Geçmiş olsun
O bayrağı size vermem hanımlar

yok canım bizim 424 tü hala ben de az evvel hesapladım suana kadar da 350 olmus
ay dıger topıkte bi arkadas yazmıs 950 tl gelmıs duydugum en yuksek o

Eşit gidiyor ama yinede.
950 miii
Geçen hafta Tv'de haber vardı.
İnsanlara doğalgaz faturasini soruyorlar.
İstanbul besiktasta bir adam faturayı gösterdi. 2.034 TL bebeğim var, ev soğuk mecburen yakıyoruz dedi.
Şok oldum ya, buralar o kadar soğuk da olmadı.
İş arkadaslarima da hep yüksek gelmiş faturalar, 400 den aşağı gelen yok.
Ben de merakla bekliyorum, önceki faturayı attığım için hesap da yapamıyorum.
Ama 250yi geçmez diye düşünüyorum, gündüz kapatıyorum ben.

Bu hafta çok yoğun geçti, cumartesi de çalışacağım. Yılsonu ve vergi işlemleri bitmiyor
İki çeşit yemek yaptım, diyet işi çok yorucu oluyor benim için. Öğlen başka yemek, aksam başka yemek. Hergun de farklı şeyler var.
18.30dan beridir mutfaktayim.
Yeşillikleri yıkayıp ayikladim, mor lahana tursu gibi yaptım.
Ispanak ve kereviz yemeği yaptım.
Yarın aksam yemek pisirmeyecegim en azından diye düşünüp teselli oluyorum.

Doğal güzellikleride varmış bir sürü organik bir köyü var bungalov evleri var bayıldım o ürünleri toplayıp yiyilebiliyomuşun.eskişehire gittim orası çok güzeldi seviyorum değişik illeri amasya bide ilk aklımdaki yerlerden karadeniz gezisinde aracımız bozulmuştu çok görememiştik inş seneye kızım sakin olursa baslarız yakında

Yazik bu millete,
Benim bu fatura da dikkatli kullandığım için bu kadar bence

Bursada kalmışlar sonra ankaraya taşınmışlar

Merhaba kızlar
Bir iyi bir kotu haberle gunu bitirdim bi yanim bahar bi yanim buruk
Esimin teyzesi vefat etti hastahanedeydi. Esimin anne babasi istanbulda. Hasta merkezde bizle ayni yerde. Yasadigi yer buraya 100 km
Annesi geldi hastahaneye gittiler. Ben is cikisi annemle gittim. Esim bende onlarlami gitsem dedi.
( oda arkadasimin oglu influenza dan hastahanede yatiyor. Digeri il disinda odada tekim mecbur ise gidicem gidip gun icinde ayrilamam mesafe 120 km uzeri )
Esime hic bisey demedim o annesine duskun annesinin cagirmasi anormal olan. Ayni evde yasasak karin kalsin sen gel diyebilirmi? Kadin iyiyken kapisini calan yoktu bugun cenaze almak icin bebekli cocuklu belki 30 kisi beklediler yanlissam nolur soyleyin. Sonra esim geliyorum sizi nasil birakayim acim susuzum butun gece orada olmanin anlami yok dedi geldi bende sofra kurdum cay demledim bakima aldim sabah erkenden gidicek.
Simdide annem uzulmustur yarin aksam kalsammi diye kivraniyo ne anlami var boyle zorlamanin ama ben ses etmicem o sinavini gecti isterse kalir cumartesi sabah gelir.
Esimden beni dusunmeden gelmesini istedikleri icin ayrica o ilceye gitmeyecegim gormem gereken herkesi gordum annemi goturdum sagliginda gittik ben gorevimi yaptim.

Iyi haber artik muhalefet partisi belediyesi degiliz
Bu ilcedeki dengeleri, bizim is durumumuzu, benim tayin durumunu, baskanin durusunu cok daha iyiye goturecek.
300. Gun bitmis. Tecrube dolu hayat dolu emek dolu 300 gun.

kızlar yarın mıgrosta deterjanlarda ındırım varmıs haberiniz olsun
anneme almak ıstıyorum kendıme de belki 5lt rinso alırım.en son 13 liradan almıstım ındırımlı, sımdı yuzde 25 ındırımle 17 lira
annem oglusa bızde bakıyordu ramazanda evıne gecıcek ona bırakıp alıcaz ınsAllah
kapsamlı market alısverısı yapıcaktım evıne gecerken,500tl lik falan.ekstra ette alırım.ramazanda annemde yıyoruz zaten yalnız.bugunden ıtıbaren ındırımlı sey gordukce onun içinde alıp kenara koyucam birer paket.ramazanda her sey pahalı oluyor.
10 kılo seker aldım bugun eve 5 kıloda anneme aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…