karamelli_turta gecmis olsun cnm bu hastalik seni zorladı bu sefer.

Varyemez cok iyi yapmissin borcu kapatarak daha net önünü görürsün
K kahvemsi mutluluk diyet yapmanın zor tarafı zaten o menüleri oluşturmak

E Esila09 başınız sagolsun

Alya86 amasya da harika. Ben ülkemizin her gezdiğim yerinden farkli tat aldim..Insallah bir gün antep hatay da nasip olur oralara gidip görmek leziz yemekleri tatmak istiyorum

Bende senin gibi düşünüyorum cennet gibi bir ülkemiz var otel tatili yapmayı ikimizde sevmiyoruz görmediğimiz yerleri yazıyoruz tatil ve evlilik yıl dönümünde de genelde bir yıl göller bir yıl adalar diye yaptık bu yıl gürcistan olucak inş rehber programları beni benden alıyor resmen

Geçmiş olsun canım saçma belki ama astımım var benim ilaç kullanmadığım dönemde bailadı gene kayınvalidemin köyünde dut yapragı kaynattı verdiler cay gibi günde 2 defa yaptım geçti tavsiye ederim

Gözün aydın canım oh rahatlamışsın

Öğretmen kızlar size tatil değil mi, yatip uyuyun.
Sabahın köründe niye kalktiniz
Tam evde kalıp battaniye altında çay keyfisi yapmalik hava var
Canımcım alışkanlık
Alışmış kudurmuştan beter bizimki o hesap

Öğretmen kızlar size tatil değil mi, yatip uyuyun.
Sabahın köründe niye kalktiniz
Tam evde kalıp battaniye altında çay keyfisi yapmalik hava var
Günaydınn
Bunun bir de sömestr nedeniyle eş evde yatarken işe gelen kadın versiyonu var o benim işte

kızlar şirket olarak çok gergin ve tedirginiz
geçen hafta siber saldırıdan bahsetmiştim
bir miktar döviz hackerların hesaplarına geçmiş, bugün netleşti.
Haftaya Çine kalabalık bir ekip seyahati vardı, virüs olayı yüzünden çalışanlar gidip gitmemekte tereddüt ediyorlar
bir de virüsün Türkiyede bir hastanede de olduğuna dair görsel yayınlanmış dün sosyal medyada
bir yandan firmalar arıyor gidecekmiyiz, aşı mı olacağız ne olacak
bir yandan Bakanlık ile irtibata geçme çabaları
ortalık iyiece kaos alanına döndü şirkette
şu günü hayırlısıyla bir bitirseydik

Bencede şu anda gitmeleri çok büyük risk.istanbulda yayıldı virüs diye bir söylenti duydum bende inş yoktut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…