında elden olan ödemeler
Neyseki zamanında birikim yapmışım da kimini aylıkla kimini hazırdaki birikimlerle ödeyip bitirdim
Çok şükür hamdolsun
Hafifledim hem de nasıl canım
Bundan sonra hedef aylık 500 tl gün 3000 tl birikim (ZB yapmak yani zorunlu birikim )

Maşallah süpersin.. Evi krediyle mi almıştın tek maaşla zb zor olmaz mı o miktarda birikim abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…