- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #47.961
Geçmiş olsunSelâm kızlar,
Bugün öksürük yoğun ama ateşim düştü şükür.
Kıyafetleri hazırlamaya başlarım, çocuklar çok heyecanlı
Beklenen fatura geldi,malûm doğalgaz 400 tl.
kronikuykucu
Bayrağı aldım mi senden
Ablacım ben daha çok bekliyordum aslinda.Geçmiş olsun
O bayrağı size vermem hanımlar
O zaman gelsin borçsuz hayatBugün ne 15 Şubat'ı bekledim ne de diğer ayları
Kredi kartı borcum olan 677 tl yi yatırdım
Bir de 5 aylık toplam borç olan 245 tl yi yatırdım gitti
yok canım bizim 424 tü hala ben deSelâm kızlar,
Bugün öksürük yoğun ama ateşim düştü şükür.
Kıyafetleri hazırlamaya başlarım, çocuklar çok heyecanlı
Beklenen fatura geldi,malûm doğalgaz 400 tl.
kronikuykucu
Bayrağı aldım mi senden
canım karacadan ne duyduysam hep kötü dedıler ıvır zıvır seyler harıc ben hıc bıse almadm ordan hep kötü cıkıyormusKızlar karaca'da % 50 indirim varmış
Eşit gidiyor ama yinede.yok canım bizim 424 tü hala ben deaz evvel hesapladım suana kadar da 350 olmus
ay dıger topıkte bi arkadas yazmıs 950 tl gelmıs duydugum en yuksek o
bide arkadas hatayda yasıyormus valla şok oldum ya Allahım cumlemıze odeme kolaylıgı versınEşit gidiyor ama yinede.
950 miii
Geçen hafta Tv'de haber vardı.Eşit gidiyor ama yinede.
950 miii
Şu an herşey normal gözüküyor canım inşallah normal olur benimkide gelmicek gibi hissediyorum nedense bennnormal dogum dımı sekerim ayy cok heyecanlı
ben her gün acaba bugunmü diyordum 41. nin sonunda gelmeyınce suni sancıyla dogurdum
Bilgilendirme için çok teşekkürler canımcanım karacadan ne duyduysam hep kötü dedıler ıvır zıvır seyler harıc ben hıc bıse almadm ordan hep kötü cıkıyormus
Doğal güzellikleride varmış bir sürü organik bir köyü var bungalov evleri var bayıldım o ürünleri toplayıp yiyilebiliyomuşun.eskişehire gittim orası çok güzeldi seviyorum değişik illeri amasya bide ilk aklımdaki yerlerden karadeniz gezisinde aracımız bozulmuştu çok görememiştik inş seneye kızım sakin olursa baslarız yakındaBiz fazlasıyla gezeriz fırsat oldukca şehir dis8 geziler yaparız. Eskişehir ve bilecikte 3 gün ayirmistik
Tarihi doku sevenler icin bilecik tercih edilebilir. Ama bu mevsimde degil
Eskişehir de çok güzel yeşil alan kültür sanat eğlence yönünden farkli şehir.. çiğ börek etmiştik bir de met helvası ile ünlüdür..
Yazik bu millete,Geçen hafta Tv'de haber vardı.
İnsanlara doğalgaz faturasini soruyorlar.
İstanbul besiktasta bir adam faturayı gösterdi. 2.034 TLbebeğim var, ev soğuk mecburen yakıyoruz dedi.
Şok oldum ya, buralar o kadar soğuk da olmadı.
İş arkadaslarima da hep yüksek gelmiş faturalar, 400 den aşağı gelen yok.
Ben de merakla bekliyorum, önceki faturayı attığım için hesap da yapamıyorum.
Ama 250yi geçmez diye düşünüyorum, gündüz kapatıyorum ben.
Ben granit tava ve yumurta sahanı aldım canım gayet başarılı ucuz olan sahan bedavaya geldicanım karacadan ne duyduysam hep kötü dedıler ıvır zıvır seyler harıc ben hıc bıse almadm ordan hep kötü cıkıyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?