- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #47.921
Neden altin hesabı açmıyorsun.Senin icin kolay olmaz mı canim. Mesela çocuğa 50 tl geldi diyelim hemen anında yettiği kadar alabiliyorsun.günaydın kızlar yogunluktan yazamıyorum
aklım sizde
ıs yerınde ek bi para alıyorduk üç ayda bir, hesabımı ona göre yapmısım 650 tl 10günü gecti yatmadı hala
hesaplarım şastı bıraz
dün annemın arkadasları oglusa hedıye toplamıs 600 tl annem de 100 lira kattı 700 lirası oldu.ondan tırtıklıyorum param yatınca koyucam yerıne ıns not alıyorum bir tl yi bile oglusa ait olan.
bide vakıfbank size ozel faizsiz 4taksit 1000tl diye attı hemen cektim gram yada usd almak istiyorum ama ck yuksek bu ara+ kuyumcuya gıtme vaktım yok, altın hesabı da kullanmıyorum
bazı dikkat ettiğim seyler var canım altın alısverısı konusunda o yuzden kuyumcudan almayı tercih ediyorum canımNeden altin hesabı açmıyorsun.Senin icin kolay olmaz mı canim. Mesela çocuğa 50 tl geldi diyelim hemen anında yettiği kadar alabiliyorsun.
açık söylemek gerekirse şirket karşıladığı için gideceğim, afyona daha önce gittik.Ben gereğinden pahalı hem de kalabalık..Hizmet de daha kötü oluyor..
Süper bence Afyon.. Iyi gelir size de.. Ben de uzun zaman önce girmiştim resmen yenilenmiştim
Maşukiye fln nasil olur gittin mi daha önce cnmaçık söylemek gerekirse şirket karşıladığı için gideceğim, afyona daha önce gittik.
zaten 2 ay olmadı tatil de yaptık eşimle.
daha önce gitmediğim, görmediğim bir yer olmasını tercih ederim.
Bana kalsa bu ara hicbiryere gitmeye gerek yok, boşuna ekstra masraf.Maşukiye fln nasil olur gittin mi daha önce cnm
Tek taş tatili de güzelmişBana kalsa bu ara hicbiryere gitmeye gerek yok, boşuna ekstra masraf.
Zaten Şubat'ta afyon tatili olacak.
Daha iki ay olmadı ufak bir kaçamak yaptık.
Mart'ta düğün olacak epey masrafimiz olur.
Eşime bir yere gitmeyelim, sevgililer gününde tektasimi degistir dedim.
Düşüneceğim dedi
Eki Görüntüle 2579239
Teyzelerimm cikolatamii yemeye beklerimm
Bayıldım ben bunlara. İsmi ile yaşasın ömrü bahtı güzel olsun inş.
Bende bileciği gördüm gecen gün anadoluyu gezen birinden ne güzel yerleri varmış eşimin doğum gününde istiyodum artık agırlaştım gidemedik küçük uygun bir yer haftasonu güzel olabilir bence ilkbahardaBana kalsa bu ara hicbiryere gitmeye gerek yok, boşuna ekstra masraf.
Zaten Şubat'ta afyon tatili olacak.
Daha iki ay olmadı ufak bir kaçamak yaptık.
Mart'ta düğün olacak epey masrafimiz olur.
Eşime bir yere gitmeyelim, sevgililer gününde tektasimi degistir dedim.
Düşüneceğim dedi
Biz fazlasıyla gezeriz fırsat oldukca şehir dis8 geziler yaparız. Eskişehir ve bilecikte 3 gün ayirmistikBende bileciği gördüm gecen gün anadoluyu gezen birinden ne güzel yerleri varmış eşimin doğum gününde istiyodum artık agırlaştım gidemedik küçük uygun bir yer haftasonu güzel olabilir bence ilkbaharda
Çok teşekkür ederizzzBayıldım ben bunlara. İsmi ile yaşasın ömrü bahtı güzel olsun inş.
Selam kızlar
Nasılsınız. Kotam yok gelemiyorum.
Eşimin teli bozuldu
Teli ortak kullanıma aldık mümkün olmuyor nete girmem. Bir daha ki ay alacak daha sık gelicem. Toparlanmaya çalışıyoruz. Biraz topkadık bütçeyi. İyi oldu bir nefes alabildik.
Tebrikler canim nasil hafifledin degil mi...süpersinEki Görüntüle 2579972
Sonunda bu ekranı görmek de nasip oldu
Kredi kartındaki toplam borcum ve de aylık ödemelerim
Ve ben 24 kasımdan beri kart kulanmıyorum
Hem de nasıl canım neydi o 6 ay boyunca sadece karttaki aylık ortalama 4000 tl civarıTebrikler canim nasil hafifledin degil mi...süpersin
Maşallah süpersin.. Evi krediyle mi almıştın tek maaşla zb zor olmaz mı o miktarda birikim ablaHem de nasıl canım neydi o 6 ay boyunca sadece karttaki aylık ortalama 4000 tl civarı
ödeme
Onun dışında elden olan ödemeler
Neyseki zamanında birikim yapmışım da kimini aylıkla kimini hazırdaki birikimlerle ödeyip bitirdim
Çok şükür hamdolsun
Hafifledim hem de nasıl canım
Bundan sonra hedef aylık 500 tl gün 3000 tl birikim (ZB yapmak yani zorunlu birikim)
Bugün 37+0 olduk canım bakalim ne zaman gelicek bende merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?